Bildirim
Isınma sorunu (Fotoğraflı)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
düzgünce silikonu kazıyıp tüm alanı temizleyip tekrar ara macun + dış katmana silikon şeklinde yapıştırırdım. zaten başka sansıda yok gibi. bu şekilde kullanmak sakıncalı -
Silikon dediğiniz bu kare şeklinde ince çizgi değil mi? Yapışmayı sağlayan şey hani. Onu nerden bulabilirim ayrıca biraz araştırdım bulamadım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bilen bir şey söylesin lütfen cihaz açık duruyor öyle ya
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ne güzel işte sizi uğraştırmamış kendi kendine delid yapmış :)
Ortadaki siyah dikdörtgen GPU'nun kendisi. Onun üzerindeki termal macunu silin. Sonrasında GPU çevresine çerçeve şeklinde sürülü olan silikon malzemeyi kazıyın. Mümkünse benzer bir yapıştırıcı bulup tekrar yapıştırın. Yapıştırmasanız da çok dert değil. Önemli olan güzel bir termal macun alıp hem GPU üzerine hemde metal plaka üzerine sürüp soğutucuyu toplamak. Sonrasında güzelce kullanabilirsiniz.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- spotify bunu şu anda çalamıyor
- sink to receive asynchronous nedir
- press esc in 1 seconds to skip startup.nsh any other key to continue
- tplink arayüz
- checking media presence
- telefon şarj olmuyor
- telefon neden kasar
- uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- klavye kısayolları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X