Şimdi Ara

Iron Fist (17 Mart 2017) | Netflix (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
16
Favori
17.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende çizgi romanını bilmiyorum bu diziyi bazıları sevmemişler garibime gitti hatta bazıları luke cage le kıyaslamış la luke cage süper kahraman dizimi idi yoksa çetelerin çöküşünü mü ele alıyordu luke cage gibi bir dizi olmasın hem netflix adını kirletiyor hemde marvelın luke cage gibi boktan dizi nasıl yapmışlar anlamış değilim 13 bölüm boş çekmişler diziyi zaten adam güçlü karşında sıradan insanlar ile uğraşıyordu hele mermi olayını çok basitleştirmişlerdi umarım saçma luke cage 2. sezonu gelmez bu diziyi luke cage karşılaştırmayın berbat ötesidir luke cage kısacası
  • quote:

Orijinalden alıntı: harce74

bende çizgi romanını bilmiyorum bu diziyi bazıları sevmemişler garibime gitti hatta bazıları luke cage le kıyaslamış la luke cage süper kahraman dizimi idi yoksa çetelerin çöküşünü mü ele alıyordu luke cage gibi bir dizi olmasın hem netflix adını kirletiyor hemde marvelın luke cage gibi boktan dizi nasıl yapmışlar anlamış değilim 13 bölüm boş çekmişler diziyi zaten adam güçlü karşında sıradan insanlar ile uğraşıyordu hele mermi olayını çok basitleştirmişlerdi umarım saçma luke cage 2. sezonu gelmez bu diziyi luke cage karşılaştırmayın berbat ötesidir luke cage kısacası

Luke cage ikinci sezonu gelecek ve ben severek izledim iron fist daha güzel yetenekleri olmasına rağmen düzgün işlenmiyor dizide. Ha bide marvel de luke cage ve iron fist normal de kardeş gibidirler oldukça yakın arkadaşlardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gye_Baek

quote:

bende çizgi romanını bilmiyorum bu diziyi bazıları sevmemişler garibime gitti hatta bazıları luke cage le kıyaslamış la luke cage süper kahraman dizimi idi yoksa çetelerin çöküşünü mü ele alıyordu luke cage gibi bir dizi olmasın hem netflix adını kirletiyor hemde marvelın luke cage gibi boktan dizi nasıl yapmışlar anlamış değilim 13 bölüm boş çekmişler diziyi zaten adam güçlü karşında sıradan insanlar ile uğraşıyordu hele mermi olayını çok basitleştirmişlerdi umarım saçma luke cage 2. sezonu gelmez bu diziyi luke cage karşılaştırmayın berbat ötesidir luke cage kısacası

Luke cage ikinci sezonu gelecek ve ben severek izledim iron fist daha güzel yetenekleri olmasına rağmen düzgün işlenmiyor dizide. Ha bide marvel de luke cage ve iron fist normal de kardeş gibidirler oldukça yakın arkadaşlardır.

keşke gelmeseydi yazık paralarına artık The Defenders çıkması lazım zaten imdb 2017 diye belirtilmiş ama luke cage için 2. sezon gerekmez bence birde bütün kahramanların adam öldürmemesi beni sinir etmeye başladı hepside aynı cümleleri sarf ediyor öldürürsem onlardan farkım olmaz gibi klişe sözcükler ıron fist le luke cage bence arasında dağlar kadar fark var bazıları oyuncu seçimlerini beğenmemiş kardeş ıron fist ve asyalı kadın 2 kiside game of thrones dan gelmişler bunu diyenler saçmalamış bence oyuncu seçimleri iyi birde şu yaşlı kadını ıron fistin rakibi göstermekte garip geliyor kadın zaten yaşlılıktan ölecek birde ıron fistle uğraşıyor süper kahramanlara güçlü kötü süper güçleri olan kişilerle savaşlarsalarda ona göre yorum yapsak bunlar daha bu kadını halledemiyorsa süper güçlü kötüleri nasıl halledecekler bu garip geliyor biraz bunu tek yapan jesica jones te idi ne luke cage de var nede ıron fiste ıron fistin 10. bölümündeyim 3. bölümde dişli rakip çıkar mı bilmiyorum ama bu olması lazım süper kahramanın zor durumda olduğunu hissedebilmemiz için

