Şimdi Ara

İş Konusunda Kararsızlık ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,ben 26 yaşındayım Halkla İlişkiler ve Tanıtım + İşletme olmak üzere 2 farklı bölümden mezunum.Askerliğimide yaptım geldim (sanki işyerine önyazı yazıyomuş gibi oldu)
    Dün Babamın bir arkadaşının şirketinden İthalat ve İhracat personeli olmam için teklif geldi,gittik görüştük pazartesi gerekli evrakları tamamlamam gerek ve salı iş başı yapıcaz.. Maaşı pazartesi evrakları teslim etmeye gittiğim zaman tekrar konuşucaz fakat benim istediğim bir ücreti belirtmemi istediler,bende belirttim..
    Haftada 5 gün,sabah 8 akşam 6 ve hafta sonu 2 gün izin şeklinde servis ile alınıp götürülcek şekilde bir iş..
    Ama benim ne ihracata karşı en ufak bir ilgim dahi yok,ithalat daha çekici geliyor ve bu asistanlığı yapıcağım kişi ihracatla uğraşıyor sadece,benim pozisyonumun ismi sadece ithalat ihracat personeli diye geçiyor..
    Firma güzel büyük bir firma,evime uzakta baya fakat ben bi kararsız kaldım..
    Ben uzun süren bir ilişkim var ve ciddi birşeylerin olmasını istiyorum önümdeki engel sadece İş oldu,yani para kazanmak oldu.. Fakat para kazanmak uğrunada bilgimin olmadığı bir işi yapmak ne derece doğru?
    Aynı zamanda kız arkadaşımda pazartesi günü işe başlıcak,şimdi ben bu işi kabul etmeyip başka işler ararsam,kız arkadaşım işe başlamış olucak ben ise evde hala iş bekliyor gibi bir konumda olucam..

Sizce ne yapmalıyım? Yani tecrübeli arkadaşlarımızdan birazcık destek ve cevap bekliyorum,bazı şeyleri görmemi sağlıyabilcek.

Teşekkürler.

Edit:Yazım yanlışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank08 -- 13 Haziran 2015; 17:47:51 >

• Up!
  • Tamam bu ile başla parası iyiyse çalış Abi.Bir yandan da iş aramaya devam et.En kötü ihtimalle para biriktirip belli bir sermaye oluşturunca kendi ithalat şirketini açarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Automobilista kullanıcısına yanıt
    Ben daha çok kariyerimi Insan kaynakları veya Satış üzerine odaklamıştım,tamam İhracatta da satış var fakat zor gibi,bu süreçi takip etmek,yabancılarla konuşmak ve anlaşmak,gümrük takibi vs.. Kısacası bu iş bölümü konusunda pek bilgim yok,yapamıyabilirim diye çekinmiyor değilim.Çalışıp para kazanmayıda çok istiyorum biran önce.Bu yüzden kararsız kaldım ve biraz tecrübesi olan kişilerden örnekler,cevaplar bekliyorum.
  • Frank08 kullanıcısına yanıt
    Hocam ithalatta da yabancılar ile konuşmak zorunda kalacaksınız illa.
  • Automobilista kullanıcısına yanıt
    Biliyorum fakat bir yabancıya ürün satmaktansa,ondan ürün/ürünleri almak daha kolay bir süreç bence zaten aktif olarakta e-ticaret yapıyorum yani alıcı olarak o yüzden sıkıntım yok..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.