Şimdi Ara

Iron Fist (17 Mart 2017) | Netflix (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
16
Favori
17.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Charles Bartowski kullanıcısına yanıt
    Daredevil'da sıkıntı yok zaten. Ama 2.sezon yayınlanalı tam 2.5 yıl olmuş. O zaman izlediğimde çok sevmiştim, yalan yok. Ama o kadar zaman geçince etkisi de geçti. Üstüne o 2.5 senede çok iyi diziler izledim. Demek istediğim aslında süper kahraman dizileri. En iyisi bile artık zaman geçtikçe, yaş ilerledikçe çekilmez hale geliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tolganaber

    Daredevil'da sıkıntı yok zaten. Ama 2.sezon yayınlanalı tam 2.5 yıl olmuş. O zaman izlediğimde çok sevmiştim, yalan yok. Ama o kadar zaman geçince etkisi de geçti. Üstüne o 2.5 senede çok iyi diziler izledim. Demek istediğim aslında süper kahraman dizileri. En iyisi bile artık zaman geçtikçe, yaş ilerledikçe çekilmez hale geliyor.
    Süper kahraman dizileri belli bir yere kadar iyi olabiliyor zaten çok üst seviye diziler değil benim için. Bir de DD zamanı Netflix'in iyi olduğu zamanlardı 2 senedir aşırı kötü kararlar alıyorlar marvel dışında da saçma sapan dizi yapıyorlar. Luke Cage, Jessica Jones ve Iron Fist 2.sezonları ortada, Defenders da güya Netflix'in Avengers'ı olacaktı o da tırt çıktı. DD için beklentimi düşürmek istemiyorum ama Netflix'in mevcut durumu iyi değil umarım eski kalitesinde olur.




  • Vakit geçsin diye 2. sezona bakacağım. Beklenti sıfır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.Sezon Spoiler


    Her şey boka sardı. İzlemeyin. Sezon Finali Spoiler
    Çıldıracağım kıytırık Colleen önce o kadar yılını Kung-Fu ile geçiren Danny'e hocalık yapıyor. Sonra da Danny malı ona Iron Fist'i veriyor bu ne böyle yav böyle dizi mi olur?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cobbler -- 8 Eylül 2018; 20:7:37 >
  • 5 bölüm izledim ilk sezona göre daha iyi geldi. Sezon finaline kadar batırmasalar bari.
  • Sezon 2 bitti, içimi dökmeye geldim:


    *O kadar giysin artık şu kostümü dedik, ilk defa kafasına geçiren Davos oldu...
    *Danny gitti Iron Fist'i kıza verdi ya la, adam Şou-Lao'yu yenmiş, hayat felsefesi olması lazım, nasıl verirsin babanın malı gibi!
    *Bunca drama ve feminizm neden????
    *Bunca olay arasında Danny gibi biri neden meditasyona çıkmaz, neden antreman yapmaz? Kung-fu antremandan ve odaklanmaktan ibaretti hani...
    *Tek yapmaları gereken çizgi romanları takip etmekti.Çok isterdim kostümünü çok seven, Luke Cage'le takılan bir Iron Fist.Hattâ bir çizgi romanda Cage ile restorantta otururken kostümünü çıkartmadan yemek yiyordu, Cage sorunca da ben seviyorum böyle diyordu...

    Özetle, ayıp etmişler... Tek yapmaları gereken çizgi roman mantığını izlemekti.Bilge, ölçülü konuşan, insan ilişkilerinde biraz komik biraz pasif ama yine de çok iyi kalpli; dövüşte ise çok yetenekli, yani Iron Fist'i gerçekten hakeden bir Danny olması gerekti... Gördüğümüz Danny ise yine iyi kalpli ve komik de olsa; çok pasif ve dayak yiyen bir hippi olmuş.Ayrıca tamam güçlü kadın karakterler de istiyoruz ama feminizm denen saçmalığa kaymış olay...

    Hâlbuki son çıkan çizgi romanda ne güzel yapmışlar, Liu-Shi adasında kung-fu turnuvasına katılıyor ve teker teker indiriyor karşısındakileri, okuması gayet zevkli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsdister -- 9 Eylül 2018; 2:45:43 >




  • Bitirdim 2. sezonu çok sinir oldum diziye. Hevesim kalmadı izlemeye.




    iron fist gitti hayal kırıklı resmen, en sonunda silah çıkardı elleri parladı ama ne yapayım ben iron fisti gidip sevgilisine veren adamı. İzleme hevesim kalmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk sezon idare ederdi yine. Fakat 2.sezon için yorumları okuduk dan sonra hayatta kendime bu işkenceyi yapıp izlemem.