• quote:

quote:

quote:

keşke gelmeseydi yazık paralarına artık The Defenders çıkması lazım zaten imdb 2017 diye belirtilmiş ama luke cage için 2. sezon gerekmez bence birde bütün kahramanların adam öldürmemesi beni sinir etmeye başladı hepside aynı cümleleri sarf ediyor öldürürsem onlardan farkım olmaz gibi klişe sözcükler ıron fist le luke cage bence arasında dağlar kadar fark var bazıları oyuncu seçimlerini beğenmemiş kardeş ıron fist ve asyalı kadın 2 kiside game of thrones dan gelmişler bunu diyenler saçmalamış bence oyuncu seçimleri iyi birde şu yaşlı kadını ıron fistin rakibi göstermekte garip geliyor kadın zaten yaşlılıktan ölecek birde ıron fistle uğraşıyor süper kahramanlara güçlü kötü süper güçleri olan kişilerle savaşlarsalarda ona göre yorum yapsak bunlar daha bu kadını halledemiyorsa süper güçlü kötüleri nasıl halledecekler bu garip geliyor biraz bunu tek yapan jesica jones te idi ne luke cage de var nede ıron fiste ıron fistin 10. bölümündeyim 3. bölümde dişli rakip çıkar mı bilmiyorum ama bu olması lazım süper kahramanın zor durumda olduğunu hissedebilmemiz için

Vasat bir dizi İron Fist, luke cage bile daha kaliteli. En basitinden ana düşmanı bile dizide yok iron fist in.

Defenders bu sene gelecek büyük ihtimal eylül ve sonrasında gelir.

Birde marvel dc gibi değil karakterleri sert değil en sert karakter punisher okadar onunda dizisi bu sene geliyor.

Edit

Defenders eylülde

Punisher kasım ayında bizlerle.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Vasat bir dizi İron Fist, luke cage bile daha kaliteli. En basitinden ana düşmanı bile dizide yok iron fist in.

Birde marvel dc gibi değil karakterleri sert değil en sert karakter punisher okadar onunda dizisi bu sene geliyor.

Edit

Defenders eylülde

çizgi romanını okumadım doğrudur bilemem de yalnız dc filmlerinde karakterleri öyle gösterilmiyor buda dc için kötü oluyor bence flash ile arrow seyretmedim bilmiyorum nasıl olduğunu ama filmlerinde seyrettim dc nin tek yapabildiği iyi olan filmler cristoper nolan çektiği 3 seri olan batman filmdir keşke bırakmasaydı
    hele en son çıkan batman vs süperman rezaletti batman le süpermanın annelerinin isimlerinin aynı olması ve ortada vslik durumun olmaması koskoca filmi wonder woman oynadığı 2 dk nın kurtarması cidden yazık oldu filme

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Edit

Defenders eylülde

çizgi romanını okumadım doğrudur bilemem de yalnız dc filmlerinde karakterleri öyle gösterilmiyor buda dc için kötü oluyor bence flash ile arrow seyretmedim bilmiyorum nasıl olduğunu ama filmlerinde seyrettim dc nin tek yapabildiği iyi olan filmler cristoper nolan çektiği 3 seri olan batman filmdir keşke bırakmasaydı
    hele en son çıkan batman vs süperman rezaletti batman le süpermanın annelerinin isimlerinin aynı olması ve ortada vslik durumun olmaması koskoca filmi wonder woman oynadığı 2 dk nın kurtarması cidden yazık oldu filme

Dizileri iyi değil ben öylesine izliyorum ama iron fist sıktı. Arrow un sezon 4 de böyle sıkılmöıştım en kötü sezonuydu oda.

Filmlerde batman v superman idare eder çok iyi değil ben en çok logan,deadpool ve kaptan amerika kış askerini severim izlemediysen tavsiye ederim hepsi marvel filmi dc nin yarattığı ortak evrende 2 film var ikiside ortalama maalesef.

• çizgi romanını okumadım ilk 5 bölüm itibariyle diyebilirim ki gayet olmuş dizi daredevilin 2. sezonunun punishersız kısmlarından çokta eksiği yok luke tan baya baya jessicadan da bir tık daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusei -- 20 Mart 2017; 17:21:4 >
  • Arkadaşlar Defenders'ı izlemek için Luke Cage ve Jessica Jones'u izlemek şart mı? Luke Cage'e başladım ama sarmayacak gibi. Jessica Jones'a göz ucuyla bile bakmadım daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Kamera arkasında kostümlü görüntülenmiş:

Defenders'ta görebiliriz.

Bu
    eski Iron Fist değil mi? Dizide videosunu izliyorlardu bunun 1 dakika falan gözüküyordu. Bu kadar net değildi o yüzden emin olamadım ama kostümü hazırsa dizide gösterirlerdi diye düşünüyorum

• İlk sezonu bitirdim.

