Şimdi Ara

iş Bankası yeni hilekarligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Faturaya otomatik talimatı verilmiş ben vermediğim halde 94 tl olarak görülüyor. Gidip işin aslını öğrencem. Kredi kartına aidatsiz kart olanından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9600_G_T -- 16 Ağustos 2016; 9:23:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gittim öğrendim.ben hesaba kredi borcu kadar para yatirdigim halde gitmiş asgarisini ödemiş.otomatik talimat büymus .borçların birikmesinin sebebi bu.dilekçe verip hemen kapattım. Kendi kafasına göre asgari yatiriyorlarmis.vay hilekarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen kart başvurusu yaptığında sözleşmelerde bir bölüm var
    borçlarının her ay asgarisini ödemek istiyorsan ona göre işaretleme yaparsın
    veya her ay borcunun tamamının ödenmesini istiyorsan da buna göre işaretleme yaparsın
    sen oraları işaretlemeden sözleşmeyi imzalarsan sonradan birisi kafasına göre istediği yeri işaretleyebilir

http://www.isbank.com.tr/TR/bireysel/sozlesme-ve-formlar/Documents/Temmuz-Agu-Eyl-2016/OTM-102-BHS-(2016-5)%20son.pdf
    sayfa 8,
    D-27 den sonraki kısımları okuyabilirsin

veya
    son ödeme gününde hesabında borcun tamamını ödeyeceğin kadar para yoktu
    bu durumda banka hesabından asgari ödeme miktarını çekmiş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetmetingülcan -- 20 Ağustos 2016; 10:20:24 >

• mehmetmetingülcan kullanıcısına yanıt
    hıc kımse o kadar seyı okumadıgı ıcın yada anlamadıklar ıcın ımzalayıp gecıyorlar.soylemelerı lazımdı boşu boşuna 526 tl borc cıktı kurbanlıkda yaklastı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

hıc kımse o kadar seyı okumadıgı ıcın yada anlamadıklar ıcın ımzalayıp gecıyorlar.soylemelerı lazımdı boşu boşuna 526 tl borc cıktı kurbanlıkda yaklastı

ben maaş anlaşması yapılan banka değiştikçe yapılan yeni sözleşmedeki- sözleşmelerdeki her maddeyi tek tek okurum
    işaretleme yapabileceğim yerleri boş geçmem illaki kendimce bir şey işaretlerim ayrıca sözleşmenin fotokopisini de isterim
    vermeye yanaşmazlarsa arayıp kartı iptal etme girişiminde bulunurum ve adınızı veririm diyorum hemen fotokopi çekip veriyorlar
  • mehmetmetingülcan kullanıcısına yanıt
    helal olsun hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.