Şimdi Ara

IRK OLARAK TÜRKLERDE GELMELİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bence ırk olarak Türklerde gelmeli.Neden derseniz yıllarca asya ve avrupanın egemeni olmusuz çin seddini aşmışız 5 kişiyle çin sarayını basmışız...yani düşünün islam ırkının yanında türk ırkınında gelmesini isterdim sizce yanlısmı düşünüyorum?

• Benceede
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kara_Kutu

arkadaslar bence ırk olarak Türklerde gelmeli.Neden derseniz yıllarca asya ve avrupanın egemeni olmusuz çin seddini aşmışız 5 kişiyle çin sarayını basmışız...yani düşünün islam ırkının yanında türk ırkınında gelmesini isterdim sizce yanlısmı düşünüyorum?

İslam değil,Arap
    Türkleri ırk olarak oyuna ekledikleri gün satışlar durur
  • quote:

Orjinalden alıntı: __EFENDİ__

quote:

arkadaslar bence ırk olarak Türklerde gelmeli.Neden derseniz yıllarca asya ve avrupanın egemeni olmusuz çin seddini aşmışız 5 kişiyle çin sarayını basmışız...yani düşünün islam ırkının yanında türk ırkınında gelmesini isterdim sizce yanlısmı düşünüyorum?

İslam değil,Arap

ndn dursun en çok turk playerlar yok mu

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmet41ugur

quote:

Orjinalden alıntı: __EFENDİ__

quote:

İslam değil,Arap

ndn dursun en çok turk playerlar yok mu

Olay o zaman şuna döner...Kürtçe TV açıldı,herkes TV istedi...
    Burada da durum aynı olabilir...Ne kadar o tarihte bizim varlığımız söz konusu olsa onlarda kendileri için bunu ister...

• Oyunu bırakan bile olabilir..
    Tüm agalar doluşur oyuna bak ben Tarkan oldum aga edası ile.Ve Türk ırkını seçip oynayamassınız serverda rahatça çünkü omirilik soğanı ezilmiş yetişkin gibi gözüken ama Türkleri hazmedemediği için düşman olan birçok player var.Biz fw leri alarak vs. yerlerde Türk benliğini hissettiriyoruz zaten.Ayrıca ırk açmak jm nin zararına olur.
  • Türk harici oyuncuların toplamının oyuna harcadığı para, türklerin harcadığını katlar, üstünede cebimize koyar harçlık niyetine... Öyle birşey olması imkansız. Nerdeyse tüm gayri türk playerlar türklerden nefret ederken böyle birşey yapılırsa yabancıların en az yarısı oyunu bırakır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TÜRKler nasıl müslüman oldu?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çin sarayını basanlar Kürşad ve sadece 40arkadaşıdır 5bin değil yani.

Artı olarak eğer Hint ırkı gelirse ki bana göre gelemeyecek;Türk ırkıda gelmesi gerekir.
    Ama bir oyun için 3ırk yeterli olur.Benim görüşüm bu yönde.
    Zaten oyunda Hun adında moblar var.Ayrıca atalarımızın kutlu toprağı sayılan Ötüken'in topraklarında bulunan Semerkand var.
  • Bncede gelsin ne kadar süper olur...
  • Türkler gelmez.. Neden? Çünkü Türk bir millettir.. Farkettiyseniz Alman, Çek, Rus olarak gelmiyor.. Hepsini kapsayan Europe geliyor.. Çin, Kore,Moğolistan vs. yok ama "Asian" var..

Türklerin millet olarak gelmesi oyunu kargaşaya sokar. JM'de böyle bir şey yapacak kadar aptal bir firma değil
  • Birazda para göz olmasa..
  • quote:

Orjinalden alıntı: _3RC4N3R_

Birazda para göz olmasa..

Eeee olacak o kadar.. Sonuçta o şirket para kazanmak için kuruldu
  • Çinliler millet olarak yer alıyorsa Türkler de pekala olabilir ama jm'nin böyle bişey yapacağını sanmıyorum.
    Biz anca ne idüğü belirsiz, tipsiz canavarlar olarak bu oyunda temsil ediliriz (huns), oyun baştan aşağıya çin kültürü ile dolu, server isimleri desen ne alaka ise yunan mitolojisi ama biz kurtların üstünde elinde ok/yay olan birer canavarız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: se[R]pentine

Türkler gelmez.. Neden? Çünkü Türk bir millettir.. Farkettiyseniz Alman, Çek, Rus olarak gelmiyor.. Hepsini kapsayan Europe geliyor.. Çin, Kore,Moğolistan vs. yok ama "Asian" var..

