Şimdi Ara

İslam düşmanı olan Trump'ı neden destekliyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amacım siyaset felan değil tüm ABD'den müslümanları atcam diyen bir adamı neden destekliyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• adam islam düşmanı falan değil sadece suçlu suça karışmış insanları bu ülkeye sokmıyacam diyor

diğer tarafta açık açık pyd,ypg gibi örgütlere silah yardımını yapmaya devam edeceğiz diyen clinton var

artık tüm dünyada milliyetçilik akımı yükselmeye başladı darısı bizim ülkemize inşallah
  • islam dusmani olan adami islam dusmani olan adamlar destekler. Mesela bizim ulkedeki ateistlerin buyuk çogunlugu

• Trump tüm müslümanları atmayacak. Evet sıkılaşacak ancak sanmıyorum öyle bir şey yapabileceğini. Ayrıca diğer tarafta Clinton pisliği var. Kadın açık açık PKK,
    YPG'ye yardım yapacağını söyledi. Sen hangisini desteklersin? Ha Bernie Sanders olsaydı keşke Clinton yerine. Tüm kalbimiz onla olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasasa671

islam dusmani olan adami islam dusmani olan adamlar destekler. Mesela bizim ulkedeki ateistlerin buyuk çogunlugu

ulan hangisi islam düşmanı olmadıki kaldıki oradaki sistemde hepsi birer kukladır bizde sistem yok halkı kukla ediyolar.
  • İyi de trumpın amacı o değil ki kardeş, medyada yansıtıldığı haliyle inanmayın her şeye

• quote:

Orijinalden alıntı: bblokee

quote:

islam dusmani olan adami islam dusmani olan adamlar destekler. Mesela bizim ulkedeki ateistlerin buyuk çogunlugu

ulan hangisi islam düşmanı olmadıki kaldıki oradaki sistemde hepsi birer kukladır bizde sistem yok halkı kukla ediyolar.

Sen saka misin? sirf bu forumda 10 larca islam dusmani adama rast geliyorum her gun farkli farkli. zaten cikip sokakta konusamayan adamlar facebookta da islama kufrediyor boyle yuzlerce adam var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Clinton ın Kaddafi nin linç edilerek öldürülmesine verdiği tepkiyi aç da bir seyret psikopat karı iyice ortadogunun anasını ağlatir.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonelizm -- 4 Şubat 2019; 3:30:23 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bblokee

quote:

Sen saka misin? sirf bu forumda 10 larca islam dusmani adama rast geliyorum her gun farkli farkli. zaten cikip sokakta konusamayan adamlar facebookta da islama kufrediyor boyle yuzlerce adam var.

senin islam düşmanı dediğin kesim siyasete dini sokup milleti hipnoz eden kesime.

• Milli çıkarlar. Trump teröristlere destek sağlamıcak Türkleri dostu olarak görüyor, fetullahın terörist olduğunu düşünüyor. İnşallah sözde ermeni soykırımının yıl dönümünde bize kıyak çekecek.

• basimizdakiler en sağlam musluman
    ama goruyosun ülkenin halini.trump bütün terörist grupları ni bitirecek.hilary açık açık ypg vs gibi terörist gruplarına yardım edeceğini söyledi

• Clinton seçilirse ortadoğu ve sınırımız daha da kan gölüne dönecek gibi duruyor da ondan.

• Hilari sanki imam hatip mezunu

• quote:

Orijinalden alıntı: PeacefulBoy

Ülkeyi yönetecek liderin islam düşmanı olması benim için önemli değil ne kadar iyi yöneteceği önemli.Şuan ki Cumhurbaşkanımız sürekli İslama yatırımlar yapıyor, ama sonuç olarak Ekonomi berbat,güvenliğimiz yok, eğitim berbat, en boş araba 4 teker 1 direksiyon polo olmuş 70000 lira (ötv düzenlemesiyle ne olur bilinmez) ben 2000 liraya telefon alıyorsam 1000 lira vergi ödüyorum bu ülkede Sağlık hizmetleri rezalet 3 ay sonrasına randevu veriliyor.

Sonuç olarak din düşmanı olup olmaması hiç önemli değil.Düzgün yönetsin ateist olsun farketmez.

Ulkedeki herkes su bakis acisina sahip oldugu gun, saglikli bir ulke olacagiz.

• Clinton imam hatipli mi

• Bir gece ansızın 82-Newyork, 83-Los Angeles, 84-Chicago

• tek 1 neden fetö clintonu destekliyor

• Gelen tüm abd başkanlari zaten islam duşmani bu adam en azindan digerleri gibi sinsi degil acik acik soyluyor herseyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MAKE AMERICA GREAT AGAİN!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.