Şimdi Ara

Iron Fist (17 Mart 2017) | Netflix

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
16
Favori
17.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Iron Fist (17 Mart 2017) | Netflix


    Shou-Lao the Undying‘in kalbine attığı yumruk sonrası bu ejderhanın insanüstü enerjisi Iron Fist’e geçer. Lei Kung tarafından eğitilerek gücünü nerede ve ne zaman kullanması gerektiğini konusunda uzmanlaşır. Onun gücü, hızı, dayanıklılığı, çevikliği, refleksleri ve duyuları muazzam bir biçimde harmanlanmıştır. Bu özellikleri, zaten hârika olan dövüş sanatları yeteneğini daha da iyi bir hâle getirmesini sağlamıştır.

    Netflix ve Walt Disney Şirketi, Marvel’ın 4 çizgi roman karakteri için 4 ayrı dizi çekeceğini ve sonrasında da bu karakterleri bir araya topladıkları ek bir mini dizi çekecekleri duyurdular… Netflix ve Disney bu projeyi ortak yürütecekler. Peki hangi karakterler? Hemen açıklıyorum; Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist ve Luke Cage. Ekstra yayınlanacak mini seride Avengers benzeri bir örgütlenmeyi oluşturan ve bu 4 karakterin bulunduğu The Defenders ekibini anlatacak. Ayrıca not düşelim, The Defenders normalde kurucusu Dr. Strange olan başka bir Marvel ekibidir ancak mini seride yukarıda saydığımız 4 karakteri içeren apayrı bir ekip olarak karşımıza çıkacaklar.

    Disney, Marvel’i satın aldıktan sonra, Disney XD ve ABC gibi sahip olduğu kanallara Marvel programları monte etmeye başladı. ABC, bir Marvel yapımı olan Agents of S.H.I.E.L.D.’i yayınlıyor, diğer taraftan Disney XD, gerçekten büyük başarı kazanmış Marvel animasyon dizilerini izleyicisiyle buluşturuyor. Tabii, kendine ait kanalları dururken yeni dizilerinin neden Netfix’de yayınlanacağı sorusuna ise Iger’ın verdiği cevap aynen şöyle: “İleri baktığımızda, kendi platformlarımıza sığmayacak sayıda Marvel dizileri olduğunu gördük. Netflix’in ana akım izleyicisi sayesinde karakterlerimize pek aşina olmayan yeni gözlere ulaşmış oluyoruz. Tabii bu, Netflix için de ciddi bir kazanç anlamına geliyor zira onlar da daha orijinal yapımlar arayışında.”

    Her bir dizinin 13 bölümden oluşacağı serüvenin 2015′te Daredevil ile başlayacağı konuşuluyor.


    Iron Fist (17 Mart 2017) | Netflix

    Marvel’ın son yıllarda ekranlardaki başarısı giderek arta dursun, kendileri durmaya niyetli değilmiş gibi gözüküyor!
    Marvel’ı birkaç yıl önce satın almış olan Disney’in CEO’su Bob Iger, dünyanın en büyük online televizyon sitelerinden olan Netflix ile yaptıkları son anlaşmada 4 adet yeni karakter içeren mini seri belirlediklerini söyledi. Daredevil, Luke Cage, Jessica Jones ve Iron Fist!

    Online Hollywood’un son yıllarda patlama yaptığını belirten Iger yaptıkları bu anlaşmanın Netflix için çok kârlı, Marvel içinse yepyeni bir alanda daha önce gösteremedikleri karakterleri gösterebilme fırsatını yaratacak. Şu bir gerçek ki Marvel çizgi romanlarında Daredevil, Luke Cage ve Iron Fist diyince herkes bir durur. Çünkü hepsi tamamen yakın dövüş yeteneklerine güvenen, sokaktan gelme (Iron Fist hariç) karakterlerdir ve çizgi roman okurları tarafından çok sevilirler. Daredevil filminin istenen sükseyi yapamaması ve bu karakterleri bir filme ya da diziye koyamamaları sebebiyle Marvel, Netflix aracılığıyla bu karakterlerinide izleyicilere sunarak büyük bir çıkış yapmayı hedefliyor.
    Netflix’in Baş İçerik Editör’ü Ted Sarandos, “Disney ve Marvel’la birlikte çalışarak televizyon alanındaki etkinliklerimizi bunun gibi yaratıcı projelerle daha yüksek seviyelere çıkaracağız,” açıklamasını yaptı.
    Hemen söyleyelim, bu karakterlerle ilgili yapılacak mini seriler film olmayacak. Marvel ve Netflix, 4 adet mini seri hazırlayacak ve her biri 13 bölüm olacak. 4 adet mini seri sırasıyla; Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist ve Luke Cage’i anlatacak.
    Seriler 2015’de başlayacak ve 2016’da Netflix, Amerika’da Walt Disney Stüdyoları’nın (Disney, Disney Animation Studios, Pixar, Marvel Studios, Disneynature ve Lucas Film) en büyük yayımcısı olmuş olacak.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Sezon 2 bitti, içimi dökmeye geldim:


    *O kadar giysin artık şu kostümü dedik, ilk defa kafasına geçiren Davos oldu...
    *Danny gitti Iron Fist'i kıza verdi ya la, adam Şou-Lao'yu yenmiş, hayat felsefesi olması lazım, nasıl verirsin babanın malı gibi!
    *Bunca drama ve feminizm neden????
    *Bunca olay arasında Danny gibi biri neden meditasyona çıkmaz, neden antreman yapmaz? Kung-fu antremandan ve odaklanmaktan ibaretti hani...
    *Tek yapmaları gereken çizgi romanları takip etmekti.Çok isterdim kostümünü çok seven, Luke Cage'le takılan bir Iron Fist.Hattâ bir çizgi romanda Cage ile restorantta otururken kostümünü çıkartmadan yemek yiyordu, Cage sorunca da ben seviyorum böyle diyordu...

