|
Islak çift kavrama olan araba modelleri hakkında bilginiz var mı? En fazla 3 yıllık olması dışında bir şartım yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Islak çift kavrama olan araba modelleri hakkında bilginiz var mı? En fazla 3 yıllık olması dışında bir şartım yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam otomobile sahibim ama yine de araştırmayınseven birisiyim. Opel insignia nın tasarımı şanzımanı çok güzel. Fakat passat kadar reno talisman kadar konforlu olur mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 9 Ekim 2020; 18:45:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Renault daha konforludur ama şu var şanzımanları aynı 2 side yarı otomatik.. Insignia içlerinde en konforlusu çünkü opel ne kadar almanyada uretilsede aslinda amerikan arabası, yol tutuşunu etkilemeden yumuşak süspansiyonları var ki bazı üst paketlerde süspansiyon sertliğini siz belirliyorsunuz.. En güzelide sanzimanı tork konvertörlü , yağ dışında hiç bakım gerektirmiyor , robotu, baskı balataları yok passat ve talisman gibi.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
o motor varsa ıslak kavrama şanzimanda vardır yeni gelen araçlarda ama talisman tarafı karışık, bi üretimi durdu dediler bayiler uygun fiyata 2018'leri falan elden çıkarmaya çalıştı, sonrasında yeni 1.33TCe benzinli motorla üretim yapıldımı bilmiyorum hiç (yapılmadı galiba) reno'nun resmi sitesinde binek araçlarda talisman görünmüyor zaten. tarihe gömdüler sanırım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 9 Ekim 2020; 18:50:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
![]() Aslolan Hayattır Yaşamak Gibi Beşiktaş Hayatın Kendisi İdi Alayına İsyan Diyenlerin Sesi Kimsesiz Sevdaların Oldu Kimsesi |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
vw grubunda 2.0 litre ve üstü tüm motorlar ıslak dsg. |
|