Şimdi Ara

İŞÇİ MAAŞI MEMUR MAAŞINI GEÇİYOR SAÇMALIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    taşerondaki çoğu herhagi bir işçi, memurdan fazla kazanabilir.
    kurumsal firmalardaki işçi maaşları 3 asgari ücreti rahatlıkla geçiyor. yan hakları, ikramiyeleri var.
    abartmıyorum, bulunduğum konumda yılda 4 ikramiye veren yerler var.
    memurları anlamak zor, öğretmen maaşına biraz iyileştirme gelir, doktor zaten hakkını almalı da diğerlerini anlamıyorum.
    abi 22k en düşük memur maaşı olacak zaten. herkese yüzde yüz zam da beklemeye gerek mi var? enflasyonun anasını beller.
    hakkıdır ama ülkede bir doktor 35k
    öğretmen 15k alıyorsa sıkıntı.
    mühendisi saymıyorum, forumda mühendislerin hakkı savunuluyorsa linç yiyorsunuz. zaten mühendislik okunacak bir dal değil bana göre.

özel sektördeki iyi bir mühendis maaşı her zaman kamuyu sollayacak.
    büyük kurumsal firmalardaki 5 senelik herhangi bir mühendis bile 40k üstünü rahatlıkla kazanıyor. müdürü falan siz söyleyin.
    çaycısı, hizmetlisi taşeron firmalar atıyorum. her zaman işçinin çok para aldığı yerler oluyor zaten.
    işçi neden bu kadar küçümseniyor anlamıyorum.
    işçi kavramı çok geniş bir kavram olduğu için ne işçisi ona da karar vermeliyiz
    seks işçisi, beden işçisi cart curt bir sürü parametre var.
    fabrikadaki üretim işçi olmadan olmuyor. üstteki muhasebeciye de çok fazla para vermezler çünkü yaptığı bir tür aslında ofis işçiliği.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• işciliğin şartlarını beğeniyorlarsa gidip işci olabilirler ama yok gidip masa başında asgari ücret almayı tercih ederler  

• doktor 35k öğretmen 15k demişsin ama doktorun nöbetli parasını koymuşsun ama öğretmenin de saf maaşını koymuşsun ve en düşük ücretli aile yardımlı zaten 15 alıyor ve hafta 15 ders saatinin parası 15

full haftada 30 saate girse zaten 6-7 oradan alıyor hafta sonu da girse 4-5 de oradan alıyor ama kimse onu saymıyor 

ama doktor maaşı belirtilirken full nöbetli haftada 80 saat ve yoğun çalışmanın maaşı veriliyor

------------

bir de üstüne uzman maaşını veriyorlar  

mesaj attığım dhmideki mühendisin maaşı ama kimse onla karşılaştıramıyor çünkü o çok iş yapıyormuş sanki doktor hiç iş yapmıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.