Şimdi Ara

İŞLEMCİ FANI ÇIKARIRKEN ANAKART ÇİZİLDİ,BİLG AÇILMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    XP1800 + İŞLEMCİ FANINI ÇIKARAYIM DERKEN ANAKARTIN ÇİZLDİ, RAM VERİYOLLARINDAKİ KANALLARDAN BİRİNDE KESİK OLUŞTU AMA DERİN DEĞİL,(BİLGİSAYAR AÇILIŞTA RAM TAZELEMESİ HATASI VERİYOR 1 UZUN BEEP),PERMANANT KALEMLE VS TAMİR EDİLEBİLİRMİ YOKSA ANAKARTA ELVEDAMI DİYEYİM ,İZMİR-KARŞIYAKADAYIM YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKÜR EDERİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukruozel -- 14 Haziran 2005, 0:41:49 >

• sanırım ufak bi lehim işini görür.
  • çizilen/kopan yolu kurşun kalem ile dikkatlice tekrar çiz... (bu sayede elimde çizilen yolları kopan ram leri çalıştırdım... ) ama yinede şans işidir. ince uçlu bir kalem seçmeye, dikkatli çizmeye ve özellikle yolları birbirine temas ettirmemeye dikkat et. bu önemli.. tabi yinede danışmadan çizme (ben deliyim... )
  • evet ince işçilikli bi lehim işini görebilir ve görünüşe bakılırsa denemekten başka çaren yok. hiç yapmadıysan bir bilene danışabilirsin veya ilk önce kurşun kalem işini dene.
  • en kötü yolu takip et ince bir tel lehimle ama çok ince işçilik. elinden gelmiyorsa cep telefonu tamircisine götür onlarda fön var. onla yaparlar. deniyeceksin artık kaybedecek bişey yok.
  • bence gonder bogazici bilgisayara onlar yapsın ayrıca bu baskı devreler birkac kat oluyor umarım alt kattanda yollar kopmamıstır
  • Bence de Hiç uğraşma al götür bir elektronikçiye ufak bir leyim yapsınlar hallolur. Kurşun kalem hikayesini ben de çok duydum dikkatli bir şekilde dene istersen...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ince lehim yoksa sakın kendin deneme diğer kanallarada hasar verirsin, şimdilik kalemle çiz sonra bi elektronikçiye götürürsün.
  • teşekkürler arkadaşlar yarın dediklerinizi deneyeceğim
  • bence hiç uğraşma bir teknik servise götür sen yapma şimdi iyce zarar vercen
  • Arzu edersen bana bir şekilde ulaştır ban bakarım... ilgilenirsen P.M at..
    quote:

Orjinalden alıntı: coolmaniac

SLM
    XP1800 + İŞLEMCİ FANINI ÇIKARAYIM DERKEN ANAKARTIN ÇİZLDİ, RAM VERİYOLLARINDAKİ KANALLARDAN BİRİNDE KESİK OLUŞTU AMA DERİN DEĞİL,(BİLGİSAYAR AÇILIŞTA RAM TAZELEMESİ HATASI VERİYOR 1 UZUN BEEP),PERMANANT KALEMLE VS TAMİR EDİLEBİLİRMİ YOKSA ANAKARTA ELVEDAMI DİYEYİM ,İZMİR-KARŞIYAKADAYIM YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKÜR EDERİM

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.