Şimdi Ara

İşe başlıycam bu kadar şeyi nasıl ayarlarım :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özele sordum en ucuzu 300tl dedi en pahalısı 500 tl dedi yuh dedim

devlete gitsem her branş için ayrı ayrı mi doktora gitmem gerek dahiliye gitsem hepsini yapar mı

İşe başlıycam bu kadar şeyi nasıl ayarlarım :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 2 Ekim 2018; 15:10:59 >

• NASA'da işe mi başlayacaksınız hocam?
  • Bune hocam çalışmayan adamdan istedikleri şeylere bak yıl 2019 nerdeyse ben bu şartları kabul etmezdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özel hastaneye sordum 300 tl dedi

Ben bunları Şimdi Hepsini ayrı ayrı randevu mu alıcam yoksa dahilliye gitsem hepsini yaptırabilir miyim göz haric
  • İş güvenliği merkezleri var günlük işçiler için hemen 15dkda yapıyolar , 6-7 oda var sırayla her odada farklı testleri yapıyolar içinde tetenoz aşısı dahil 50 tlye olmuştum 5-6 ay önce :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonerason

İş güvenliği merkezleri var günlük işçiler için hemen 15dkda yapıyolar , 6-7 oda var sırayla her odada farklı testleri yapıyolar içinde tetenoz aşısı dahil 50 tlye olmuştum 5-6 ay önce :d
    nerede yaptırdınız istanbul mu
  • Çok şey yazdıklarına bakmayın çok şey yok aslında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU SİSTEM NASIL İŞE YARARMI???
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mogolo kullanıcısına yanıt
    Başak sağlık hizmetlerinde yaptırmıştım istanbul maltepede.

Akciğer grafisi

Solunum fonksiyon testi

Göz Testi

Hemgram(kan grubu vs de dahil zaten 2 maddenize denk geliyor)

Açlık / tokluk kan şekeri

Odio/ İşitme testi

EKG

bunların hepsini 15dkda yaptılar ve 50 TLdi fakat 30 verdim ben anlaşmalı yermiş.

Yine de parasına bakmayın derim işe giriyosunuz sonuçta 1 seferlik bir ücret.
  • sonerason S kullanıcısına yanıt
    Maltepe bana yakınmış bir arayım bakım
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

Çok şey yazdıklarına bakmayın çok şey yok aslında
    hocam öyle ama özel hastane en ucuzu 300tl dedi 400 500 tl diyenden var çok para bana göre devlette yaptırsam ayrı ayrı mı randevu almam gerekiyor bilmiyorum odyo icin kulak burun bogaz Solunum fonksiyon testi icin gögüs hastalıkları oyle olunca cok oluyor çözüm bulmam gerek
  • iş ne? merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo

hocam öyle ama özel hastane en ucuzu 300tl dedi 400 500 tl diyenden var çok para bana göre devlette yaptırsam ayrı ayrı mı randevu almam gerekiyor bilmiyorum odyo icin kulak burun bogaz Solunum fonksiyon testi icin gögüs hastalıkları oyle olunca cok oluyor çözüm bulmam gerek

Alıntıları Göster
    3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 10 - 11 Tek yerden zaten ama özeller her biri için ayrı para alıyor olabilir. Git devlete yaptır istiyorsan, eğer bir sorunun yoksa zaten çok ciddi şeyler değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: pcdaly

iş ne? merak ettim
    amerikan şirketi ismini yazamam istersen özelden yazabilirim.
  • Çelik fabrikasında çok kısa süreliğine çalışmıştım oraya girerken bunları ve daha fazlasını istemişlerdi ama haklılardı. Ortam hem aşırı gürültülü, hem aşırı sıcak hem de pas içindeydi. (Ağır sanayi diye geçiyor zaten) o tarz bur fabrikaya giriyorsan bunları yaptırman gayet doğal

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonerason

Başak sağlık hizmetlerinde yaptırmıştım istanbul maltepede.

Akciğer grafisi

Solunum fonksiyon testi

Göz Testi

Hemgram(kan grubu vs de dahil zaten 2 maddenize denk geliyor)

Açlık / tokluk kan şekeri

Odio/ İşitme testi

EKG

bunların hepsini 15dkda yaptılar ve 50 TLdi fakat 30 verdim ben anlaşmalı yermiş.

Yine de parasına bakmayın derim işe giriyosunuz sonuçta 1 seferlik bir ücret.
    dediğiniz yeri arardım yapılmıyor denildi burası mı sizin aldığınız yerhttp://basakisg.com/

• Bir ara fabrikada işe gireyim demiştim adam kağıdı getirmek için gitti 15 dakikada çalıştırdılar o arada iş aşırı sıkıcı + ortam çok sıcak ve asgari ücret En son o kağıdı görünce iyice bezdim artık fabrikaların önünden bile geçmiyorum aman hocam fabrika işiyse uzak dur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7697C2702

Bir ara fabrikada işe gireyim demiştim adam kağıdı getirmek için gitti 15 dakikada çalıştırdılar o arada iş aşırı sıkıcı + ortam çok sıcak ve asgari ücret En son o kağıdı görünce iyice bezdim artık fabrikaların önünden bile geçmiyorum aman hocam fabrika işiyse uzak dur.
    fabrika değil hocam
  • Amerikan sirketleri boyle. Eger ilerde senin saglik sorunun olursa ve kotu sartlarda calistim diye dava acarsan, onlar da bu belgeler ile bu herif zaten soyle problemliydi diye kanit sunuyorlar bunlari. Mesela goz 2 numara ciktiginda da 2 numara sen gozum bozuldu burda diyorsun bakiyorlar belgelere zaten bozuktu bu adam diyorlar. Gibi gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E41040413

Amerikan sirketleri boyle. Eger ilerde senin saglik sorunun olursa ve kotu sartlarda calistim diye dava acarsan, onlar da bu belgeler ile bu herif zaten soyle problemliydi diye kanit sunuyorlar bunlari. Mesela goz 2 numara ciktiginda da 2 numara sen gozum bozuldu burda diyorsun bakiyorlar belgelere zaten bozuktu bu adam diyorlar. Gibi gibi.
    adamlar hayat sıgortası ferdi kaza sigortası bes tamamlayıcı sağlık sıortası yapıyor hangi türk şirketinde yapıyor amerikan şirketler candır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo

adamlar hayat sıgortası ferdi kaza sigortası bes tamamlayıcı sağlık sıortası yapıyor hangi türk şirketinde yapıyor amerikan şirketler candır

Alıntıları Göster
    iyi de ben amerikan sirketlerine laf atmadim ki

ben de amerikan sirketinde baslayacagim. benden de bu kadar olmasa da, ayni belgeleri istediler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.