Şimdi Ara

iskambil kağıdı fırlatma ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
8.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir kaç gündür bu işe merak sardım bilenler destek verebilir mi?

• Yapay Zekanın Yanıtı

İskambil Kağıdı Fırlatma: Nasıl Kart Atılır

Kart Fırlatma Nedir?

İskambil kağıdı fırlatma, iskambil kağıdını bir hedefe doğru atma sanatıdır. Bu, hem bir eğlence hem de bir beceri oyunudur ve çeşitli amaçlar için kullanılabilir.

Kart Nasıl Fırlatılır?

Kart fırlatmak için en yaygın teknik, "karıştırma" tekniğidir. Bu teknik, aşağıdaki adımları içerir:

• Kartı tutuş elinin başparmağıyla serçe parmağı arasına yerleştir.
    • İşaret ve orta parmağını kartın kenarlarına yerleştir.
    • Kartenin diğer kenarını tutuş elinin avucuna sıkıca yasla.
    • Bileğini hafifçe bük ve kartı hedefe doğru savur.

Kart Atma Teknikleri

Kart fırlatma için çeşitli teknikler vardır, her biri farklı mesafeler ve doğruluk seviyeleri sağlar:

• Üstten Atma: Kartı arkana doğru çevirerek elinin üzerinden at.
    • Yandan Atma: Kartı yana doğru çevirerek elinin yanından at.
    • Altından Atma: Kartı avuç içine alarak elinin altından at.

İpuçları

• Uygun Bir Kart Seç: Hafif ve esnek kartlar daha iyi fırlatılır.
    • Kartı Doğru Tut: Kartı sıkıca ancak rahat bir şekilde tut.
    • Hedefi Gözle: Hedefe odaklan ve doğru açıyla at.
    • Pratik Yap: İyileşmenin anahtarı pratik yapmaktır.

Kullanım Alanları

İskambil kağıdı fırlatma çeşitli amaçlar için kullanılabilir, bunlar arasında şunlar yer alır:

• Eğlence: Bir oyun veya hile olarak kullanılabilir.
    • Sihir Bazları: Sihirbazlar, kart fırlatma tekniklerini püf noktalarında kullanırlar.
    • Spor: Bazı ülkelerde iskambil kağıdı fırlatma bir spordur.

İster eğlence ister beceri geliştirme için olsun, iskambil kağıdı fırlatma heyecan verici ve ödüllendirici bir aktivitedir. Yukarıdaki ipuçlarını ve teknikleri uygulayarak, kart atma becerilerini geliştirebilir ve hedefine doğru fırlatmalar gerçekleştirebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tfcilik mi oynucan hınzır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu Karpuz

bir kaç gündür bu işe merak sardım bilenler destek verebilir mi?

tamam sucuklu karpuz bey
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrganikYazar

Tfcilik mi oynucan hınzır

Şu cinematic'den sonra insan merak etmiyor değil
  • quote:

bu cevabı alacağımı biliyordum :D evet tf hayranıyım ama bu bi hobi işi kartı atabiliyorum 5 atıştan 3 ü falso alıyor 2 si çivi gibi gidiyor atış şeklim ise bumerak atar gibi gerilip bilekten savurma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thanor

quote:

arkadaşlar yalan o inanmayın o kart öyle saplanamaz kargaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: HitlerinAbisi

quote:

Orijinalden alıntı: Thanor

quote:

arkadaşlar yalan o inanmayın o kart öyle saplanamaz kargaya

amaç portakala saplamak hocam kargaya değil bu arada katarina gareni nasıl alamadı hayret ettim ultisi tek attı valla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kartın uzun köşesi avuç içine bakacak şekilde orta ve işaret parmağının arasına koy kartı.Ama kartı tutmayacaksın, kart kendi duracak elinde(Çok hafif tutman lazım yani).Bileğini ve dirseğini hafif göğsüne doğru kıvır.Atarken dirseğini hızla aç, kart elinden çıkacakken parmaklarını avuç içinden uzaklaşacak şekilde ileri doğru aç, kart fırlıyor zaten.
  • İskambil kağıdını fırlatmak deyince aklıma istemsiz olarak "Sometimes They Come Back... Again" filmindeki satanistlerin, genç kızı tarot kartlarıyla öldürdüğü sahne geliyor. Sanırım küçüklüğümün bilinçaltına yerleşmiş bu irrite edici sahnesinden etkilenmeye ömrümce devam edeceğim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elzemsin -- 7 Haziran 2013; 15:14:17 >
  • myhtbuster'da bunun deneyi yapılmıştı, iskambil kartı ile birisini öldürebilir misiniz şeklinde. öldürmese de yaralayabiliyor hatta göze gelirse Allah muhafaza direk körsün, o denli hızlı fırlatıyorlardı.

• kimse sormamış tfye mi özendin
  •  iskambil kağıdı fırlatma ile ilgili

...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanXXXXx

Kartın uzun köşesi avuç içine bakacak şekilde orta ve işaret parmağının arasına koy kartı.Ama kartı tutmayacaksın, kart kendi duracak elinde(Çok hafif tutman lazım yani).Bileğini ve dirseğini hafif göğsüne doğru kıvır.Atarken dirseğini hızla aç, kart elinden çıkacakken parmaklarını avuç içinden uzaklaşacak şekilde ileri doğru aç, kart fırlıyor zaten.

dediğinizi yaptım kart süper gitti fakat şiddeti hala az gibi strafora bile saplanmıyor iz bırakıyor ama sallanmıyor kolumu şiddetle salladığım zamanda falso alıyor yada hiç fırlamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

İskambil kağıdını fırlatmak deyince aklıma istemsiz olarak "Sometimes They Come Back... Again" filmindeki satanistlerin, genç kızı tarot kartlarıyla öldürdüğü sahne geliyor. Sanırım küçüklüğümün bilinçaltına yerleşmiş bu irrite edici sahnesinden etkilenmeye ömrümce devam edeceğim..

Benim aklıma direk Gambit geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cCc_Reis_cCc

myhtbuster'da bunun deneyi yapılmıştı, iskambil kartı ile birisini öldürebilir misiniz şeklinde. öldürmese de yaralayabiliyor hatta göze gelirse Allah muhafaza direk körsün, o denli hızlı fırlatıyorlardı.

+1

• Aklima ilk tf geldi bu arada bak bende merak saldim simdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RioShui -- 7 Haziran 2013; 15:43:04 >
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu Karpuz

quote:

Orijinalden alıntı: kaanXXXXx

Kartın uzun köşesi avuç içine bakacak şekilde orta ve işaret parmağının arasına koy kartı.Ama kartı tutmayacaksın, kart kendi duracak elinde(Çok hafif tutman lazım yani).Bileğini ve dirseğini hafif göğsüne doğru kıvır.Atarken dirseğini hızla aç, kart elinden çıkacakken parmaklarını avuç içinden uzaklaşacak şekilde ileri doğru aç, kart fırlıyor zaten.

dediğinizi yaptım kart süper gitti fakat şiddeti hala az gibi strafora bile saplanmıyor iz bırakıyor ama sallanmıyor kolumu şiddetle salladığım zamanda falso alıyor yada hiç fırlamıyor

Kolunu şiddetli sallama, bileğini ve parmaklarını güçlü aç.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.