Türklerin millet olarak gelmesi oyunu kargaşaya sokar. JM'de böyle bir şey yapacak kadar aptal bir firma değil

Geçen gün Hint Irkı ile ilgili bir konu açılmıştı.Ordan hareketle gelmesi gerekir dedim fakat Hint bir ırk mı ki?
    Ayrıca zaten İpek Yolu İngiltere Londra Limanı'ndan sonlanırdı gayet normal Eu denmesi.Ki Rus ve Çeklerde Slav kökenli o yıllarda daha da kuzeydelerdi Lehistan'ın kuzeylerinde.
    Bana göre Joymax ırk ve millet ayrımı yapamıyor veya çıkarları için böyle birşey yapıyor.

• quote:

Türkler gelmez.. Neden? Çünkü Türk bir millettir.. Farkettiyseniz Alman, Çek, Rus olarak gelmiyor.. Hepsini kapsayan Europe geliyor.. Çin, Kore,Moğolistan vs. yok ama "Asian" var..

European, kelime anlamı Avrupalı. Avrupalı diye bir ırk yoktur. Örneğin Almanlar Cermen ırkından gelmektedir, ayrıca bazı ırk bilimciler fransızların da başlangıcının Cermen ırkı olduğu söylemektedir. Bizans, yunanlıların bir kolonisinin oluşturduğu millettir.

Türklük bir ırkmıdır bilmiyorum açıkçası, konu hakkında fazla bilgim yok; fakat bazı türkologların bu konu hakkında tartıştıklarını biliyorum. Benim düşüncem ırk olabilir. Çünkü Çerkezler, Kırgızlar, Tatarlar, bizler (Türkiye Türkkleri), vb aynı soydan geliyoruz.

Parantez içinde söylenmiş düşüncelerim olarak kabul edin bunları :D

• quote:

Orjinalden alıntı: AngelSoul

Tek smiley kullanma se[R]pentine gelir seni düver
  • -Bizi ırk olarak önceden Asya'yı benimsemiştik daha sonra yok biz Avrupalıyız da demeye başladık böylece biz kendi kendimize melez olduk

-Ama Türklerin savaş yönünde engin bilgisi olduğunu ve yetenekli olduğunu düşünürsek Asya yada Avrupa Irkı içinde standart Türk tipine benzer karakterlerinde olması güzel olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: FinaL_İmPacT

quote:

Orjinalden alıntı: AngelSoul

Tek smiley kullanma se[R]pentine gelir seni düver

yok artık

• quote:

Orjinalden alıntı: gssimi

quote:

European, kelime anlamı Avrupalı. Avrupalı diye bir ırk yoktur. Örneğin Almanlar Cermen ırkından gelmektedir, ayrıca bazı ırk bilimciler fransızların da başlangıcının Cermen ırkı olduğu söylemektedir. Bizans, yunanlıların bir kolonisinin oluşturduğu millettir.

Türklük bir ırkmıdır bilmiyorum açıkçası, konu hakkında fazla bilgim yok; fakat bazı türkologların bu konu hakkında tartıştıklarını biliyorum. Benim düşüncem ırk olabilir. Çünkü Çerkezler, Kırgızlar, Tatarlar, bizler (Türkiye Türkkleri), vb aynı soydan geliyoruz.

Parantez içinde söylenmiş düşüncelerim olarak kabul edin bunları :D

Aslında European ve Asian kelimeleri Avrupalı, Asyalı anlamına geliyor.. Böyle ırklar yok tabi ki JM'nin İngilizcesi zaten ilkokul 5 talebesi düzeyinde olduğundan pek yadırgamamak lazım bu tür ırk-millet-avrupalı vs. şeyleri. Aslında Indian da tam olarak Hintli anlamına gelmiyor.. Amerika'daki kızılderililere de Indian deniyor. Sanırım Indian lafını "yerli" lafı için kullanılıyor. Çünkü bilirsiniz Amerika ve Hindistan sonradan keşfedildi ve oradaki halka Indian yani yerli deniyor kanımca..

Ama bize Indian dendiğinde ilk aklımıza Hintli gelsin her ihtimale karşı

Sonuç olarak.. Türkler gelmez oyuna. En azından Türk adı altında gelmez.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.