Öncelikle 8. bölümdeki sarhoş adamla dövüş neydi öyle ya Şimdiye kadarki en saçma dövüş bu olsa gerek

Özetle Ward'a baya acıdım adam neler çekti bu babasının psikopatlığından. Bıçakladığı sahne baya iyiydi bütün sinirini çıkardı. Asıl Joy daha psikopat olacak gibi. Sonda Davos'la Danny'i öldürmek hakkında konuştu. Arkada da Gao onları dinledi, ah bu kadın. Bakuto'yu oynayan adamı Sense8'deki Hernando sandım ama o değilmiş. Baya benzeziyorlar. O da öldü ama ortadan kayboldu, canlanmaz umarım. Ayrıca Harold'da küllerinden dönmez herhalde.

Dizileri kendimce sıralarsam

Daredevil > Jessica Jones > Iron Fist > Luke Cage

Diğerleri gibi sürükleyici değil ama Jessica'yı diğerlerine göre daha çok sevdim.

Artık Defenders izleyelim ya. Kadro olarak efsane dizi olacak.

Ayrıca Danny'nin kostümü böyle olabilir.

.

(
    )

• Bu eski..
    çin mi japonya mı ne bir olay anlatıyor EL evinde ordaki sahneden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 20 Mart 2017; 23:46:19 >
  • 0MG90 kullanıcısına yanıt

Anlayamadığım nonta kötü karakter bulmak için can atıyorlar hakikaten arkadaş şimdided Joyu kötü karakter yapıyorlar. Zaten belliydi o kadar çok babasını savunmasından aslında warddan daha acımasız olacak gibi. Luke cage hiç izlemedim bilmiyorum buda baktığımda durağan bir dizi olmasına rağmen bazı yerlerinde yer yer heyecanlaşıyor.

Ama dizide kötü adam bulamadıkça dizideki iyileri kötüye çekmeye başlıyorlar. Ayrıca bir şeyi farkettim eski iron fistte 2 elide parlıyor bunun bir eli parlıyor sanırım bir kaç sezon sonra anca görürüz gibi geliyor.

Gao bence aralarında en masumu bana öyle geliyor bir tek uyuşturucu işi ile uğraşıyor olması sıkıntı. Birde bu gaonun güçleri var sanırım bir sahnede tek eliyle uçurdu dannyi ama hiç dizide kullanmadı bir sahneden sonra.

The defenders gelsin çok merak etmeye başladım açıkcası hepsi bir araya gelince sağlam bir kötü karakter çıkartırlar inşallah.

• Diziyi zar zor bitirebildim the defenders' için , şunu söyleyebilirim ki izlediğim yabancı diziler klasmanında en kötü ilk 3 e rahat girebilecek bi sezondu izlerken saç bas yoldum resmen

• Luke Cage bu diziden iyi diyenler diziden hiç anlamıyor demektir.

Luke cage hakikaten çok vasattı herşeyiyle,ne doğru dzgün bi senaryosu,bi kurgusu,ne karakterleri vardı.

Iron fist gerçekten iyi dizi olmuş,ama bazıları için sakıncalı olabilir aşırı şiddet vahşet içeren kısımlar var DD'den filan fazla.

Daredevil'in iyi tarafı hikayesi ve kurgusu,kötüleri hakikaten iyi düşünülmüş ve oyuncularda gayet başarılıydı.

Iron fist'te o kadar geniş bir kadro olmadığından bu kadar olmuş,ama dövüşler filan iyiydi,Dd'deki oyuncu karekteri daha çok yaşatıyordu ve kavga sahnelerinde en başarılı oyuncu şu ana kadar ama sarışında çok kötü değil ama dd kadar başarılı değil,kareografiler dd kadar iyiydi.

Keşke dandik insanlarla dövüştüreceklerine super herolarla kapıştırsalar çok daha iyi sahneler seyretsek ama maliyet yüzünden koskoca iron fist çoluk çocukla dövüşüyor aynı şekilde diğerleride öyle ki bu adamlar spidermanlerle filan kapışabilecek seviyede elemanlar,hatta luke cage hulkla filan kapışıyordu ama dizide çöp insan düşmanlardan dayak yemesi cezbedici değil.

• 0MG90 kullanıcısına yanıt
    Sonunda JJ'yi 2.sıraya koyan birini gördüm. Iron Fist'i izlemedim, izlemeyi de düşünmüyorum ama Luke Cage hakikaten rezildi. JJ'de sadece Kilgrave yeter.
  • 4.bölüm

Sonunda biraz eğlenceli bir bölüm gördük.Dövüs sahneleri eğlenceliydi.Dizi şimdilik gayet iyi ben çok sevdim.

Ama süper kahraman dizilerinde en iyisi tabii ki Daredevildir.Bu dizideki dövüş sahneleri biraz daha hayal ürünü.

