< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
VAKIFBANK SKY LİMİT

-
-
Şubeden yardımcı oluyorlar hocam maaş müşterilerine daha kolay açıyorlar diye biliyorum ıslak imzalı sözleşme alıyorlar şubeden sonrasınsa açılıyor. Ben bedelli için kredi çektiğimde açmışlardı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok teşekkürler bilgi verdiğiniz için. Evet maaş müşterilerine genellikle açılıyor acaba normal müşteriler için de açılabilir mi?
Ben maaş müşterisi değilim ve bana da açık.
-
Açılıyordur hocam bi kredi kartı verirler 100k üstü açarlar diye düşünüyorum bana da o zaman öyle yapmışlardı sonra kredi kartı limit düşürürsün kullanmaya devam edersin
Siz de tanımlı mı veya sadece mobil de mi başvuru yapılabilir mi görünüyor?
Ben eski müşteriyim kredi kartını mayıs 2023 ten beri kullanıyorum. Şube sgk istiyor çünkü ben yan gelir sahibiyim
Ben maaş müşterisi değilim bankayı da hiç aktif kullanmadım. Sadece salgın zamanı düşük faizli kredi çektim ve ödedim. 1 buçuk milyon sky limit verdiler hepsini de kullandım. Kader kurbanı olduk parayı yedik ödeyemedik şimdi hacizliyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ilk Önce geçmiş olsun kardeşim, üzüldüm. Sky limit ne durumda kapandı mı?
Bilmiyorum hocam ödeyemeyince sildim uygulamayı hepsisini kullanmıştım zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu anda tanımlı durumda.
10 Yıllık müşteriyim. 2017'de konut kredisi çekmiştim.
Sky Limit ile ilgili başvuru filan da yapmadım. Öyle şeyler kullanmam ama tanımlamışlar.
-
Maaş müşterisi misiniz?
Bu yıl emekli maaşı almaya başladım. Ondan öncesinde maaş müşterisi değilken başladı SKYLimit...
-
O zamanlar tüm kredi geçmişi iyi notu iyi bireysel müşterilere veriliyordu sanırım ama artık pek mümkün değil sgk isteniyor
Sanırım öyle. Eskiden herşey daha kolaydı.
-
doğru eskiden toplu limit edinimi daha rahattı şuan sıkıntılı biraz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kemal bey şöyle bi durum da var. Sky tanımladıktan sonra uzun süre kullanılmazsa. Daha sonra kullanmak isteseniz vermeyebilir “işleminiz gerçekleştirilememiştir” veya şubeye yönlendirebilir bilginiz olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENNERAL -- 28 Mayıs 2025; 14:49:23 >
Anladım. Bakalım nereye kadar gidecek. Bugüne kadar daha hiç kullanmadım.
-
Sky limit için son 3 aylık maaş bordrosu ve barkodlu sgk dökümü isteniyor. Kredi puanı da sanırım 1400 ve üzeri olması gerekiyordu.
Sky limit bir kere tanımladığında verilen limit içerisinde anında kredi, kredi kartı ve ek hesap kullandırır, sorgusuz sualsiz ek hesabınızı 400-500 bin tl yapabilir, kredi kartı limitinizi anında yükseltebilirsiniz. Bu bollukta sizi (amaann nasıl olsa bir şekilde öderim düşüncesine sürükler) ödemeler aksamaya başlarsa o zaman sky limit yalan olur ve sıkıntılı günler başlar.
Daha önce farklı bir konuda yazmıştım. Sky limiti dikkatli kullanmaz, yani ayağınızı yorganınıza göre uzatmazsanız sizi batırır!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 28 Mayıs 2025; 18:50:59 > -
Evet doğru son 3 ay sgk isteniyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- tefeciden para almak istiyorum
- olumsuz kredi başvurusu kaç puan düşürür
- eminevim taksit hesaplama
- sinpaş mağdurları
- 3 ay ertelemeli kredi erken kapama hesaplama
- konut kredisi forum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X