    Teşekkürler bilgilendirmeler için dostlar.
  • birinci sezondan hallice yine saçma sapan bi sezon olmuş. paragraf paragraf düşüncelerimi anlatıcam.





    esas oğlan biraz vücut yapmalı gelişmeli dedik. süper kahramana benzemiyor dedik ama dinlememişler belli. 1.sezondaki tüm fiyaskolar aynen geçerli. dövüş sahneleri kötü. başrol karaktere hiç gitmemiş. oğlan çok zorlama oynuyor. kasıyor kendini ama yok. o ışık yok.

    -davosun motivasyonunu anlarım ama joy neden kötülük yapmaya karar verdi sonra neden bi anda iyi tarafa geçti cidden anlamadım. bu kızın motivasyonu babamı bana göstermediler o yüzden kardeşimden ve çocukluk arkadaşımdan intikam almalıyım olamaz. zaten babanı doğru düzgün tanımadın neyin nefreti bu. aldığı intikam da warda soğuk davranmak ve danny i dövdürmek ha bu arada.

    -ayrıca davosu kötü yola sokmaları çok zorlama olmuş. çinli aşçıyı öldürdüğü sahne bana fazla kasıntı geldi.

    -lan sen o kadar eğitimini almışsın çocukluğun gençliğin iron fist olmak için çalışmakla geçmiş, gidip ben bu sorumluluğu alamam iron fist sen ol diyip kıza verdi ya la. koskoca güçleri. bu adamların anlattıkları meşhur iron fist olmak ve olaylarda geçen arasında koca bi uçurum var. madem iron fist olmak o kadar yüce bi amaç kafana göre ben olmak istemiyorum al sen ol ne demek. sen 15 yıl iron fist olmak için eğitim almadın mı ? ayrıca sen nasıl kafana göre seçebiliyorsun kimin iron fist olacağını. bu kadar saçmalık olamaz ya. kun-lun bayağı meşhur bi yer falan dediler. keşişler ermişler var dediler. sirkten farkı yok olaylara göre. herkes kendi kafasında.

    -sezon finalinde herkesin ghost rider gibi dokunduğunu güçlendirmesi kısmı hiç hoşuma gitmedi. hele son sahnede danny silahla kurşunu havada vurdu ya orda bittim ben. iyice saçmaladılar. arrow, flash gibi dandik dc dizilerinin yaptığı hatalara düşüp herkesi süper kahraman yapmalarından korkuyorum.




  • 2. sezon bitti


    Sezon finaline kadar iyi gidiyordu açıkçası. En azından ilk sezona göre. Fist'i Colleen'e vermesinde bir amaç yoktu bence. Eğer kendine hakim olamıyorsa veya Fist hakkında hala bilmediği şeyler varsa o şekilde yeniden Asya'ya gidebilirdi. Bu gereksiz oldu. 2. si son sahne. Nasıl iki tane Fist'i oldu? Hani Colleen almıştı bu gücü? Herkese süper güç vermeseler bari, diziyi hepten batıracaklar.

    Birde Joy'a gelirsek. Hem abisine hemde Danny'e söyledikleri yalanlardan dolayı kin besliyordu. Abisine bir şey yapamayacağından Danny'e yapmak istedi ama o videoyu görünce pişman olduğunu anladı. Çünkü Danny hiç değilse Fist'i iyi bir şekilde kullanıyordu. Davos ise Danny'nin ilk bölümlerindeki hali gibi kendini durdurmadan sürekli kötü bir şekilde kullanmaya başladı. Joy'da bunun farkına vardığı için Danny'nin yeniden Iron Fist olması için yardım etti.

    Mary Walker ise en acayip karakterdi sanırım. Savaşta yaşadığı psikolojik şeylerden dolayı çoklu kişilik bozukluğu oluşmuş. Danny'nin yanına geldiği o sevecen halinde bile anlamıştım bunda sorun olduğunu. 3. sezon gelirse Joy konusunda sorun çıkaracak gibi. Bu sezon harcamamaları iyi oldu.




  • Spoilersız olarak özetlemek gerekirse 1. Sezon mantığını biraz daha süsleyip önümüze koymuşlar.

    Çok fazla beklentim olmadan izlesem bile yine de tatmin edici bir seviye yakalamadı. Böyle kolaya kaçılmış olaylar dizisi bir kenarda, nedenselliğe karşı gelecek olaylar ayrı bir tarafta, dizinin karakter yetersizliğinden dolayı Misty karakteri bile o kadar uzun süre çekilir olması apayrı... İlk sezon meditasyon, chi, dinginlik, denge kelimeleri ağzından düşmeyen karakter bir sezon ardından bunları hepsini unutur oldu. Bunu geçtim Joy karakterinin gelişimini bu kadar anlamsız yapabileceklerine aklım ermezdi. Dizi bir yerden sonra o kadar tahmin edilir olmaya başladı ki böyle ileri sara sara izlemeye başladım.
    İlk sezondan sonra geliştirdikleri tek alan dövüş sahneleri olmuş. Artık her harekette sahne kesilmesi olmuyor. Sonradan eklenen Mary/Walker karakterinin Sokovia dönemini falan anlatan bir dizi yapsalar daha zevkle izlerdim. Hedefi belli, hareketleri mantıklı, keyif verici şekilde ilerleyen tek karakter oldu. Ward’un NA muhabbetleri, kızla ilişkisi falan o kadar rahatsız edici oldu ki artık kapatmak istedim ekranı. Özellikle sonuna hiç girmek istemiyorum bile.
    Bu yazı gittikçe uzar, tek diyeceğim ilk sezonu izlerken harcadığım vaktime üzüldüm ama Defenders gibi büyük bir neden vardı ortada. Ama ikinci sezonu izlemek için herhangi bir gereklilik yok. İzlemenizi şiddetle önermem. Netflix bu kadar çok içeriği kontrol edememeye başladığını böylece göstermiş oldu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Bence ward karakterini oynayan adam bir baş rol oyunculugunu hak ediyor.Dizideki en iyi oyuncu olabilir şahsen onun bulundugu sahneler oldukca profosyonel kokuyor.

