Şimdi Ara

İşlemci fanı değişti. Sıcaklık 99 derece

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam arkadaşlar.Eski fan çok gürültülü çalıştığı için bu fanı aldım .http://www.hepsiburada.com/cooler-master-rr-h412-13fk-r1-amd-intel-lga-2011-hyper-412s-cpu-fan-pm-bd800221

Fanı aldıktan sonra AKABE BİLİŞİM'e fanı takması için götürdüm. Ertesi gün aradılar fanı taktıklarını söylediler. 5 saatte taktıklarını falan söylediler. Kasayı Akabe'den alıp eve geldim ve oyunda test ettim sıcaklık 4 çekirdekte de 99 derece idi. Bunun üzerine kasayı tekrar AKABE BİLİŞİM'e götürdüm. Durumu anlattım. Oranın sahibi bana tepki gösterdi bu fanı takmak için 5 saat uğraştım. Bir sürü iş birikti bu fan yüzünden.Kasayı bırak ama 3-4 gün sonra alırsın dedi. .Hem 170 tl para aldılar hem de fanı düzgün takmadılar. 2 gündür haber bekliyorum hala takmamışlar fanı. Bu durumda siz olsanız ne yapardınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ümit.K -- 26 Ocak 2017; 18:47:40 >

• Hatalı montaj yapmışlar, işlemci sıcaklığının o seviyeye bu soğutucu ile çıkması imkansız.
  • 5 saaate fan takan yerden koşa koşa kaçmak lazım. 5 dakikalık iş.

Lütfen bana 170 TLyi takmak için almadıklarını bu fiyata fan da dahil de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hem 170 tl para aldılar hem de fanı düzgün takmadılar.

İşlemci fanı  değişti. Sıcaklık 99 derece
  • Buyuk bir ders olmus olsun sizin icin. Bilmediginiz guvenmediginiz yerlere pc birakmayin. Keske kendiniz taksaydiniz. Bu millet bu serefsiz bilgisayarcilardan cok cekti. Hepsi sopalik..

• InvisibleLord kullanıcısına yanıt
    Reset kablosu kopuktu ve hdd ışığı yanmıyordu . Ayrıca hardiskin kablosu hemen çıkıyordu silikon yapmışlar. Montaja 100 tl aldılar
  • Haklısın.Temiz insanlar dedik namazında niyazında insanlar dedik. Haram olsun verdiğim para , kul hakkı yediler. Şimdi arkadaşı çağırdım fanı o takacak sağ olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ümit.K -- 26 Ocak 2017; 20:11:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu firmadan uzak durun. Dolandırıcı firma : http://www.akabebilisim.com/
  • Bu tür firmalar insanı PC ustası yapar. Aynısı benim de başıma geldi. 10 kuruşluk arıza için 10 katı fiyat alıyorlar. Bu zamanda PC tamircilerine hiç güvenilmez. Ya gidilecek büyük PC markaların servisine yada bu soygundan nasibimizi alacağız.

Szin o taraflarda Karasoy PC vardı. Bence onu denemelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanduran78 -- 26 Ocak 2017; 20:18:34 >
  • Youtube dan bakın ilgili fanın montaj videolarına. Kaliteli bir termal macun alıp kendiniz yapın. Hw monitörle kontrol edin sıcaklık değerlerini

• Chillout C kullanıcısına yanıt
    Birazdan arkadaş gelecek o takacak. Zalman'ın macununu aldım onu sürerim. Büyük ders oldu benim için.
  • Geçirmişler olsun.

Şehrinizdeki birine rica etseydiniz o bile gelir hallederdi.
  • Hocam kitabcigina bakarak sizde takabilirdiniz. İnternetten montaj videolarina da bakabilirdiniz. Bir sogutucu parasinida adamlara kaptirmissiniz.Dua edin anakarti yamultmamislardir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangreal_1905 -- 26 Ocak 2017; 23:16:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı soğutucuyu kullanıyorum. 4.5 GHz de G4400 işlemcim max. yükte 66 derece, overclocksuz stok halde ise 49 dereceyi geçmiyor.

Geçmiş olsun bu arada.
  • Akabe'nin neresi olduğunu bilenler parmak kaldırsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.