|
Görüntü aynen bu şekilde, işaretlediğim alanlarda ışık sızması normal derseniz iade etmeyeceğim. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccsa -- 28 Ocak 2026; 11:6:1 > |
|

|
Görüntü aynen bu şekilde, işaretlediğim alanlarda ışık sızması normal derseniz iade etmeyeceğim. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccsa -- 28 Ocak 2026; 11:6:1 > |
|
Gerçekte gördüğünle fotoğrafta görünen çok farklı olabiliyor. Gerçekte de böyleyse normal değil ama bana göre. Eğer üst düzey bir model değilse, yerine alacağınız monitör de çok farklı olmayabilir. Sizi rahatsız etmiyorsa kalsın bence. IPS'te mutlaka bir miktar sızma olur. Ne kadarının normal olduğunun bir standardı yok. |
| _____________________________ |
|
Curved monitör ise benim kullandığım 2 curved monitörde de ışık sızması var. Biri Samsung, diğeri Asus. Hatta kavisi yüksek olanda daha çok oluyor. Kavislilerde engelleyemiyorlar galiba. İkisinin de paneli va bu arada bendekilerin. Edit: Hatta yüksek kavisli olan yeni aldığımda hatalı piksel çıkmıştı. Değişim yapıldı. Yine aynı yerlerden ışık sızması yapıyor. Acaba demiştim değişmişken ışık sızması da gider mi diye, aynı şekilde devam. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkgncr -- 28 Ocak 2026; 14:22:16 > |
|