    Özetle, ayıp etmişler... Tek yapmaları gereken çizgi roman mantığını izlemekti.Bilge, ölçülü konuşan, insan ilişkilerinde biraz komik biraz pasif ama yine de çok iyi kalpli; dövüşte ise çok yetenekli, yani Iron Fist'i gerçekten hakeden bir Danny olması gerekti... Gördüğümüz Danny ise yine iyi kalpli ve komik de olsa; çok pasif ve dayak yiyen bir hippi olmuş.Ayrıca tamam güçlü kadın karakterler de istiyoruz ama feminizm denen saçmalığa kaymış olay...

    Hâlbuki son çıkan çizgi romanda ne güzel yapmışlar, Liu-Shi adasında kung-fu turnuvasına katılıyor ve teker teker indiriyor karşısındakileri, okuması gayet zevkli.
  • Heroes for hire diye çıkarsalar keşke. en sevmediğim kahramanlar arasında luke cage ve iron fist. Hadi bu ikisine dizi çıkartırsın anlarım da Jessica Jones nedir arkadaş. Tamam hani düşük bütçeli dizi yapmak için özel güçleri minimum olan karakterlere dizi çıkartırsın anlarım da onun yerine adam gibi yap bir tane tam olsun.
  • Takip.
  • Daredevil ile aynı zamanda mı çıkacak daha sonra mı acaba?
  • Yerimizi alalım, Daredevil'i de küçüklüğümden beri çok sevmişimdir zaten . Güzel bir şeyler bekliyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizide Doctor Strange(Benedict Cumberbatch) gözükebilirmiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dwdark

    Dizide Doctor Strange(Benedict Cumberbatch) gözükebilirmiş.

    Harika olur
  • Daredevil'dan sonra en çok merak ettiğim karakter. DD gibi mükemmel olacağına eminim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Marvel_

    Daredevil'dan sonra en çok merak ettiğim karakter. DD gibi mükemmel olacağına eminim

    DD'nin kalitesini, temasını hiçbirşey alamaz bence. Alırsa ne âlâ.
  • Söylentiye göre Marvel TV ile Marvel Studios arasındaki anlaşmazlıklardan dolayı dizi iptal edilebilir. Bleeding Cool'da söylenilene göre "prosedür" yüzündenmiş. İddiaya göre Marvel Studios, Iron Fist'i filmlerde kullanmak istiyormuş.
  • Hem film hem de dizi yapsınlar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Defenders sıkıntıya girmese bari.
  • Geçtiğimiz ay Joe Quesada iptal söylentilerine karşı çıkıp Defenders öncesi son solo yapım olacak olan Iron Fist'in çalışmalarının devam ettiğini duyurmuştu. Comicbook kaynaklı habere göre de yapım ekibi dizinin yürütücülük görevine Dexter ve Six Feet Under dizilerinde görev yapmış olan Scott Buck'ı getirdi.

    Diziyle alakalı Marvel'dan yapılan ilk kısa açıklama ise şu şekilde; Kayıp geçen onca yıldan sonra Daniel Rand yozlaşmış suç şehri New York'a geri döner ve kung fu'da ki uzmanlığı ve sahip olduğu güçlü demir yumrukları ile suçla mücadele eder.

    NetFlix imzalı 4. dizi olacak Iron Fist'in yayın tarihi ise henüz belli değil.

    Kaynak




  • jason statham dedikodusu vardı sanki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • direk aksiyona dalacaklarmış flasbacklerle anlatırlarsa originini iyi olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Henüz oyuncuları belli değil dizinin. Daredevil'ın ikinci sezonu Entertainment Weekly dergisine göre Mart ayında başlayacakmış, ancak Marvel tarafından bir açıklama gelmedi. Normalde Nisan ayında başlaması gerekiyor. Luke Cage de aynı şekilde Nisan'da başlayacak. İron Fist için Kasım tarihini verdiler ancak The Defenders'ı ne zaman yayınlayacaklar muamma.

    Iron Fist karakteri için sizce uygun isim kim ?
  • 31 aralik 2016 tarihinde basliyormus dizi
    Iron Fist (17 Mart 2017) | Netflix
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Game of Thrones'dan tanıdığımız Finn Jones, Iron Fist karakterini canlandıracak.
    Iron Fist (17 Mart 2017) | Netflix
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WISDOM

    Game of Thrones'dan tanıdığımız Finn Jones, Iron Fist karakterini canlandıracak.
    Iron Fist (17 Mart 2017) | Netflix


    Bu hiç olmadı yav




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.