Şimdi Ara

<< Iriver Spinn >> (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
11.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: metabax

    Ben neredeyse tüm ülkelerde araştırdım hiç bir yerde bulamadım bu aleti, henüz hiç bir yerde yok galiba satışı.. Her ne kadar güzel alet olsa da 15+15 ses çıkış gücü bence az.. En az 20 olmalı.. İriver eski modellerinde 20 iken yenilerde neden 15e düşürdü bu değeri çözemedim..


    clix2'de 20 mi 15 mi söyleyebilir misin?
  • @dmltnman
    ben baya bi araştırdım hiç bir yerde bulamadım maalesef, kore biraz uzak tabi, orada kanalım yok :)

    @alustriel

    clix2 de bu değer 17+17.. Güzel bir in ear kulaklıkla 17+17 ses seviyesi tatmin edebilir ama normal kulaklıkla dinlersen dışarıda iken otobüs vb sesleri duyabilirsin. Iriver bu değeri en yüksek 20+20 olarak H320-H340 da kullanmıştı ki buna ragmen gürültülü bir ortamda dış sesleri duyabiliyordun.. Cowon da ise bu değer 30+30 civarında dolaşırken şimdi 26+26 kullanmaya başladı.. Cowonun çıkışları gerçekten çok güçlü ama iriver kadar kaliteli sesi yok..
  • Benim t60 >> 15mW(R) 15mW(L) ama sesi 20'den fazla açamıyorum.. fazla geliyor.. sennheiser cx300 kulaklıkla ses yeterli geliyor
    Sanırım kulak sağlığı için ses çıkışlarını düşürüyorlar.. burada kalsınlar ama
  • frux kardeşim sen de baya düşük seviyede dinliyormuşsun ya :) Ben h320 de bile kolay kolay 40tan aşağı inmezdim :) Kulak içi de olsa 30 dan aşağı inmedim hiç.. Benim şahsi fikrim en az 20 olmalı
  • guzel urunmus bu gercekten...
  • iRiver'ların sesini açmak için firmvare var mıdır? hani bu avrupa standartları sağırlık mevzusuna kısıtlamışlardır. x20 için lazım
  • Arkadaşım eskiden vardı öyle muhabbetler.. Avrupa için üretilenlerde ses kısıtlaması var deniliyordu, o alete kore firmware yüklediğinde ses kısıtlaması kalkıyor deniliyordu ama açıkçası ben yazılımlar arasında ses farkını hissedemedim hiç, kısacası hepsinde aynı ses şiddeti var.
  • http://cgi.ebay.com/NEW-IRIVER-SPINN-8GB-MP3-MP4-RADIO-VIDEO-FLASH-SPIN_W0QQitemZ130254945259QQihZ003QQcategoryZ73839QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

    İşte ebayda bir spinn :) Mücevher gibi maaşallah.. Ayrıca bunu almak için baya bi fiyatın düşmesini bekleyeceğiz galiba.
  • Amerika'da 3 Ekimde satışına başlanacakmış. Model kodu olarak U30 verilmiş.

  • Detaylı bir incelemesi yapılmış.

    >BURADA<
  • bu üründe tv izleyebilecezmi şimdi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ax

    bu üründe tv izleyebilecezmi şimdi.


    Bu özellik sadece uzak doğu ülkelerinde satılanlar için mevcut.






     << Iriver Spinn >>
  • 84 EURO l player spinn ve e200 birbirine yakın fiyatlar.

    ama kullanan yok ki hangisini alsam : )
  • analog tv izleniyor mu bunda?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sugarboy

    analog tv izleniyor mu bunda?


    Hayır
  • Gümüş gibi olanın çok fazla alınası bir havası var.
  • Iriver'ın ses kalitesi gerçekten söylenildiği kadar iyi mi? Okuduğum onca yorumdan ses kalitesi harincinde, muadili cihazlardan oldukça geride olduğu sonucuna vardım. Sesi düşük mü? Ekran kalitesi nasıl? (Düşük renk desteğinden ötürü Amoled ekranın hakkını veremediği doğru mu?) Bu konularda biri beni aydınlatırsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler..
  • Evet uzun süre d2 kullandıktan sonra, yaklaşık bir haftadır spinn kullanan biri olarak bazı şeyleri belirteyim; hem almayı düşünüp, ikilemde kalan arkadaşlar varsa belki merak ettikleri şeyleri cevaplamış oluruz.

