Bugün Kont ile görüştüm. Artık IFP serisini getirmeyeceklerini söylediler. Ama belki izmir bayilerinde falan bulabileceğimi söylediler.
Şimdi KOnt un bazı bayilerini arayarak IFP 895 Serisini bulup alayım mı ? Yoksa "RADYOSUZ" T10 1GB Serisini mi alayım ?
Bulursam alayım mı diye sormamdaki sebebe gelince.. Bir mp3 playerın türkiye ithalatçısı o ürünü artık getirmiyorsa bir bildiği vardır.. Ben buldum aldım diyelim.. Ve de arızalı çıktı... O zaman ne olur sizce ? İthalatçı firmaya gönderirim.. İthalatçı firma da biz bu ürünü artık getirtmiyoruz der... Ve sonra ne olur ? Elimde bozuk ürün kalır sanırım ?
Durum böyle olunca sizce Creative mi alayım yoksa radyosuz T10 1GB mı alayım mı ?
iriver ifp 895 denginde başka bir marka ve model tavsiyeniz varsa onları da bilmek isterim..
kont un ifp serisini getirmiyorsa bi bildiği vardır demişin bence getirmeme sebebi yeni modellerin çıkmasıdır ticari bişeyler düşünmüş olabilirler yoksa kaç senedir bu seri var bişey olsa daha önce olurdu bence bulursan satın al alet bozulursada bişey olmaz merak etme hallederler
AMA aletler bozulduğunda biliyorsun ki yenisiyle değiştiriliyor genelde.. Yenisini kont getirmezse türkiyede hiçbir bayide de olmaz.. ve dolayısiyle değiştirme şansım da olmaz.. O zaman bir kısır döngüde player elimde kalır gibime geliyor ?..
alet bozulursa ve değişmesi gerekiyosa getirirler sonuçta üretimi durmamıştır iriver la iletişime geçip durumu bildirirler kont un aleti getirmemesi satmak istememesindendir kont u arayacaksan istersen sor kont a aleti alıp bozulursa ne olur diye
Mavi Bilgisayar da buldum..
119 $ lık ifp 890 256 mb a 169 $ demişler + kDV
Benim alacağım 895 512 mb lık olana da 192 $ + KDV demişler.. Kont un fiyatından 35 ytl daha fazla.. 305 ytl yapıyor mavi bilgisayarda.. Kontta ise 270 ytl
Sizce bu durumda ne yapmalıyım ? Şerefsizlere 35 ytl daha fazla mı vereyim ???
mavi pahalı satıyo....bende ifp-895 düşündüm ama bulunmuyo..300 milyona bi 70 daha kat ipod mini al derim ...ben öyle yapcam...radyosu felan yok ama napalım 1000 şarkı dile kolay..ayrıca bide iriver h320 var mbi alet ama tabi fiyatı uçuk...
mavi pahalı satıyo....bende ifp-895 düşündüm ama bulunmuyo..300 milyona bi 70 daha kat ipod mini al derim ...ben öyle yapcam...radyosu felan yok ama napalım 1000 şarkı dile kolay..ayrıca bide iriver h320 var mbi alet ama tabi fiyatı uçuk...
Ben 200 ytl lik birşeye bakıyordum. Sonra iriveri tavsiye edince herkes 270 ytl ye çıkıp 512-ifp 895 de karar kıldım. Ama mavi bilgisayara 305 ytl vermem gerekecek. 305 in de üstüne çıkamam.
305 i mavi bilgisayara versem mi? Yoksa o fiyat civarında üste çıkmama şartıyla aynı özelliklerde performansda tavsiye edebileceğiniz başka var mı ?
yok hocam bende düşündüm ama 300 milyonda 512 mb hafızaya verilmez 60 kağıt daha ekel al sana mis gibi 4gb ipod...onun da radyosu yok dersen sana iriver h10 yolu gözükür ki oda 500 küsur milyon....ben ipodda karar kıldım biraz daha araştıryım bakalım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme