Selamlaaar ben şumsum Bugün yumyum ve kendim için iskambil falı baktım. Fal baya kendini açtı artık nasıl enerji yolladıysam. Neyse falimizda ilk olarak -sorun üzerine sorun çıktı (ki zaten sorunlarla doluyduk) -kadın erkek üzerine zaman çıktı (aramıza zaman girdiği doğru :( -Ayrılık üzerine özlem çıktı ( evet biliyorum beni köpe gibi özlüyor şuan, ben de çok özledim hüüüüğğğ) -Cinsellik üzerine ayrılık çıktı - ve şuanki durum için kadın erkek üzerine teklif çıktı. ( Gelip benden özür dilemesi yakındır arkadaşlar. At gibi giden it gibi döner...) -Kavga üzerine kıskançlık çıktı hem de 2 kez bunu anlamlandiramadim , yani ben onu kıskanıyorum ama onda var mıdır bilemem. Ve son olarak sevgi üzerine erkek çıktı. ( Evet onu seviyorum ama eski yumyumu şuanki yumyumu değil. Ben, O, gelecek kartlarında ise Bende aşk çıktı ( :(((((( Onda bir kadın çıktı. Çoktannnn bir karı bulmuş kendine şerroo ve geleceğimizde aşk çıktı 👀 Ve sanırım iskambil kartları yalan söylüyor olabilir 🥲 ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şumşum -- 18 Nisan 2022; 2:31:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim