Şimdi Ara

İşlemci alicam ancak sistem ile uygun olup olmadığını nasıl analarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıda belirtmiş olduğum linkte yer alan işlemciyi almayı istiyorum. Ancak bu işlmecinin bilgisyarıma uygun olup olmayacağını nasıl anlayabilirim.

Eğer söylemem gereken bilgiler varsa neler olduğunu söylerseniz size yazabilirim.

Yardımlarınız için teşekkürler...

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=46&productid=bd98280

• anakartının marka ve modelini söyle yeter
  • anakarta ait bulduğum bilgiler:

Asustek computer
    Model: P4R800-VM
    chipset: ATI ıd5833
    southbridge: ATI SB200

Peki işlemci uyumu için fan, güç kaynağı veya başka bölümlerinde uyumlu olması gerekmez mi ? Yani sadece anakarta ait bilgileri istediğniiz için merak ettim... Anakartın uyumlu olması yetiyormu sadece ?

teşekkür ederim.
  • dostum anakartın malesef ati chipsetli pentium 4 destekli bir anakart o işlemciyi takamazsın
  • Anladım. bu sonuç ardına bir sorum daha olacaktı. Şimdi ben işlemci aramaya devam edicem.

hangi tür işlemciler arasında arama yapmalıyım ! Bunun için bir örnek verebilir misin acaba ?

Teşekkür ederim...
  • malesef 478 pin yani artık satılmayan bi işlemci türü
    illa değiştirceksen komple değiştirmen lazım
  • Ya p4 serisi bi işlemci alacaksın ki kesinlikle almaman lazım ya da ramlerini,anakartını ve işlemcini değiştireceksin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yardımlarınız için teşekkür ederim...

demekki komple değişikliğe gitmemiz gerekiyor.
  • Anakartının desteklediği işlemciler için buraya bakabilirsin :http://www.cpu-upgrade.com/mb-ASUS/P4R800-VM.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuemrek -- 19 Haziran 2008; 13:39:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.