Şimdi Ara

İş arkadaşım çok tatlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim yanıma stajyer olarak geldi birkaç gün. Pazartesi o da işe başladı. Tatlı bir kız. Buralarda arkadaşı da yokmuş. Muhabbet ediyoruz arada numaralaştık ama kendi gelmeyecek gibi bana o yüzden çıkmaz gibi. 2 aylık yalnızlığıma ara vermeden devam ediyorum içimdeki volkanı bastıra bastıra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sinemaya gidin

• quote:

Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisi

Sinemaya gidin
    Yok hocam ben ilk adımı atan olmuyorum genelde karşıya bırakırım hep. O yüzden ondan bir teklif veya en azından bir konuşma çabası gelmedikçe evden işe işten eve devam ederim. Dün toplantıdan erken kaçıp kahve içelim dedim yaptık mesela. Güzel de muhabbet oldu ama gün içinde whatsapptan işle ilgili 2 mesajıma cevap vermemesi beni konuşmaktan soğuttu. Taviz vermeye gerek yok.

• Arada yaş farkı çoksa olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manojok

Yok hocam ben ilk adımı atan olmuyorum genelde karşıya bırakırım hep. O yüzden ondan bir teklif veya en azından bir konuşma çabası gelmedikçe evden işe işten eve devam ederim. Dün toplantıdan erken kaçıp kahve içelim dedim yaptık mesela. Güzel de muhabbet oldu ama gün içinde whatsapptan işle ilgili 2 mesajıma cevap vermemesi beni konuşmaktan soğuttu. Taviz vermeye gerek yok.

Alıntıları Göster
    Sorduğunu yanına gidip de sor mesaj attım ama dönmemişsin de.

• quote:

Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisi

Sorduğunu yanına gidip de sor mesaj attım ama dönmemişsin de.

Alıntıları Göster
    Geçti hocam o olay dün içinde onlar artık sorsam da bir işe yaramaz ki sormam da zaten. Problem yok ama kendi bilir ben işyerindeki herkese aynı mesafedeyim.

@EfsaneManx Benden 1 yaş büyük hocam. O da tam bir yıl değil de birkaç ay olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manojok -- 9 Ekim 2019; 16:0:10 >

• quote:

Geçti hocam o olay dün içinde onlar artık sorsam da bir işe yaramaz ki sormam da zaten. Problem yok ama kendi bilir ben işyerindeki herkese aynı mesafedeyim.

@EfsaneManx Benden 1 yaş büyük hocam. O da tam bir yıl değil de birkaç ay olabilir.

Alıntıları Göster
    Stajer ünili herhalde.Emin adımlarla devam hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çalışmak çok güzel
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    Adammm

Omur boyu devam et pek uzulmezsin.

Ama senin gibilerine karsi en buyuk silah kiskandirmak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

Adammm

Omur boyu devam et pek uzulmezsin.

Ama senin gibilerine karsi en buyuk silah kiskandirmak

Alıntıları Göster
    Yok be hocam ben pek kıskanmıyorum ancak arada insan koluna takıp gezebileceği veya şoför koltuğunda otururken yan tarafta bir dişi mahluk aramıyor değil hani arada.
    Gerçi benim arabam da yok aile aracımız fiat doblo ancak sağolsun eniştem ve teyzem arabasını veriyor öyle hallediyoruz.

• em onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: riaz

em onu
    Off hocam yapmayın böyle şeyler Ne de güzel emerim ha

• quote:

Off hocam yapmayın böyle şeyler Ne de güzel emerim ha

Alıntıları Göster
    eskiler bilir
  • 2 ay diyor ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: riaz

eskiler bilir

Alıntıları Göster
    Abş 2006 ne gözünü seviyim,şurda alıntılayıp yıllar yazıcaktım,utandım

• quote:

Yok be hocam ben pek kıskanmıyorum ancak arada insan koluna takıp gezebileceği veya şoför koltuğunda otururken yan tarafta bir dişi mahluk aramıyor değil hani arada.
    Gerçi benim arabam da yok aile aracımız fiat doblo ancak sağolsun eniştem ve teyzem arabasını veriyor öyle hallediyoruz.

Alıntıları Göster
    Doblo ne la. Dobloyla sen kızı emmemessin. Ancak gidip dizel dolduran pompaciyi öpersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Direk evlenme teklif et hocam evi arabayi ustune yap

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam benden sana tavsiye seviyorsan git konuş bence bu iyiliğimide sakın unutma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.