Merhaba
Yeni bir dizüstü bilgisayar almam gerekiyor.
En son 2011'de aldım ve ondan sonra teknolojiyi de piyasayı da takip etmediğim için olaydan tamamen uzağım. Araştırmaya başlıyorum
İhtiyacım olan
bildiğim kadarıyla bu tarz programlar bilgisayarları çok kasmaz ama
Müzik, ses kaydı yapabileceğim Cubase, ableton gibi programları rahatça çalıştırabilmeli (eski bilgisayar cubase 5i açabiliyordu mesela)
Video düzenleme yapabileceğim (veya hem ses hem de video kaydı yapıp düzenlemesi) veya telefonla kaydedip düzenlemeyi programda yapacağım
Photoshop gibi tasarım programlarını öğrenmeyi düşünüyorum, bunları kaldırabilirse de iyi olur
harddiski de en aşağı 1tb olmalı. 500lük şu an yetmiyor ve müzik arşivimi fazla geniş
son olarak oyun
aşırı derecede oyun oynamıyorum. En son GTA4 ve Mafia II'de kaldım ama manyak derecede oynamasam da bu tarz ve Call of Duty tarzı oyun açsın da isterim.
bütçe azami 25 gibi düşünüyordum ama duruma göre ve özellikleri kullanacaksam üstüne çıkabilirim.
Arçelik buzdolabı sorunu
32inç led tv tavsiyesi
|
Toz torbasız Süpürge tavsiyesi
|
monitör tavsiyesi
|
xperia neo v
|
Mini Micro Hi-Fi müzik sistemi
|
Mini Micro Hi-Fi müzik sistemi
|
Pirelli PRG E4202G
|
Bluetooth kulaklık parçası
|
Meslek: İhracat
İlgi Alanları: Müzik tarih, geyik
| Kural dışı imza |
|
Pasaport hakkı> ckavakli Pasaport hakkı> KHeto Pasaport hakkı> lebron2388 (2016 Nisan) |
| Değişmez sorumuz Nedir ki sonumuz? P4 1.4ghz, 256rd ram, Philips 107e, Samsung 120gb, 128mb Sapphire |
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 199
İkinci El Bölümü Mesajları: 87
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 134)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El - Ödüllü Anket

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0