Şimdi Ara

iş ilanıma gelen akıllara durgunluk veren mesaj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben büyük işe gireceğim.girişimci bir yapım var. işyeri açmak için
    biri bana esrarengiz bir mesaj atmış
    ben de sizle paylaşim dedim

Yüksek lisans mezunu hayatı market işinde ve içinde geçmiş Tecrübeli bir kardeşten sana 6 tavsiye. 1-Bilemediğin işi yapma. 2-Tecrübesini almadığın işi yapma. 3-İstikbalini kimsenin eline verme. 4-Hiçkimseye güvenme. 5-Hiçkimseye güvenme. 6-Hiçkimseye güvenme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrialin -- 4 Mayıs 2018; 9:2:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• elooooo

• Eşek bilmediği otu yerse başı ağrırmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artyom A. C. -- 4 Mayıs 2018; 10:34:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artyom A. C.

Eşek bilmediği otu yerse başı ağrırmış.

• bilmediğin işi yapma :)
  • güven tesis edemezsen başarılı olamazsın patinaj
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jony_Turk

güven tesis edemezsen başarılı olamazsın patinaj
    Daha açık konuşur musun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 7. Hiçkimseye güvenme.

• 8- Hiçkimseye güvenme

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • "Hiç kimseye güvenme" kısmı Makyavelist düşünce olmuş :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • güven tesis edemezsen başarılı olamazsın tekrar sağlama imkanı olmayacağından ticarette hatta yaşam da güven önceliktir, hatasız kul olmaz çalışacağın kişi veya kurumlarda insan olduğuna göre hatalı davranan kişiler çıkacak, bilerek veya bilmeden yapılan bu hatayı çoğu müteşebbis güven ile karıştırır (bu durumu tolere edemeyenler kimseye güvenme diye telkin eder:) oysa itibar her şeydir itibarı da çevrene vereceğin güven ile elde edebilirsin, tek taşla kırılacak bir yatırım yapar mısın? yatırımın içinde insan da var, herhangi biri, herhangi uzman, vasıflı vasıfsız... bu yüzden güven verip güvenebileceğin kişilerle yolculuk yapmalısın. sektörden bahsetmediğin içi detaylı yazamadım

• Valla şu güven kısmı aşırı derecede doğru... Ben aman aman bi iş yapmıyorum ufak tefek paralar kazandığım bir işim var başta ortaklık vardı güvenmiştik :) sonrasını biliyosunuz işte...
  • Elamandan zaten kefilli senet alıcam. bunu alırsam zaten yanlış yapamaz

bu konudaki görüşleriniz benim için ÖNEMLİ

• Adam doğru söylüyor kesinlikle kimseye güvenme.

• 7- Babel

8- Crouch

• Bu konuda hiç tecrübeli değilim o yüzden sana 1 tanesi dışında tavsiye veremem. yakınlarımın çoğunun yaşadığı olaylardan sonra fark ettimki iş sektöründe kimseye güven olmaz :D Sen nasıl yaparsın bilmiyorum ama ileride konu iş olunca düşünüceğim , önem vericeğim şeylerin en başında " Kimseye güvenme " olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jiruto

Bu konuda hiç tecrübeli değilim o yüzden sana 1 tanesi dışında tavsiye veremem. yakınlarımın çoğunun yaşadığı olaylardan sonra fark ettimki iş sektöründe kimseye güven olmaz :D Sen nasıl yaparsın bilmiyorum ama ileride konu iş olunca düşünüceğim , önem vericeğim şeylerin en başında " Kimseye güvenme " olucak
    Sicili temiz uni mezunu elamandan senet alırsam bana hiç Bi şekilde zarar veremez

• Yaşım 17 yani iş kurma , patron olma , mekan açma tarzı şeyler benim için daha çok erken o yüzden tecrübesizim yazdım ama körde değilim yakınlarımın yaşadıkları şeyleri gördükten sonra şahsen ben iş hayatımda kendimden başka kimseye güvenmiycem öyle basit dolandırıcılıklardan bahsetmiyorum kazıklamalar , kendi hesaplarını ödetip kaçmalar , kefil edip kaçanlar , intihar falan çok gördüm iş işten geçti ben daha güvenemem kimseye
  • bana güvenebilirsin turbo
  • Aşkm ilkmsn yhaa sni hç brkmıycm bna güvnblrsn blysn dmi.sss " Geldi aklıma nedense
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.