    Tamamen kendi yorumlarımdan potpori yaptığım kısma başlayalım;

    Şimdi önce şunu belirteyim, kullandığım iriver modellerinin sesleri (bir müzik türü haricinde, ki onu da söyleyeceğim) bana her zaman güzel gelmiştir. Bu seneler önce h10'da da böyleydi, daha sonra kullandığım clix2' de de. Ve şimdi spinn' de... Cowon ve iriver arasında ses kalitesi açısından bir ayrım yapılacaksa bence kesinlikle şuna dikkat edilmeli; eğer elektronik müzik dinlenecekse, cowon daha iyi. Yani sadece house, goatrance, vocal-trance vs. dinlenecekse seçim kesinlikle cowon olmalı. Yok ben ekseriyetle metal dinlerim falan diyorsanız, işte o zaman iriver a yönelmek lazım. (Petek Dinçöz dinleyenleri ayrı bir başlıkta ele alırız.) Cowon un sesi daha çok çıkıyor, dolayısıyla amfi olmadan kafa üstü kulaklık kullanılıyorsa cowon tercih edilmeli. Iriver ıs sesi daha güzel ama :)

    Artılar, eksiler vs...

    Cowon d2 nin, pil ömrünün daha iyi olduğunu söylemeye gerek yok. Dokunmatik ekran kullanılabilirliği de kesinlikle d2 de daha iyi. Spinn le eğer sanatçı vs. ayrımına gitmeden bir şarkıyı tüm liste üzerinden açmaya çalışırsanız bu bayaa bir el becerisi istiyor. Ha belki spinn in bu sorunu başka thema larla falan düzeltilebilir ama burada da spinn en önemli sorunlarından birine geliyoruz, spinn le ilgili thema, flash falan bulmak pek mümkün değil. D2 ile ilgili envayi çeşit şey varken spinnle ilgili nette aradığınız şeyi bulmak çoğu zaman mümkün olmuyor. Iriver daki SRS Wow olaylarına falan pek girmiyorum, merak eden varsa sorar. Ama bana göre zaten pek öyle mühim şeyler değil, bence en güzeli manuel eq. Spinn in ekran çok daha iyi, ama güneş ışığı altında neredeyse hiç yok.
    D2 nin ekran da güneş ışığında tabii ki iyi değil ama genel oalrak spinninkinden iyi olmayan bir ekran olmasına karşın aydınlıkta biraz daha kullanılabilitesi oluyor. Tabii d2 nin kart slotu olması da başka bir artı, spinn de bu yok.
    Hoş 8 gb lık bir spinn alınırsa, buna gerek yok. Tabii d2 ye kart takılırsa şarjı daha az gitmeye başlıyor. Yani her getirinin bir götürüsü var.

    Sonuç; Cowon da, iriver da şahane cihazlar üretmekte. Tercih kullanım amacına göre belirlenmeli. Ama benim gözümde iriver sesiyle hep biraz daha önde.

    (Konuyla alakasız not: Bu cihazları kesinlikle flac formatla kullanmaya çalışın. Dinlediğim tüm şarkıları flac bulmaya çalışıyorum artık. Hoş benim gibi aradığınız çoğu şeyi bulamayacağınız için sinir olacaksınız tabii ki ama olsun. Bilginiz olsun.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axiaziz -- 2 Temmuz 2010; 0:27:35 >




  • Ses yüksekliği ve kalitesi açısından Ipod'la arasında dağlar kadar fark var mı?
  • ses kalitesi bakımından ipod dan daha iyi olduğunu söyleyebilirim. ayrıca nakit ihtiyacı yüzünden satmak zorunda kaldım :( ilgilenen olursa
    http://forum.donanimhaber.com/m_40958008/mpage_1/f_/key_//tm.htm#40958008
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.