Şimdi Ara

ISKANDINAV ULKELERINDE UNIVERSITE OKUMAK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ogrendigim bilgilere gore isvec 2011 den beri non eu vatandaslara (biz) okumak icin yilda ortalama 15 bin euro para istiyor.
    Finlandiya da ayni ucreti onumuzdeki sene uugulamaya baslayacak

Norvecte suan bildigim kadariyla yok ucret
    Ve norvecte okumanin sarti 1 sene kendi ulkende universite okumus olmak. Zaten bu sene basliyorum okumam gerekecek her turlu

Benim bildiklerim bu kadar siz de bildiginiz varsa ekleyebilirsiniz merak ettiginiz varsa bulursunuz burda umarim.

Ve ulkeler toefl dan 80 uzeri veya ielts den 6.0 uzeri ingilizce bilgisi istiyor.

Norvecle ilgili bilgisi olan varsa yardimci olursa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Norvec'te mi okuyorsun? Danimarka'da master yaptiktan sonra is bulmak vatandaslik almak kolay mi diger iskandinav ulkelerine gore?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok pahalı ben olsam o tarafı seçmezdim mesela aylık 1200 euro bile zorlanarak yaşayacaksın eğer ailen bunu karşılayabiliyorsa irlandaya bakmanı öneririm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Finlandiya'da Fince bölümler ücretsiz kalmaya devam edecek, ama öğrenmek için bir hazırlık sınıfı yok, Fince de zor bir dil.

Norveç'te eğitim ücretsiz, ama İngilizce bölüm sayısı çok az. Study in norway.no dan bakabilirsin
    İngilizce yeterlilik için 7 yıl İngilizce eğitim görmüş olduğunu belgelemen gerek dediler bana.Mail yoluyla iletişime geçmiştim.1 yıl Türkiye'de üniversite okuman gerekiyor.
    Bölümler Norveççe, hazırlık sınıfı yok.

Danimarka hakkında pek bilgim yok.

Ülkeler pahalı ama part time çalışarak çok iyi paralar kazanabiliyorsun.Tabiki tüm masrafını karşılamaya yetmez ama çok yardımcı olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.