Bildirim
İşe başlıycam bu kadar şeyi nasıl ayarlarım :/
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
NASA'da işe mi başlayacaksınız hocam? -
Bune hocam çalışmayan adamdan istedikleri şeylere bak yıl 2019 nerdeyse ben bu şartları kabul etmezdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
özel hastaneye sordum 300 tl dedi
Ben bunları Şimdi Hepsini ayrı ayrı randevu mu alıcam yoksa dahilliye gitsem hepsini yaptırabilir miyim göz haric -
İş güvenliği merkezleri var günlük işçiler için hemen 15dkda yapıyolar , 6-7 oda var sırayla her odada farklı testleri yapıyolar içinde tetenoz aşısı dahil 50 tlye olmuştum 5-6 ay önce :d -
nerede yaptırdınız istanbul muquote:
Orijinalden alıntı: sonerason
İş güvenliği merkezleri var günlük işçiler için hemen 15dkda yapıyolar , 6-7 oda var sırayla her odada farklı testleri yapıyolar içinde tetenoz aşısı dahil 50 tlye olmuştum 5-6 ay önce :d -
Çok şey yazdıklarına bakmayın çok şey yok aslında -
Başak sağlık hizmetlerinde yaptırmıştım istanbul maltepede.
Akciğer grafisi
Solunum fonksiyon testi
Göz Testi
Hemgram(kan grubu vs de dahil zaten 2 maddenize denk geliyor)
Açlık / tokluk kan şekeri
Odio/ İşitme testi
EKG
bunların hepsini 15dkda yaptılar ve 50 TLdi fakat 30 verdim ben anlaşmalı yermiş.
Yine de parasına bakmayın derim işe giriyosunuz sonuçta 1 seferlik bir ücret. -
Maltepe bana yakınmış bir arayım bakım -
hocam öyle ama özel hastane en ucuzu 300tl dedi 400 500 tl diyenden var çok para bana görequote:
Orijinalden alıntı: The Mandalorian
Çok şey yazdıklarına bakmayın çok şey yok aslındadevlette yaptırsam ayrı ayrı mı randevu almam gerekiyor bilmiyorum odyo icin kulak burun bogaz Solunum fonksiyon testi icin gögüs hastalıkları oyle olunca cok oluyor çözüm bulmam gerek
-
iş ne? merak ettim -
3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 10 - 11 Tek yerden zaten ama özeller her biri için ayrı para alıyor olabilir. Git devlete yaptır istiyorsan, eğer bir sorunun yoksa zaten çok ciddi şeyler değil.quote:
Orijinalden alıntı: Mogolo
hocam öyle ama özel hastane en ucuzu 300tl dedi 400 500 tl diyenden var çok para bana göredevlette yaptırsam ayrı ayrı mı randevu almam gerekiyor bilmiyorum odyo icin kulak burun bogaz Solunum fonksiyon testi icin gögüs hastalıkları oyle olunca cok oluyor çözüm bulmam gerek
Alıntıları Göster
-
amerikan şirketi ismini yazamam istersen özelden yazabilirim.quote:
Orijinalden alıntı: pcdaly
iş ne? merak ettim -
Çelik fabrikasında çok kısa süreliğine çalışmıştım oraya girerken bunları ve daha fazlasını istemişlerdi ama haklılardı. Ortam hem aşırı gürültülü, hem aşırı sıcak hem de pas içindeydi. (Ağır sanayi diye geçiyor zaten) o tarz bur fabrikaya giriyorsan bunları yaptırman gayet doğal
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
dediğiniz yeri arardım yapılmıyor denildi burası mı sizin aldığınız yerhttp://basakisg.com/quote:
Orijinalden alıntı: sonerason
Başak sağlık hizmetlerinde yaptırmıştım istanbul maltepede.
Akciğer grafisi
Solunum fonksiyon testi
Göz Testi
Hemgram(kan grubu vs de dahil zaten 2 maddenize denk geliyor)
Açlık / tokluk kan şekeri
Odio/ İşitme testi
EKG
bunların hepsini 15dkda yaptılar ve 50 TLdi fakat 30 verdim ben anlaşmalı yermiş.
Yine de parasına bakmayın derim işe giriyosunuz sonuçta 1 seferlik bir ücret.
-
Bir ara fabrikada işe gireyim demiştim adam kağıdı getirmek için gitti 15 dakikada çalıştırdılar o arada iş aşırı sıkıcı + ortam çok sıcak ve asgari ücret En son o kağıdı görünce iyice bezdim artık fabrikaların önünden bile geçmiyorum aman hocam fabrika işiyse uzak dur.
-
fabrika değil hocamquote:
Orijinalden alıntı: Guest-7697C2702
Bir ara fabrikada işe gireyim demiştim adam kağıdı getirmek için gitti 15 dakikada çalıştırdılar o arada iş aşırı sıkıcı + ortam çok sıcak ve asgari ücretEn son o kağıdı görünce iyice bezdim artık fabrikaların önünden bile geçmiyorum aman hocam fabrika işiyse uzak dur.
-
Amerikan sirketleri boyle. Eger ilerde senin saglik sorunun olursa ve kotu sartlarda calistim diye dava acarsan, onlar da bu belgeler ile bu herif zaten soyle problemliydi diye kanit sunuyorlar bunlari. Mesela goz 2 numara ciktiginda da 2 numara sen gozum bozuldu burda diyorsun bakiyorlar belgelere zaten bozuktu bu adam diyorlar. Gibi gibi.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
adamlar hayat sıgortası ferdi kaza sigortası bes tamamlayıcı sağlık sıortası yapıyor hangi türk şirketinde yapıyor amerikan şirketler candırquote:
Orijinalden alıntı: Guest-E41040413
Amerikan sirketleri boyle. Eger ilerde senin saglik sorunun olursa ve kotu sartlarda calistim diye dava acarsan, onlar da bu belgeler ile bu herif zaten soyle problemliydi diye kanit sunuyorlar bunlari. Mesela goz 2 numara ciktiginda da 2 numara sen gozum bozuldu burda diyorsun bakiyorlar belgelere zaten bozuktu bu adam diyorlar. Gibi gibi. -
iyi de ben amerikan sirketlerine laf atmadim kiquote:
Orijinalden alıntı: Mogolo
adamlar hayat sıgortası ferdi kaza sigortası bes tamamlayıcı sağlık sıortası yapıyor hangi türk şirketinde yapıyor amerikan şirketler candır
Alıntıları Göster
ben de amerikan sirketinde baslayacagim. benden de bu kadar olmasa da, ayni belgeleri istediler.
Benzer içerikler
- 100 yıllık şarap fiyatı
- en iyi tahta kalemi hangisi
- saç faul
- 18 yaşından sonra boy uzar mı
- termal macun nerede satılır
- exxen de neler var
- penis nakli
- prompt mühendisliği nedir
- discord açıldı mı
- çay emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X