• Ben böyle olunca sara sara izliyorum bölümleri . Sonra özetini bir yerden bulup okuyorum . Haa tamam diyerek öteki bölüme geçiyorum . Flashtır , Arrow'dur bunları zaten hiç izlemiyorum komple sezon özetleyenler oluyor onları okuyorum ya da videolar oluyor onlara bakıyorum . Sizede tavsiye ederim vaktiniz boşa gitmemiş olur
  • Kardeş yazmıyim dedim ama duramadım.

Flash'da işler mala bağladı, son iki sezon hiç iyi değil.

Arrow da zaten ilk 2 sezondan sonra bıraktım.

Flash'da ya da dc dizilerinde cgi çok başarısız onu da ekliyim.

Senin bahsettiğin ve nicelerini ben de görüyorum merak etme, benim olayım marvel yada dc fanboyluğu değil.

Iron fist çıktı, izledik ve bok gibiydi. Şimdi flash ilk sezonu izle ve buna göre konuşalım.

Gerisinde ise dc dizilerinin ilk sezonları bu dizilerinkinden çok daha iyi
    "jessica jones, shield, luke cage iron fist"

daredevil 2. sezonu bile tartışabilirim yani. Bu demek değildir ki marvel daha iyi diziler yapamaz.

Dc dizilerinin de iyice suyu çıkmasına rağmen debut olarak ilk sezonda gayet başarılılar bu yalan mı?

Yani bir şey söyleyecekseniz bi genel analiz yapın, ben yazdıklarımı izlemişim

bir şeyler anlatmak için gözlemden doğru bir sürü şey yazıyorum sen çıkıp tek cümle laf sokup gidiyorsun, 4 tane de fanboy da gelmiş

bana ayar vermek için sana thmbs up atıyor. Sanki DC babamın firması da...

Madem çok biliyorsun iki cümle de sen yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 21 Mart 2017; 2:24:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Kardeş yazmıyim dedim ama duramadım.

Flash'da işler mala bağladı, son iki sezon hiç iyi değil.

Arrow da zaten ilk 2 sezondan sonra bıraktım.

Flash'da ya da dc dizilerinde cgi çok başarısız onu da ekliyim.

Senin bahsettiğin ve nicelerini ben de görüyorum merak etme, benim olayım marvel yada dc fanboyluğu değil.

Iron fist çıktı, izledik ve bok gibiydi. Şimdi flash ilk sezonu izle ve buna göre konuşalım.

Gerisinde ise dc dizilerinin ilk sezonları bu dizilerinkinden çok daha iyi
    "jessica jones, shield, luke cage iron fist"

daredevil 2. sezonu bile tartışabilirim yani. Bu demek değildir ki marvel daha iyi diziler yapamaz.

Dc dizilerinin de iyice suyu çıkmasına rağmen debut olarak ilk sezonda gayet başarılılar bu yalan mı?

Yani bir şey söyleyecekseniz bi genel analiz yapın, ben yazdıklarımı izlemişim

bir şeyler anlatmak için gözlemden doğru bir sürü şey yazıyorum sen çıkıp tek cümle laf sokup gidiyorsun, 4 tane de fanboy da gelmiş

bana ayar vermek için sana thmbs up atıyor. Sanki DC babamın firması da...

Madem çok biliyorsun iki cümle de sen yaz.

Öncelikle dizilerin sadece ilk sezonlarını karşılaştırmanın hiç bir anlamı yok başta güzel olup sonradan bozmuş olması o dizinin kötü olduğunu gösterir. Arrow'un güzel ilk 2 sezonu oldu ama sonraki 2 sezonu ise diziyi yerin dibine soktu bu durumda da ilk 2 sezonun hatrına bu dizi iyi diyemem.

Breaking Bad, Person of Interest, Fringe bunlar hep ilk sezonları durağan dizilerdi ama genel olarak da harika dizilerdir. Senin mantığına göre Flash, Arrow bunlardan iyi o zaman.

Flash, Arrow, LoT bunları çıktığı gün izliyorum. Gotham ve Supergirl'ü de bu sezon bıraktım vaktim olsa yine izlerdim. 2 bölüm izleyip boş yapmıyorum burada yorum değil değerlendirme yapıyorum. 216 bölüm de Smallville izledim ayrıca.

Marvel olaram da Agents of SHIELD, Agent Carter ve Netflix dizilerini güncel olarak izliyorum ve karşılaştırma yapacak kadar yetkin olduğumu düşünüyorum.

• Başlangıca bakarsak marvelin bahsettiğim dizileri o çizgiyi bile yakalayamadılar, kendine dürüst olursan bu kadarını da söyleyebilirsin...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.