Şimdi Ara

iRobat Akıllı Temizlik Robotu 699 TL (İkinci dalga Loading...) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
15
Favori
53.456
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu sahibinin koyduğu resmi kuşadası avm 5m migrosta ben çektim. Benden sonra 3 tane daha kaldı orada. Hepsi siyahtı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam migrosları arayıp stok sormanız gerekiyor..
  • BreakBeaT kullanıcısına yanıt
    geçen ay kuşadasında son kalan demişti bana görevli.beyazdı benim aldığım.demek ki yeni parti gelmiş.
  • Asıl olan şu ki ; alet satıldı, fiyat 699 oldu ,,satılmasa ya 499 yada 399 olurdu .işte kapitalizm böyle bir şey 😜

• quote:

Orijinalden alıntı: bayguru

Asıl olan şu ki ; alet satıldı, fiyat 699 oldu ,,satılmasa ya 499 yada 399 olurdu .işte kapitalizm böyle bir şey 😜
    Aynen. DH de konusu da açılınca satışlar patladı.

• Bebekli evde kullanan var mı acaba ben tamamen sürekli toz alsın bebek için en azından yerdeki tozları dökülenleri alsın istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darnglove -- 4 Eylül 2019; 10:14:37 >
  • beyler bizim irobat konumuz vardı bulamıyorum
  • konuyu buldum ürünü kullanan herkes buraya mesaj bırakırsa iyi olur ... yedek parça çalışma sistemi vs hepsi bu konuda
    https://forum.donanimhaber.com/irobat-queen-q1-akilli-temizlik-robotu-kullanicilar-klubu--139469990-7#139469990
  • Adem.Hoca A kullanıcısına yanıt
    muhattap olmadan şikayet edildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: rush10

Benimkinde bir arıza var gibi. Sürekli aynı alan içerisinde hareket ediyor her modda. Yarın bi servis tecrübem olacak gibi bakalım o kısım nasıl. İlk zamanlar memnundum bu arada
    Servis tecrübelerinizi paylaşmayı unutmayın
  • system_25 kullanıcısına yanıt
    World kart ile 12 taksitle almıştım bu robotu..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • darnglove D kullanıcısına yanıt
    HEPA filtreli model tercih edin. Bu model alerjenler açısından sizi tatmin etmeyecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

ne alaka o fiyata alamıyorsun sonuçta, ülkenin durumunu mu tartışalım burada? yurtdışı fiyatından ucuza geliyor işte. bu mantıkla türkiye'den hiçbir şey almaman gerekiyor.
    Arkadaşın demek istediği ve benim mantığım, eğer çok aceleniz var ve bütçeniz de kısıtlıysa düşünülebilir. Ancak çok aceleniz yok veya bütçenizi de arttırma imkanınız varsa, daha verimli başka ürünler de var. Aceleniz yoksa (benim gibi), bu tip ürünler Türkiye piyasasında yeni yeni yer almaya başladığı için, çok uzun olmayan bir süre içinde çok çok daha özellikli ürünleri değişik markalar altında benzer fiyatlara bulma imkanı olabilir
  • arkadaşlar bu ürün vakum yapıyor mu yoksa sadece gırgır mı , dışarıya hava veriyor diye okudum ki bu durumda bir yerden hava vakumlaması gerekli ama ne kadar kuvvetli vakumu
    Vakum yapıyor fakat vakum gücü konusunda bir bilgi göremedim. Bu tarz ürünlerde vakum değeri CFM olarak hesaplanıyor. Giriş seviye olanlarda ortalama 12-13 CFM civarıdır emiş gücü.

Şu video çok yararlı bir videodur. Fikir edinmek isteyenler için giriş - orta ve üst segmentler arasındaki farkları görebilirler. iRobat modelini bu videoda Budget kategoriden daha düşük bir seviye olarak düşünebilirsiniz.

Dışarıya hava geriyor, gırgır gibi gezmiyor. Hava çekiyor motoru. Hepa filtreden süzüp dışarı atıyor. Standart çalışma modunda az bir çekim ile sessiz şekilde çalışıyor. Kumandadan max tuşuna bastığınızda çekim kuvveti ve sesi artıyor. Elektrikli süpürge gibi halıyı kaldıracak kadar kuvvetli değil tabi de tozu toprağı rahatlıkla alıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41F3DB120

Bu mesaj silindi.
    Ankarada olsaniz kesin alırdım ya of

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.