Burada laf ebeliği yaparak bir yere varabileceğimize inanmıyorum sizinle. Çünkü sürekli konuyu çarpıtmaya ve boğucu bir muhabbet ortaya çıkarmaya çalışıyorsun. Demeye çalıştıklarımı daha fazla çarpıtmadan tane tane söylüyorum. Kanat dediğiniz şeyde günümüzdeki kanatlara bakamazsın. O türde kanatın ilk örneğine bakarsın ki buda oldukça ilkel bir versiyondur. Tamam mı ? İki evet Araplarda evrime benzer birşeyler yazmış bir şahıs olduğunu biliyorum. Fakat burada ben teori yani bilimsel hale getirilmiş evrimden bahsediyorum yoksa her türlü iddiayı ortaya atmak mümkündür. Mesela şu absürt bir anda herşey ayrı ayrı yaratıldı iddiası gibi. Son olarak evet bugün bu böyle fakat 100 200 yıl sonra benim dediğim gibi bulunacak ifaden hem yakışıksız, hem anlamsız, hem cahilce. Nereden biliyorsun senin dediğin gibi bulanacağını ? Burada konuyu bu saçma ve hayali bağlama getirip ardından sahada top çevirmek dışında birşey yapmıyorsun. Gerçekten altı boş fuzuli konuşmalardan sıkıldım. Lütfen kendi düşüncelerinden ziyade bize biraz somut birşeylerle desteklenen iddialarla gelirsen konuşmamız bir yere varır yoksa bu anlamsız tartışmayı 100 sayfa daha aynı yorucu şekilde devam ettireceğiz. Biraz daha somut, biraz daha veri ve gerçeğe dayanan birşeylerle gelin varsayımlar yerine. Benim burada hayal tartışmak için zamanım yok gerçekten. |