Şimdi Ara

Işınlan neden minyona atılmaz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş cahilliğime verin bilmiyorum ben bunu. Açıklarsanız sevinirim.

Arada ışınlan minyona attığım için takım arkadaşlarımla laf dalaşına giriyorum. Bu dünya kupası lig aşaması 1 gün 2. maçında ortada hiç bir şey yokken ışınlanı kuleye değil minyona atan top lane oyuncusu izledim. Daha 5 gün önce.

• süreden
  • Açıklamasını okusan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koridor kendi tarafına ittirilsin diye miniona atmış olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 sn lik bir süre yanlış hatırlamıyorsam

• O maçı ben de izledim. O Hareket koridorda baskı kurmak içindi, minyona tp atmanın nedeni o zaten, ya o olur ya da fight oluodur ward yoktur minyona atarsın. Ward ve kuleye tp atak en mantıklısı minyona atınca fazladan cd oluyor

• Süre
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vurup Kaçma
    10 yıl önce açıldı
    sadece rakibe saldır kite
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kuleye isinlanirsan isinlan yeteneginin bekleme suresi 60 saniye kisalir. Minyona atarsan surede degisiklik olmaz, o yuzden koridora gelirken kuleye tp atmak daha mantiklidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi First Premolar -- 5 Ekim 2015; 17:53:36 >
  • eulogy kullanıcısına yanıt
    Jungle campı aldıkdan sonra base e dönene kadar yaklaşık 4 minyon kaybedersin eğer daha fazlası olursa adam expde önüne geçebilir.Bundan dolayı daha fazla kaçırmamak için çok istisna durumda minyona atarlar ama bu soloq da o kadar önemli değil o yüzden kendi laneine atıyorsan kuleye at derim.

• warda atınca da kısalıyor mu süresi
  • Ben hep minyona atarim suana kadar hic 30 saniyeyle ejder veya botta herhangi bi vsyi kacirmadim ilginctir

• quote:

Orijinalden alıntı: Tristy

O maçı ben de izledim. O Hareket koridorda baskı kurmak içindi, minyona tp atmanın nedeni o zaten, ya o olur ya da fight oluodur ward yoktur minyona atarsın. Ward ve kuleye tp atak en mantıklısı minyona atınca fazladan cd oluyor

warda atınca da aynı cd olyr ama :d

• First Premolar kullanıcısına yanıt
    300den 240a düşüyor. 30 değil, 60 saniye kısalır.
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler, gozden kacmis, duzelttim

• 60 saniye fark çok fazla bence.
  • 9k eloda 1-2 farm bile çok değerli. rakibin keseceği minyona atıp o adamın farmı almasını engelliyor, hem de minyonlar kuleden çok uzaktaysa aradaki mesafeyi yürürken 1-2 minyon kaçırabiliyor. midde bile farm kaçırmamak için tp alınan metada bunlar çok normal.

ancak senin benim gibi adamlar için o kadar da fark yaratmaz.duruma göre kuleye atmak daha karlı olur.
  • Time

• kuleye atınca süresi azalıyor
  • Evil Chuck kullanıcısına yanıt
    Ward minyona göre daha iyi poisyonda oluyor genellikle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • koridoru dondurmak için miyona tp atılabilir. diğer durumlarda kuleye veya warda tp atmak daha mantıklı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.