Şimdi Ara

Işıksız T kavşağı kazası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün 18.50 civarında ışıksız t kavşağında ticari taksi ara sokaktan çıkarken sol arka kapıdan aracıma vurdu taksi sahibi 1.5 saat şahsi tutanak tutmamızı istemeyerek polisin gelmesini bekletti. Ben ana caddede 1. Vitesle ilerliyordum araç benim üzerime değil. Sizce suç kimde ve bu kazanın işleyişi nasıl olur ( a aracı benim aracım)

Işıksız T kavşağı kazası

Işıksız T kavşağı kazası

Rapor çıktı yardımcı olan herkese teşekkür ederim 🙏

Işıksız T kavşağı kazası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iremklc0 -- 25 Ekim 2024; 22:7:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aksi bir uyarı levhası yoksa tâli yoldan çıkan hatalı

• ozturk.b O kullanıcısına yanıt

Herhangi bir levha tabela vs bulunmuyor

• Polisi niye çağırdı ki

• Fotoğrafın daha genel hali var mı? Taksi araç nerede duruyor?

• t kavsakta donen duz gidene yol vermek zorundadır bu yuzden taksici hatalıdır

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Turuncu şeritle işaretledim yer Cadde ben de aracımla bu yolun solundan sağa doğru ilerliyorum, beyaz ok da taksinin ara sokaktan caddeye çıktığı t kavşak yönü geldiği yer rampa. Taksici dönünce müşteri indirecektim soluma baktım sağa aracın burnunu çıkarınca bakarım dedim birden oldu dedi polise de bu şekilde aktardı fakat kaza raporu henüz çıkmadı beklemedeyim

Işıksız T kavşağı kazası

Işıksız T kavşağı kazası

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • B aracı tam kusurlu. Yola katılırken sağına soluna bakıp geçmesi gerekirdi. Taksicinin dikkatsizliğinden kaza olmuş. Geçmiş olsun.

• Karşınızdaki kişinin hal ve tavırlarından şüpheniz varsa çağırın zira artık alkollü değil uyuşturucu çekip trafiğe çıkan tipler türedi...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Evet bende pişman oldum geçen kazada arka sağ çaprazdan vuran sürücü için çağırmadığıma.

Sol şeritte usul usul ilerliyorum, sola döneceğim tünele gireceğim. Trafikte var. Maksimum 30 km/sa ile ilerliyor trafik. Sol sinyalimi yaktım döndüm tünelin başına girdim. Önüm araba dolu, arkamda öyle. Tünelin karşı ucu da yola katılım yapılan ve tüneldekilerin beklemesini gerektiren bir yola çıkıyor. Tünelin ucundaki durdu bizde durduk haliyle trafik var. Arkamdaki arabada temkinli gidiyor hafif boşluk bıraktı arkamda, arkamdaki arabanın önüne arkamdaki arabanın sağındaki şeritten biri girdi hızlıca. Benim önümdeki arabalar ve ben durar haldeyken geldi benim sağ arka çapraza vurdu. Arabasının ön sol kısmı pert oldu kapısı dahi açılmaz oldu. Bizde görünürde pek bişey yoktu. İndim foto video çektim. Ehliyetinin ruhsatının fotosunu çektim. Aramızda anlaşalım dedi. Servise gidiyordum arabayı boşaltmıştım. Kaza tutanağı da yoktu. Tamam dedim aramızda anlaşalım yaptıralım. Gittik bunun ustasına. Usta görünümlü tip baktı arabaya bunda bişey yok çizik var sadece dedi. Parmağını boyaya sürüp boyayıp gönderecek aklı sıra. Yahu diğer araba mahvoldu kapısı dahi açılmıyor tank mı bu araba çelikten mi yapılmış diye sitem ettim çıktım ordan. Aradım kaza yapanı da o nokta kadar bişeymiş onu yaptırmaya gerek yok dedi. Senin uykusuzluğunun dikkatsizliğinin sonucu biz çekmek zorunda değiliz dedim. Benim kafa attı. Tanıdık ustaya götürdüm. Baktı inceledi. Arka stop yarılmış. Tampon sallanıyor. Yine Tampon göçmüş. Tekerin üstündeki çamurluk çizik. Masrafı çıkardı. Sigortaya başvurduk. Çağırdık bunu da gelmek istemedi başta. Yaptıracak bişey yokmuş arabada. Sonradan bunun bir şekilde gelmesini sağladık. (!) Tutanağı tutturup imzalattık. Sigortadan yaptırdık çok şükür Allah'a.

Şimdi; kıssadan hisse, polis çağırıp tutanak tutturun mutlaka. Hatta alkol testi de yaptırın mutlaka. Aramızda anlaşalım vs diyene bakmayın. Öyle diyenin keyfine kalıyorsunuz. Tutanağı tutmak istemeyip imza atmasa uğraşır durursunuz. Tam kaza anında kaza yerinde tutanağı tutturun mutlaka.

• Öncelikle geçmiş olsun, bizim kazada ticari taksinin şoföründe zaten kaza tutanağı bulunduğu için aramızda dolduralım dedik adam zaten kendi hatası olduğunun farkındaydı. Malum ankaranın 5 derece havasında 1 saatten erken polis gelmeyeceğini bildiğimiz için ısrar da ettik ki ben mağdur taraftım fakat büyük ihtimalle taksinin mal sahibi ya karşı tarafta kusur bulunursa kurtarırım diye polis istedi. ( ki polis geldiğinde her iki tarafa idari para cezası kesiliyor) Zaten polis geldiğinde de herhangi bir şey sormadan ne olduğunu anlayıp alkol testi yapıp imza aldı ve gitti. Ben küçükken geçirdiğim takla atmalı bir trafik kazası nedeniyle travmatize olmuş olduğum için ekstra dikkat ederek araç kullanırken dediğiniz gibi milletin dikkatsizliği bize problem oluyor. Araç ilandaydı satılmak üzereydi şu an karşı taraf yaptıracak olsa bile olduğu yerde değer kaybına uğradı. Merakla raporu bekliyoruz şu an.

• geçmiş olsun, raporda taksici tam kusurlu çıkacaktır muhtelemen.

• Polis tanıdık, raporda alavere dalavere çevirecekler diye şüpheleniyorum. Burası Türkiye şaşırmayın.

• iremklc0 İ kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun

Rapor kısa sürede çıkar insallah

Buradan da bilgilendirme paylaşırsanız bizler de bilgileniriz

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Why Shy kullanıcısına yanıt

İtiraz hakkı oluyor hocam

• Why Shy kullanıcısına yanıt

Kazanın olduğu noktada 2 binanın giriş kapısı kamerası mevcut, herhangi bir huzursuzluk yaratmadılar dediğim gibi sadece mal sahibi karşı tarafa verirlerse kurtulurum gözüyle baktı bence.

• iremklc0 İ kullanıcısına yanıt

Sağolun. Hava isterse -20 derece olsun yürüyerek gelmeyecekler sonuçta. İdari para cezası kesildiğini ilk defa duydum. Sebebi neymiş ki? Sonuçta aramızda anlaşalım deyip sonrasında hiçbir şey yaptırmayabilir ve tutanağa da imza atmak istemeyebilir diğer sürücü. Bu durumda mağdur olursunuz. Mağduriyeti önlemek ve uzman görüşüyle resmi bir işlem yaptırmak en doğrusu. Çünkü bir önceki mesajımdaki hissede yazdığım gibi aynısını yaşadım. Tam yerinde ve tam zamanında resmi bir işlem yapılmayınca mağdur olunuyor. Tekrar geçmiş olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.