Şimdi Ara

İş Bankası Anında Kredi 2 Gündür cevap yok.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar daha önce iş bankasından 10 ar bin tl lik krediler kullandım 1 defa gecikmeden ödedim. 10 bin tl lik kartım var bir kaç defa doldurdum gene gecikmeden ödedim. Maaş hesabım iş bankasında. Kredi risk raporunda iyi görünüyor. 1900 puan üzerinden 1660 puandayım.
    Cuma akşamı acil 20 bin tlye ihtiyacım oldu aanında kredi başvurusu yaptım uygulamadan. Ama pazar sabahı oldu hala ses yok. Bu nasıl hızlı kredi nasıl anında kredi anlamıyorum.
    Bir sorun mu var acaba. İlla şubeye mi gitmem gerekecek. Yoksa haftasonu diye mi böyle oluyor ?
    Başvuru görünüyor ama detayı görünmüyor. Bugün son. Bugün gelmez mi acaba ? Ortalama süresi nedir bu işin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Eskiden benimde anında kredi kullandığım olmuştu fakat sorun yaşamadım. Sizin krediniz kaç gün gecikme ile yatırıldı hesabınıza?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coderMX C kullanıcısına yanıt
    valla hocam ben esnaf görünüyormuşum ne alakaysa ssk lı çalışanım normalde. o yüzden bazı ek belgeler gerekiyormuş felan da. o yüzden haftasonu bekleyip hafta içi bankaya gidip düzelttirmek zorunda kaldım. 2 gün içinde de onaylanmıştı.
  • Teşekkürler hocam cevap yazdığınız için, yakın zamanda bende kredi çekmeyi düşünüyorum fakat faizler biraz daha düşer mi acaba diye terettütteyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coderMX C kullanıcısına yanıt
    Şuan vakıf bank ve ziraat bank 6 ay ötemeli ve 0.40 faiz ile kredi veriyor 10 bin tl veya 7500 tl.. Daha fazla çekecekseniz eğer maaşınızın bağlı olduğu bankaya gidip özel bir teklif alabilirsiniz. cep şubesinden çekerseniz daha da düşüyor faiz oranı. ben 3 ay önce iş cep ten 0.43 faizle çekmiştim 21 bin tl yi.
    Bu virüs muhabbeti son şans bence. virüsten sonra ülke kendini toparlamak isteyecek ve fiyatlar dahada artacak mecbur. Faizleri zaten şuan zor tutuyor devlet, yakında patlarsa inanılmaz artacak.
  • İş bankası 50.000 TL, 0,96 faiz oranı, 24 ay taksit ile kredi veriyor. Bu cazip değil mi? Cep şubesi üzerinden anında kredi. Bayrma fırsatı vardı. Daha önce Akbank ile görüştüm, daha yüksek faiz oranı vermişti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coderMX C kullanıcısına yanıt
    Yani iyi de değil kötüde değil. İş bankası faiz konusunda iyi. Akbank genelde yüskek oluyor. Ziraat ve vakıf banka da sormanızı tavsiye ederim.
  • Sebebi kredinin bağlı bulunduğu şube tarafından değerlendirmeye alınması, araya hafta sonu girmiş o yüzden cevap gelmemiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.