Şimdi Ara

Bir kadının son çırpınışları [SS'li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
16
Favori
22.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aradan seneler geçmiştir. Her şey geçti bitti gitti derken ansızın bi mesaj gelir telefona. Kayıtlı değildir bu numara, fakat biraz sonra sizi yerlebir edecek kadar hatırlıdır belki. Başlarsınız okumaya yavaştan. Kalp atışınız, nabzınız, ter bezleriniz ve tüm his duyularınız yavaş yavaş artmaya başlar.

    Ve o mesaj biter. Telefonu birkaç dakika masaya bırakırsınız. Bu sefer başlarsınız geçmişe dönmeye, ve o kayıtsız numaraya hiç kayıtsız kalamadan başlarsınız hatıraları canlandırmaya.

    Şöyledir ki; Lise 2 de başlayıp, lise sona kadar gençliğinizin içine eden bi bayandır bu. Neredeyse ilk ciddi aşkınız. 7 ay sürmüştür her şey. Buraya kadar gayet normaldir, asıl sorun 7. ayın sonunda size yaşattıklarıdır..

    Sizi aldatmıştır. Hem de gözünüzün önünde. Lise 3'ten 4'e kadar her gün okulda onları görürsünüz. El ele kol kola. Her gün okula erken gelip yolda onların yolunu gözlersiniz. Sırf yediğiniz kazığı daha da içerleyin diye. Çünkü yetmez yediğiniz kazık. Merhametiniz o kadar yüksektir ki, o an bıraksa onu gelse seninleyim dese kabullenirsiniz, o derece aşıksınızdır.

    Ki öyle de olur. 1 yıl geçer. O kişi yine size gelip çok pişman olduğunu, hata yaptığını ve bir daha yapmayacağını söyler. Dedim ya aşıksınızdır, kalbinizi dinlemeden edemezsiniz ve yine onu kabullenirsiniz. Birkaç hafta geçer, yine onda bir değişiklik farkedersiniz. Yüzüne karşı söylersiniz ama tepkisizce sizi umursamamaya başlar. Yine fikirlerinin değiştiğini anlarsınız, ki değişmiştir. Hem de birkaç haftada.

    Yine yollar ayrılmıştır. Aradan birkaç zaman geçer ve yolda yine o kişiyi görürsünüz, hem de yanında yine sizi aldattığı o kişiyle. Beyninizden vurulmuşa dönersiniz. Hiçbir anlam yükleyemezsiniz. Çünkü hissizleşir, anlamsızlaşır kalbiniz. Yine kendi çektiklerinizle kalırsınız. Ama bu sefer daha hafiftir o cefa, çünkü daha önceden de tecrübelisinizdir kazık yemeye.

    Sadede gelecek olursak, yine aradan birkaç yıl geçer. Ve entry'nin başındaki o mesaj gelir yine telefonunuza (yaklaşık 1 hafta önce). Artık her şey için çok geçtir, cevap bile vermeye tenezzül etmezsiniz.

    Bir kadının son çırpınışları [SS'li]


    Bir kadının son çırpınışları [SS'li]


    Bir kadının son çırpınışları [SS'li]


    " Peki bu neden ısrarla sana dönmeye çalışıyor arkadaşım ? " diye soracaksınız illa ki,

    Şöyle açıklayayım.

    Ben onu öyle bi sevdim ki, ona dokunurken,sarılırken, elini tutarken belki de 10 kez düşünürdüm. Acaba rahatsız olur mu, yanlış anlar mı diye. Öyle saf ve temiz duygularla sevdim. Ona karşı hiçbir artniyetim yoktu. Hep bi gelecek, evlilik hayal ederdim.

    Fakat o uçkurusuna düşkün birini seçti. Bende bulduğunu onda bulamadı. Sonuç ne mi oldu ? Koca bi pişmanlık, geç kalmışlık, geçen onca boş zaman, ve belki kaybedilen o kızlık..

    Evet dostlar, her ne olursa olsun ben yine o içimdeki saflığı korumaya devam edeceğim. Her ne kadar yediğim kazıklara rağmen, içimdeki saf sevgiden ötesine geçemeyeceğim, onca abazaya inat.



    Edit: Arkadaşlar ilginiz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim. İnsanın içini döküp konuşabileceği insanların var olduğunu bilmek güzel şey. Birçok özel mesaj geldi ve ciddi anlamda destek olan arkadaşlar oldu yeniden teşekkür ediyorum herkese.

