Bildirim
İş Bankası Yeni Kart Tasarımları

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Konusu açılmışken bir türlü çipli Bankamatik kartı alamadım ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni kartlar çipli galiba. Bende 3 aydır kart bekliyorum. Bir bakayım dedim şimdi bunları gördüm. Bu hafta gelecek galiba gelince söylerim. -
-
Takipteyim, müşteri hizmetlerini aradığım vakit bankanızdan sipariş edebilirsiniz buradan olmuyor dedi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bankamatik kartlarina temassiz ozelligi mi geldi ?
www.isbank.com.tr
Bankamatik Kartları | Türkiye İş Bankası A.Ş.https://www.isbank.com.tr/TR/bireysel/kartlar/bankamatik-kartlari/Sayfalar/bankamatik-kartlari.aspx
Ustteki toplu gorselde temassiz ozellikli duruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sadece tasarımı yenilenmiş. Ne çip ne temassız özelliği var. Aynı kart -
-
03/20 son kullanma tarihli Kredi Kartım var bakalım yenisini mi yollayacaklar -
www.isbank.com.tr
Visa Electron/MasterCard Maestro/Troy | Türkiye İş Bankası A.Ş.https://www.isbank.com.tr/TR/bireysel/kartlar/bankamatik-kartlari/visa-electron-mastercard-maestro-troy/Sayfalar/visa-electron-mastercard-maestro-troy.aspx
Bankamatik Kartı’nızın temassız özelliği ile hızlı alışverişin tadını çıkartın!
Üzerinde temassız ödeme amblemini gördüğünüz okuyucuların bulunduğu tüm ödeme noktalarında Temassız özellikli Bankamatik Kartı’nızla ödeme yapabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Koskoca banka kartı yenileniyor herşey var çip yok bu kadar sorumsuzluk olmaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana verdikleri bankamatik kartında bırakın çipi kart bilgileri kabartmalı bile değil. Migrosta alınmış hediye karti gibi duruyor.
Yeni tasarımlar epey seksi olmuş. Özellikle ATM Kartı lacivert ton geçişleriyle harika gözüküyor.
İŞ Bank'ı aslında severim, Atatürk'ün kurmuş olduğu bir banka olması yanında 18 yaşına girdiğimde lise sondan üniversiteye geçişte hayatımda ilk hesap açtığım banka olması sebebiyle farklı bir yeri vardır bende.
Son dönemde faydalı kampanyaları nispeten azaldı, biraz daha bu hususta geliştirme yoluna gitmeliler. -
ben de yeni iş bankası müşterisi oldum ama bana da maestronun debit kartı verildi daha 5 günlük müşteriyim ayreten müşteri temsilcisi şubeden talep yapılıyor dendi ama şimdi de iş bankası şubesi bize böyle geliyor dendi sonra ben tekrardan iş bankası sosyal medyalarına yazınca mail geldi şubeden talep edilirse yardımcı olacağı söylendi o ona yönlendiriyor o ona yani iş çıkmaza girdi yeni temassız çipli visa electron bankamatik kartını alan veya nasıl alınabileceğini söylüyen olursa çok sevinirim. :) -
40 yere bu konuyla ilgili yazmışsın...
Nedir bu kartın kerameti? Açıkla da biz de öğrenelim. -
jxjsjdsj çipsiz kart sevmiyorum ve bendeki kartların neredeyse çoğu temassız alışamadım ondan kırdım yenisini istedim o da maestro geldi
Aynen ben de senin gibiyim bütün banka ve kredi kartlarım temassız bir tek iş bankası manyetik şeritli ve senin gibi kaç kere yenilettim hepsi manyetik şeritli geldi.
sen de mi alamadın iş bankası temassız çipli kart
Yok alamadım :(
galiba en yetkili kısımdan bilgi aldım eğer doğruysa sonucu buraya yazacağım
En Beğenilen Yanıtlar

Benzer içerikler
- vakıfbank ek hesap yapılandırma
- günlük faiz mı aylık faiz mı daha iyi
- iş bankası karşılama mesajı öğrenme
- adıma kredi çekilmesini nasıl engellerim
- dolar nereden alınır
- atm para çekme limiti 2025
- enpara kimin
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X