Bildirim
iş bankası
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
uzmanlık sınavı açmıolar zaten ama genel yorumlar memuriyet sınavlarının söylediğin gibi olduğu ve kolay olduğu
teşekkür ederim -
selenvirus'un dediği gibi yazılı sorular zeka ve matematik soruları.
Yazılıda torpil yok.
Bir de mülakat var, yalnız oralarda biraz torpil dönüyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: selenvirus
memuriyetmi yoksa uzmanlık vs mi diyorsun?
memuriyetse sorulara çalışmana gerek yok tamamen zeka konusuymuş hani şekiller yaş akraba soruları vs. bir arkadaşım girdi istanbulda ama vakit çok dar soru başına 30 saniye gibi zaman dedi
uzmanlıklar içinse elbette ingilizce şart ama ingilizceyi kullanmadıklarını iyi biliyorum sadece ingilzce bileceksin girince unutsanda olur
sorular hakkında fikrim yok internette olacağını sanmıyorum çünü arkadaş memuriyet sınavından sonra bir yerde yayınlanmıyor dedi uzmanlıklar içinde sanırım sorular açıklanmıyordur ama o sınavda bilgide şarttır.
Dil tazminatı en iyi bankalardan birisidir.
Yalnız dil sınavlarıda zordur.
-
dostum arkadaşların dediği gibi sorular daha çok zeka ve matematik üzerine çok basit fakat problem zaman. zaman çok kısıtlı. en hızlı şekilde yapman gerekiyor.
ben girdim. yazılıyı geçtim. mülakata çağırdılar. mülakat büyük ihtimalle bostancıda olur. bizimki orada olmuştu. mülakatta gruplar oluturuluyor. konu veriliyor. satış ile alakalı. yaratıcı fikirler geliştirmen istiyor. müşteri nasıl tavlanır hakkında. profesyonel olduklarını zannetmiyorum. zaten profesyonel olsalardı şimdi ben orda olurdum
valla dostum fazla kasma. hedefin biraz yüksekler olsun. şartlar zor anlıyorum ama biraz daha sabret. bölümün nedir bilmiyorum ama kamu da çalışmak gibi niyetin varsa KPSS ye hazırlanmanı tavsiye ederim.
şu an bi kamu kuruluşunda çalışıyorum oldukçada memnunun İŞ BANKASINA girmediğime.
quote:
Orjinalden alıntı: darksmoke
SLM ARKADAŞLAR BENDE TÜRKİYEDEKİ ÇOĞU YENİ ÜNİ MEZUNU GİBİ İŞSİZİM
İŞ BANKASI MEMUR ALIM SINAVLARI İLE İLGİLİ BİLGİ OLANLAR LÜTFEN BANA YARDIMCI OLSUN
SINAV ÖRNEKLERİ OLUP PAYLAŞAN OLURSA DAHA Bİ MEMNUN OLURUM
TEŞEKKÜRLER
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X