    Şöyle bi düzenleme yapayım, bana attığı en son mesajdan sonra onu arayıp bi yerde buluşma davetinde bulundum ve buluştuk. Her şeyi yüzüne karşı söyledim. Hiçbir şeye deymeyeceğini ve sana ayıracak artık ne bi zamanım ne de gücüm kaldığını söyleyip o mekandan ayrıldım. Ve o günden sonra daha ne bi mesaj attı ne de aradı. Benim buraya konu açmamdaki sebep, yazarak içimi dökmek idi. Bazen konuşmak da çare olmuyor ve yazmak insanı en çok rahatlatan eylem de olabiliyor.


    Farkettim ki benim gibi birçok insan aynı şeyi yaşamış ve yaşıyor da. İnsanların hayatından bir kesit olabildiysem ne mutlu bana. Umarım bu konu bu tür şeyleri yaşayan ve yaşamakta olan kişilere bir rehber niteliğinde bir konu olur ve aynı hataları tekrarlamazlar..



    09.02.2017, Gece 04.30 : Uykumun bölünmesiyle birlikte kalkıp gelen özel mesajları okudum. Farklı farklı hayat hikayelerinden bahsedildi bana. Yaşanılanlar, yaşanmak isteyip de yaşanılamayanlar, duyulan özlemler, yapılan ihanetler.. Hepsi birer dert olmuş içimize. Ve bu derdi biriktirip kusuvermişiz derde derman olmayı bekleyen aşklarımıza..

    Mesajları okurken aynı zamanda bi yerde denk geldiğim bi sözü de paylaşmadan geçemicem sanırım..

    Bir kadının son çırpınışları [SS'li]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DearDaily -- 10 Şubat 2017; 16:5:25 >







  • -Tmm mı kanka?

    -Tmm knka sağol

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmkanımız yoktu, okuyamadım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumadim. okumiycam. cok uzun. kimse de okumaz burda.

    Bye

  • Hiçbir dh'lı bunu okumaz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rumpelstilzchen kullanıcısına yanıt
    sizi inandırmak zorunda değilim. yaklaşık bir haftadır içimde kötü şeyler yaşıyorum ve bunu herkese anlatamıyorum. içimi dökmem gerekiyordu ve buraya yazarak seçtim bu yolu. hepsi bu
  • İpleme sığırı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ağlattı be
  • İnşallah böyle birşey başıma gelmez. Gerçi gelsede bu saattebn sonra ben de cevap vermem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayan mısın hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ona dönme daha iyisini bulacaksın emin ol

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden sen de aynısını yapmıyorsun? Bırak bıraz da o acı çeksin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimadimkuntakinte B kullanıcısına yanıt
    Hayat bu karşınıza ne çıkacağı belli olmuyor. İnşallah gelmez diyelim, bu süreçte çok zorlu şeyler yaşadım. Mide hastası oldum, endoskopi çekildi, temiz çıktı. doktor stresten uzak dur dedi. ama ne fayda. stresin tam da içindeydim. sabahları kahvaltı yapamazdım mide ağrısından. Çok sıkıntılı günlerdi. Hala hatırladıkça içim darlanır
  • Nihilizm kullanıcısına yanıt
    Mesajda geçen Ahmet benim
  • O kıza kesinlikle cevap vermemelisin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okudum kardeşim böyle bir durumda bulunmasam bile üzüldüm ama sonra güçlü duruşuna sevindim.Sanırım seni kolay kolay bir şey yıkamaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isengardlı kullanıcısına yanıt
    O bir yanlış yaptı, hatta bir değil birçok kez yaptı. Ama aynı hatayı ben de yapmam, yapamam. Mayamda yok bu
  • ara istemiyorum de uzatmasın hocam bence. bir şey yazmazsan ümidini kaybetmez. evini de biliyor gg
  • SSky kullanıcısına yanıt
    Bu tür şeyleri genç yaşta yaşamak bi nebze beni bu konularda tecrübelendirdi artık hocam. Eskiden çok daha duygusal yaklaşırdım her şeye. Artık kendimi tutabiliyorum bi nebze. Yaklaşık bir haftadır evin içi bana dar geliyor, yerimde duramıyorum. Durdukça aklıma o yıllar geliyor. Ama sabrediyorum başka çarem yok
  • onurun mu yoksa bitmiş olan sevgin mi ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.