    Birde arkadaşlar ben bu karakterkeri sadece dizilerden veya filmlerden takip ediyorum çizgi roman akışını takip etimiyorum.

    Aklımdaki en azından beklediğim iron fist sanki bu olmamalı hayır ejderi aldıgı gibi kaçtı gitti hiç eğitim almadı fist ile ilgili diyemi bu kadar pasif bilmiyorum

    ilk sezonda el in bilmem hangi adamı bir video izletmişdi başka bir iron fisti gösteriyordu adam elinden ayağına her yerini parlatıyordu bizimkinde ise sanki sadece dövmesi var ^^

    oynayan adamı seviyorum sanki rolde biraz eksik ne biliyim en önemlisi vücüd yapmalı hem önüne gelini dövmeli hemde arada sırada dayak yemeli daredevil gibi olmalı hatta onuda yenmesi gerektiğini düşünüyorum fist olmadan bile.

    Neyse benim merak ettiğim aslında sormak istediğim birşey var
    son sahnede bizim arkadaşın iki elide parladı fist hala ondamı yoldamı buldu yoksa elindeki silahlamı ilgili ben fisti davos ele gecirdğinden beri hep sanki bizim arkadaşın içinden fist tekrar yeşerecek iki fist karşılacak diye bekledim ama o iş öyle olmadı gittiler en son kıza verdiler hiçde hoşuma gitmedi şahsen.yakışmadı gibi.aynı zamanda verme amacıda baya kasıntı olmuş




  • nasıl bir dizi diye 1.bölümüne bakayım dedim ama sardıra sardıra izledim. bence çöp bir dizi.

  • Anladığım Kadarıyla asyaya gidince tekrardan fisti kazandı gibi duruyor ama çok saçma olmuş sanırım başşka fistlerde olacak 3 sezonda büyük ihtimalle. Davosda kırmızı dannyde sarı Collenda beyaz oluyor bunun yeşili moru,mavisi falanda çıkar.

    Kısacası acayip mıçmışlar gibi duruyor bana göre.Eğer fisti collena veriyorsan dizi onun üzerinden gidecek demektir ama başrolde sen varsın saçma bir durum ama şimdi kendisindede var gibi.
  • Bi fist te biz alak madem kızılay dağıtıyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diziyi yeni bitirdim ancak Davos hakkında anlamadığım bir şey var.
    Davos nasıl iki eliyle Fisti kullanabiliyor Danny hep tek elini kullandı Davos iki elini birden yakabiliyordu Iron Fist cesedinden aldığı parça ile iki Fiste falanmı sahip oldu eğer böyleyse colleene geçmiş olurdu ancak oda tek elini yaktı ?
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt

    Sahsen birden fazla fist in olması benim hoşuma gitmedi tek olup özel olması iyidiydiki zaten gitti kıza vermesi o özelliği bozdu.Birde bu adamın yeteneklerine baktım baya sağlam güçlü bir adama benziyormuş koy bizim yenilmezlere sırıtmaz yani bir çoğunuda pataklar diye düşünüyorum ^^

  • Son sahnede iki elide parlıyordu silahı ateşlerken. Orayı ben anlayamadım. Açıklayacak birisi var mı ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Loner


    Son sahnede iki elide parlıyordu silahı ateşlerken. Orayı ben anlayamadım. Açıklayacak birisi var mı ?
    Fist devam ediyor sanırım bir dahaki sezon anlaşılır çünkü Bir yere gitti orada gücünü tekrar kazandı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s2

    önce danny'ye hocalık yapıyor sonra davos'u yeniyor sonra fist'in sahibi oluyor
    Mary karakteri başlı başına saçmalık. resmen finalde 2v1 olmasın diye 10 bölümde kızı soktular diziye. kişilik bölünmesi falan idare eder backstory olarak da ne gerek var.
    Orson Randall dedikleri eleman sayesinde chi falan meditasyon abi diyip dany'e güçlerini geri kazandıracak dizi galiba.

    çok kötü sezondu --
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.