Şimdi Ara

iş bankası instagram reklami üzerinden dolandırıcılık (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba oncelikle sicak firsatla alakasi yok ama caresiz kaldigimdan dolayi sizden bilgi almak icin paylastim burda konuyu, ilk kez basima geliyor kusuruma bakmayin,

bugun instagramda is bankasinin reklamini gordum. 20.08.2017 tarihine kadar ilk kac bilmem kac kisiye 50 lira puan verilecektir diye ben de basligimda isbankasi.com.tr diye yazinca inandim girdim. instagram beni bi sayfaya yonlendirdi ve kimlik numarami ve sifremi istedi ben desazan gibi atladim. sonea onay kodu geldi is bankasinin kendine ait numarasindan. neyse onu da sazan gibibyiyip yazdim. adres cubugunda bu sirada sanalisbankasi.com.tr mi ne yaziyordu. sonra baska bi linke tikladim o sitede baktim sayfa bulunamadi diye hata veriyor bana. suphelendim hemen sifremi degistordim(reklama tiklamamdan sifre degistirmeme toplam 1 dk gecmemistir) bi girdim 240 liram cekilmis, istanbuldaki atmen karekodla. hemen is banlasini aradim iptal ettim, polisi vs aradik. ne yapmamiz gerektigini anlattilar.

simdi size sormak istedihim su, bankamatikten cekimlerde sigortali oldugunu okudum, sizce bu para geri gelir mi yasayan var midir ?

ayrica instagramin yonlendirdigi site gecmisini nasil bulabilirim ?

edit arkadasin biri bu reklami paylasip uyarmis

https://forum.donanimhaber.com/sahte-sicak-firsat-isbankasi-5-kisiden-1-ine-50-tl-maxipuan--127344853

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho1905 -- 20 Ağustos 2017; 3:15:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu iş son zamanlarda çok popüler, üzerine gidilip önlem alınmazsa çok kişinin başı yanacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • s.uzun kullanıcısına yanıt
    instagramin sorun bildir kismina da yazdim, bekliyorum. umarim baskalari bu tuzaga dusmez benim gibi

• Geçmiş olsun hocam. Dolandırıcılar sınır tanımıyor..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • facebokta yapı kredi işbankası devamlı var sahtesi dah 3 gün önce uyardım buradan ve facebokada şikayet ettim bişi çıkmadı adamlar sazan avlamaya devam ediyor
  • Dikkatli olmak lazım bu kadar aç gözlü olmak da ne anlamıyorum ki ?

indirim puan v.s durumlarında bagzı arkadaşlar kendini kaybediyor

240 tl ne soguk su iç bundan da ders çıkar arkadaşım, nasıl üzüldüm anlatamam
  • Ayni reklam dun facebook ta da vardi. Biraz dikkat edelim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tnt-2 kullanıcısına yanıt
    Sende ateşe körükle gidiyosun

• Instagramda da yapıkredii diye bir siteye yönlendiriyordu.Aman ona da dikkat edelim.

• 240 tl ye hayat dersi almış oldun

" açgözlülük zararlıdır"

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • celades kullanıcısına yanıt
    acgozluluk nerde soyler misin ? kampanya olarak algiladim ve girdim. sen kampanyalardan yararlanmiyor musun. he benim dustugum durum tam olarak kerizlik ama acgoxlulukle alakasi yok.

• celades kullanıcısına yanıt
    Harbi aç gözlülük ne alaka? Banka kampanyalarına herkes giriyor. Geçmiş olsun de geç

• Öyle şeylere kesinlikle tıklamayın. Hatta bankanın kendisinin mesaj olarak attığı linklere bilme tiklamiyorum. Acıyorum siteyi bakıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyken

Sende ateşe körükle gidiyosun

Selamlar soyken hocam

bizim buralarda bir laf var dost acı söyler, bana bu yüzden mi yangına kürekle gitme dedin ?

Ayrıca gene bir atasözü aklıma geldi sözüm meclis dışarı tabiki, sen eşşek olursan semer vuran çok olur' da derler.

Butur dolandırıcıları asmalı bence
  • Sene olmuş 2017 hâlâ böyle aptalca şeylere kanıyorsunuz. Biraz daha dikkatli olun gençler, araştırın.

• keşke iş bankasının kendi sitesine girip böyle bir şey var mı yok mu ordan kontrol etseydin geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.