Şimdi Ara

IRRATABL BAĞIRSAK SENDROMU BENİ KORKUTUYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
24.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar meraba ben 19 yaşındayım. Bu sene üni sınavına hazırlanırken depresyon ve anksiyete gibi bir hastalık geçirdim o dönemlerde akut olarak çok hızlıca sindirim sistemim alt üst oldu şiddetli ishal ve çok yüksek gaz beni mahvetti. Bağırsaklarım müthiş hareketli adeta iceride dolasan gazı hissediyorum. Doktora gittim el muaynesi ve ultrason yapip ilaç verip yolladı. Onlar viraz rahatlatti ama tam gecirmedi. 1 aydır iyiydim şimdi yine coştu bağırsaklarım. Kramp gaz ishal kabız tuvalete çıkamama. Annanem 65 yaşında kolon kanserinden öldü şimdi için içimi yiyor bendede varmı diye. Ne yapicam ben şimdi. Bi kolonoskopi yaptirsakmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

İrritabl Bağırsak Sendromu: Korkma, Bilgilendirici Bir Kılavuz

İrritabl bağırsak sendromu (IBS), sindirim sistemini etkileyen yaygın bir rahatsızlıktır. Kabızlık, ishal veya her ikisi de dahil olmak üzere değişken bağırsak alışkanlıklarına ve karın ağrısına neden olabilir.

IBS'nin nedeni tam olarak bilinmemektedir, ancak stres, diyet ve genetik faktörlerin rol oynadığı düşünülmektedir. IBS'nin tedavisi yoktur, ancak belirtileri yönetmek ve yaşam kalitenizi iyileştirmek için çeşitli seçenekler mevcuttur.

Debridat ve Tribudat Kullanıcı Yorumları

Debridat ve Tribudat, IBS semptomlarını tedavi etmek için kullanılan ilaçlardır. Kullanıcı yorumları, bu ilaçların bazı kişilerde kabızlık veya ishal gibi yan etkilere neden olabileceğini göstermektedir. Ancak birçok kişi bu ilaçların IBS belirtilerini yönetmelerine yardımcı olduğunu bildirmektedir.

Debridat Fort: Aç mı Tok mu Kullanılır?

Debridat Fort'un aç mı tok mu kullanılacağı, kişiye ve ilacın dozajına bağlı olarak değişir. İlacın etiketini dikkatlice okuyun veya doktorunuza veya eczacınıza danışın.

Debridat Reçetesiz Alınır mı?

Hayır, Debridat reçetesiz olarak alınamaz. IBS'nizi teşhis etmek ve tedavi planı oluşturmak için bir doktora danışmanız gerekir.

Tribudat Kullananlar

Tribudat, IBS'nin kabızlık gibi belirtilerini tedavi etmek için kullanılan bir ilaçtır. Tribudat kullananlar, ilacın genellikle iyi tolere edildiğini bildirmektedir, ancak bazı kişilerde karın ağrısı veya ishal gibi yan etkiler görülebilir.

Özet

IBS yaygın bir rahatsızlıktır, ancak belirtilerini yönetmek ve yaşam kalitenizi iyileştirmek mümkündür. Debridat ve Tribudat gibi ilaçlar, IBS belirtilerini yönetmeye yardımcı olabilir. Ancak bu ilaçları kullanmadan önce doktorunuza danışmanız önemlidir. Stres yönetimi, diyet değişiklikleri ve yaşam tarzı ayarlamaları da IBS'yi yönetmede faydalı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • En iyi ilaç DEBRIDAT FORT 200 mg hergün 1 tane iç keyfine bak ve hergün bir bardak kefir iyi gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KöfteSuyu -- 30 Ağustos 2017; 18:4:35 >
  • Hocam bende de 6 aydır yüksek gaz, kabızlık var. Karnımın birçok yerinde de kramp benzeri ağrılar oluyor. Doktora gitmedim, babamda da ibs olduğu için geçiştirdim ama bi yandan da kötü bir şey çıkacak diye korkuyorum.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneyici23 -- 24 Ekim 2020; 17:55:0 >
  • KöfteSuyu kullanıcısına yanıt
    reçeteli mi hocam. Bir de her gün içmek mi gerekiyor yoksa sıkıntı olduğu zamanlarda içsek anında etki ediyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kontrespiyonaj

reçeteli mi hocam. Bir de her gün içmek mi gerekiyor yoksa sıkıntı olduğu zamanlarda içsek anında etki ediyor mu

reçetesiz alabilirsiniz şahsen ben artık hissediyorum bişeyler olacağın o zaman içiyorum direk kesiyor.. Ama hergün 1 tane içmek daha mantıklı birde eczaneden peribiyotik alıp yoğurtla karıştırıp yiyebilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöfteSuyu

quote:

Orijinalden alıntı: Kontrespiyonaj

reçetesiz alabilirsiniz şahsen ben artık hissediyorum bişeyler olacağın o zaman içiyorum direk kesiyor.. Ama hergün 1 tane içmek daha mantıklı birde eczaneden peribiyotik alıp yoğurtla karıştırıp yiyebilirsiniz

tamamdır dostum sağolasın
  • quote:

En iyi ilaç DEBRIDAT FORT 200 mg hergün 1 tane iç keyfine bak ve hergün bir bardak kefir iyi gelir.

İlk kullandıktan sonra kaç günde etki etti acaba?ben günde 3 defa içiyorum az etkisi var.Birde Aç mı tokmu içiyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazmapolitan -- 30 Ağustos 2017; 20:1:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazmapolitan

quote:

En iyi ilaç DEBRIDAT FORT 200 mg hergün 1 tane iç keyfine bak ve hergün bir bardak kefir iyi gelir.

İlk kullandıktan sonra kaç günde etki etti acaba?ben günde 3 defa içiyorum az etkisi var.Birde Aç mı tokmu içiyorsun?

Ben artık düzenli beslendiğimden pek sıkıntı yaşamıyorum (her yemekten 5dk sonra wc gitmek dışında) ama ayda yılda bir fena bastıyor o zmaan 2 tane içiyorum düzeliyor. Spor ve düzenli beslenme birde kefir ile peribyotik almak çok iyi geliyor. Ama acı ve size dokunan meyveleri biliyorsanız sıkıntı yok. Mesela süt içersem çok çok kötü oluyorum Ama laktolsüz süt içersem sıkıntı yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.