Bildirim
işlemci 100 derece
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
piriform speccy programıyla ölçtüm ama oda böyle yüksek veriyor bir kaç program daha deniyim olmazsa servis yoluna gider -
http://www.gezginler.net/indir/aida64-extreme-edition-everest-ultimat.html
Bununla deneyin bir de. Bir yerde algılayıcılar gibi bir şeyin yazması lazım ona tıklayın çıkması lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dogruysa bu degerler cok cok cok fena
Oyun vs oynarken şarjdan çıkarmanızı tavsiye ederim, 30 derece kadar farkediyor. -
tamam sıkıntı yok cpuıd yanlış olcuyor everestle ölçtüm normal :D -
Kimsede dememiski 150 derece nedir.laptop bildigin dondurma gibi erir.
quote:
Orijinalden alıntı: hsngencer
Kimsede dememiski 150 derece nedir.laptop bildigin dondurma gibi erir.
Aynen. Sensör yada yazılımda sorun var. -
150 derecede erir pc evet ayrı bir konu da fotoğrafa göre ekran kartı 50 derece işlemci 121 biri de demiyor ki niye bu kadar fark var
genelde en az 1 ısı borusu işlemci ve ekran kartını birbirine bağlar ki yük sadece birinde olsa bile max soğutma sağlaması için.
hemen hemen tüm laptoplarda işlemci ve ekran kartındaki ısı farkı 15-20 dereceyi mümkünatı yok geçmez benim laptop mesela max 3-5 derece değişir yük hangisinde olursa olsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X