Şimdi Ara

İşerken deliği tutturamıyorum :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu benim büyük sorunum. Evde klozete ayakta işiyorum bazen düzgün çıkmıyor sağa sola yamuluyor. Naparsam yapayım kontrol edemiyorum istemsiz hatta bacağıma elime falanda çiş geldiği oluyor. Bazen ikili çıkıyor hangi birini kontrol edeyim hep klozetin dışına geliyor. Böyle oluncada koku yapıyor sonra orda annem kızıyor leş gibi kokuyor tuvalet su at diye. Sizdede böyle durum oluyormu?

• Otur yap

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klozet nedir ya BÖERKKKKKKKKKKKKKK Hayatta alışamıycağım nadir dandik şeylerden
  • Daha ufak delikleri tutturamassan ilerde sorun olur dert etme klozeti,oturarak işe prostat olursun,hem sorunun çözülür.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Daha ufak delikleri tutturamassan ilerde sorun olur dert etme klozeti,oturarak işe prostat olursun,hem sorunun çözülür.

Evet bunu arkadaşımda diyordu. Bir kere onu oturarak işerken gördüm dedim ne o kız gibi işiyorsun. Ayakta işemek prostat yapar tehlikeli dedi. Ama biz ailecek ayakta işiyoz babam kardeşim falan.

Çünkü gün içinde bir çok kere tuvalete gidiyorum dk başı işemeye gidiyorum. Hatta bazen yatıyorum gece 2 3 gibi size yemin ediyom arka arkaya 8-9 kere tuvalete kalkıyom daha uykuya dalmadan. Annem diyo yeter artık tuvalete gidip durma ama sürekli işeme isteği oluyo belkide prostat oldum

Ama oturarak işemek zor geliyo her seferinde oturcan şortunu indircen

• Ben de tutturamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şeker Oğlan

Arkadaşlar bu benim büyük sorunum. Evde klozete ayakta işiyorum bazen düzgün çıkmıyor sağa sola yamuluyor. Naparsam yapayım kontrol edemiyorum istemsiz hatta bacağıma elime falanda çiş geldiği oluyor. Bazen ikili çıkıyor hangi birini kontrol edeyim hep klozetin dışına geliyor. Böyle oluncada koku yapıyor sonra orda annem kızıyor leş gibi kokuyor tuvalet su at diye. Sizdede böyle durum oluyormu?

herşeyin edebi ve adabı vardır,ayakta çiş yapılmaz.oturarak yapılır.eğer edebini adabını takınmayacaksan ayakta devam edeceksen burda ağlayıp sızlanmayacaksın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Testislerim içine kaçıyor
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

Klozet nedir ya BÖERKKKKKKKKKKKKKK Hayatta alışamıycağım nadir dandik şeylerden

Aynen alaturka <3
  • Körmüsün ve ellerin yokmu?
  • aim i düşür aim i. oturarak yaparsan sorun kalmaz.
  • Ucunu hortum gibi sık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: twin pedal

aim i düşür aim i. oturarak yaparsan sorun kalmaz.

Mouse bozuktur belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.S.A.P

quote:

Orijinalden alıntı: twin pedal

aim i düşür aim i. oturarak yaparsan sorun kalmaz.

Mouse bozuktur belki

Olabilir hocam, çok hor kullanmıştır değiştirsin.
  • şimdi bu konuyu açarken bilgisayar başında m.. gibi sırıtıyordun yorumları okuyuncada asosyal gibi kendini komik zannediyorsun şuan ama değilsin boşuna sırıtma pc başında
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Daha ufak delikleri tutturamassan ilerde sorun olur dert etme klozeti,oturarak işe prostat olursun,hem sorunun çözülür.

+1 oturarak işemeyi efendimiz .sav. emrediyor zaten. Bi de suyu ayakta içmek çok zararlıymış karşim..
  • +1 yazacağım bu tarz bir şeydi gerek kalmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zamanla alışacaksın sincap
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsaken23

şimdi bu konuyu açarken bilgisayar başında m.. gibi sırıtıyordun yorumları okuyuncada asosyal gibi kendini komik zannediyorsun şuan ama değilsin boşuna sırıtma pc başında

Ne sırıtcam hewal. Gerçek bir konu gerçek bir sorunum istiyosan video çekeyim izle
  • Spray yapma tap fire yap

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.