Şimdi Ara

İş Bankası İnternet Şubesi Sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Bu sabah İş Bankasında bir hesap açtırdım.İş bankasının websitesinden hesabıma giriş yapmak istiyorum.Bankada 'bunun için website üzerinden bir şifre belirliyip girebilirsiniz' dediler.Fakat sitede şifre belirlemek için işlem yaptığımda 'şu an bankamatik hesabınız olmadığı için bu işlemi yapamıyorsunuz' gibi bir uyarı çıkıyor.Kafadan uydurduğum bir hesap numarasıyla denediğimde 'bu numaraya ait bir hesap bulunmamaktadır'diyor.Yani hesabım açılmış zaten hesap cüzdanı falan verdiler.Fakat site üzerinden giriş yapamıyorum.Bankaya en erken 2 gün sonra gidebileceğim için belki bilen biri vardır diye buradan sorayım dedim.Bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.

• bildiğim kadarıyla öncelikle bankaya gidip internet şubeciliğini açtırmak için bi kağıda imza atmalısın
  • virusmika kullanıcısına yanıt
    artık böyle işlemlere gerek kalmadan internetten alınıyor şifre ama iş bankasının ki sorunlu oluyor. Şifre aldıgım halde giriş yapılmıyor yanlış bilgiler dıye uyarı verıyor . Ayrı bilgilerle işcep uygulamasını indirdim telefona gayet düzgün çalısıyor sorun da vermıyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekcarem

artık böyle işlemlere gerek kalmadan internetten alınıyor şifre ama iş bankasının ki sorunlu oluyor. Şifre aldıgım halde giriş yapılmıyor yanlış bilgiler dıye uyarı verıyor . Ayrı bilgilerle işcep uygulamasını indirdim telefona gayet düzgün çalısıyor sorun da vermıyor .

Hort gibi olacak da şu an senle bire bir aynı sorunu yaşıyorum hocam. Sen düzeltmişsindir sanırım. Nasıl yaptın?
  • Eğer internet şubeye ilk defa giriş yapacaksanız şifre kısmına telefon numaranızın başında 0 olmadan yazılması gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.