Şimdi Ara

İrkilerek ve titreyerek uyanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bazen uzanıp uyuklarken birden irkiliyor ve titriyorum. Eskiden otobüsle giderken çok sık olurdu sanki düşüyor gibi olup hıh diyerek ufak bir inleme irkilme ve titreme ile uyanıyorum . Geceleri ayağımı da sallıyormuşum farkında değilim. Sizce neden olabilir?

Normal olarak uykuya dalmış oluyorum ama düşer gibi olup durduğum yerde hafif zıplıyor uyanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rüyada iken düşünce bendede öyle oluyor.Hatta bir ara çok oluyordu nedeni ise beynin senin kendi ölümüne kabullenmemesi gibi bir şey.

• Rüyalanıp hallenip boşalıyor olabilirsin , ben hep boşalırken istemsizce tireyerek boşalıyorum. Benzin ofisindeki pompacının elindeki hortumun ucumdaki son benzin damlasını sallayıp boşaltır gibii

• Stres.
  • Her sıkıntının temel kaynağı

• bana da bazen oluyor bu.
  • sanki düşüyorsunmuş gibi mi hocam? bir yere tutunuyor da elin kayıyor gibi yahut uçurum kenarındasın da yatarken kayıyorsun gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aniden bağırarak yada irkilerek kalkma bende de oluyordu. Araştırmıştım tam uyku değilde uykuya geçiş anında hayal meyalken bi anda irkiliyorsun bunun sebebi beyin seni uyarıyormuş noldu buna bi anda diye. Bide özellikle yatarken değilde oturarak veya değişik şekillerde uyuklarsan beyin o zaman bi terslik olduğunu anlıyor. :) Tabi seninki buysa.

O düşer gibi olmak herkese bi dönem olmuştur. Düştüğünü sanıp korkuyorsun :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkurt02 kullanıcısına yanıt
    Uyurken ayağımı da sallıyormuşum

• aynen öyle en çok binadan düşüyormuş gibi oluyorum. eskiden çok olurdu, bu ara yine azaldı. aslında şuanda eskiye göre daha stresliyim ama

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Son 2 senedir bende de başladı.Dediği gibi tam rüya durumuna geçememe durumundan kaynaklanıyor.Panik ve stres kaynaklı diye düşünüyorum.Psikoloji bozulduktan sonra başladı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.