|
30 lu yaşların ortalarindayim, bekarım. İstanbul'da Bilgi teknolojileri sektöründe evden (remote) çalışıyorum. Son zamanlarda işten, sürekli çalışmaktan ve mevcut işyerinin belirsiz sureclerinden ciddi anlamda sıkıldım ve bu bende uyku düzeni bozukluğu anksiyete ve stres yaratmaya başladı. Fiziksel veya maddi yaşam standartları açısından bir sorunum yok. Hobilerim ve kurulu bir düzenim olmasına rağmen, evden çalışmanın getirdiği izolasyon ve işin belirsizliğin yarattığı stres birleşince net bir tükenmişlik hissi oluştu. İşe karşı motivasyonum tamamen bitti. Daha önce bu tarz bir döngüye girip çıkabilenlerin tecrübelerini merak ediyorum. Bu hissi aşmak veya mevcut tekdüzeliği kırmak için uyguladığınız somut yöntemler nelerdir? İşten çıksam maddi sorun yasamam aslında 1 sene kadar idare ederim ama bir daha iş bulmam çok zor piyasa çok kotu. İzin desen izin vermiyolar pek iş yoğunluğundan dolayi. İş değiştirmek istesem piyasanın darlığından ve yapay zekanın yaygınlaşmasında dolayı yeni ilan bulmak zor basvurduklarim da aramiyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

2 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt