Şimdi Ara

İRİVER H320/340 HAKKINDA HERSEY (ROCKBOX KURULUMU İLK SAYFADA) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.007
Cevap
1
Favori
59.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pocket divx encoder çok iyi bir program eüer adam gibi bir altyazı varsa yazı karakterleri düzgün olan altyazı da yapıştırılabiliyor filme , düzgün değilse de yapıştırılıyor ama filmde bozuk gözüküyor birbirinin içinde giriyor
  • abi 1.5 gb'lık filmi 400 mb yapıyorsan bu çok iyi. bende 15 gb'a 10 film falan sığdırırım diyordum üzülüyordum yaaa. ama bunu öğrendiğim çok iyi oldu. yani en iyi kalitede hadi en kötü ihtimalle yarıya inse büyüklük, yine 15 gb'a 25 film falan sığdırırım ki o kadara da gerek olmaz zaten

kalan 5 gb da mp3 olacak sözde hadi hayırlısı

ama böyle olması çok iyiymiş, mp3'e çok daha fazla yer kalacak desenize. zaten önemli olan da o. her zaman video seyredemezsin ve video şarjı çok çabuk bitirir.
  • civilcivil peki bu altyazı işini biraz daha açabilir misin?

mesela kiraladığımız filmlerde altyazı kendiliğinden oluyor. bunu seyredebilir miyiz bir sorun olur mu?yani altyazıyla ilgili de ayrı bir işlem yapmamıza gerek var mı? birde demişsin ya, yapıştırılıyor diye, bunları internetten bulabiliyor muyuz?

ya da kısaca ben kiralayıp aldığım bir filmde altyazıyla ilgili bir şeyle uğraşacak mıyım? nerede kullanacağım dediğin bu altyazı özelliğini biraz açarsan sevinirim
  • haa yok ben divx'lerden bahsetmiştim , zaten kendiliğinden altyazı olanlarda böyle bir sorun yok
  • ya dedıgım gıbı en son kalıtede cevirince 400mb cıvarı tuttu sen istedıgın kalıtede cevir ya bu divx te bı fılm ne kadar tutuyo bılenenız varmı
  • up...
  • hajı ben geldim.falla alet complete demiş dayamadım açtım karıştırıyom şincik bakalım
  • dostum bekleseydin azcık daha yaw. kaç saat oldu ki? kaç saatte çıkardın? yaaa işşte iriver aşkı bu olsa gerek. adam dayanamıyor yaw.
    quote:

Orjinalden alıntı: NuMb__

hajı ben geldim.falla alet complete demiş dayamadım açtım karıştırıyom şincik bakalım
  • walla napiiim kurjalıyom şinjik bi kaç mp3 attım sesler iii de şu kendi programını bulamadım nerden açıyos bunu yaa ve bu kulaklık neden bu kadar kısaaa:'((((
  • http://forum.donanimhaber.com/m_4429124/tm.htm bu arada demin diğer bölümde bahsettiiim firmware konusu kaydetmişim :D
  • hajı onu nasıl yapıyoz bilmiyorum ama birşey isteyeceğim. sana saçma gelebilir ama yardımcı olursan sevinirim.

kaç cm bu kablonun uzunluğu yani girişten kulaklığın ucuna kadar bi cetvelle falan ölçebilir misin. ya bak gülme eğer mümkünse şimdi bi bak bekliyom ben
  • walla bi tarafı daha kısa ama uzun tarafı 1 metreden bi 10 cm felam uzun kısa tarafıda 75 cm felam ..
  • önemli deil.bilmiyorum bu usunluk kısalığı ama çok saçma.buluyolar bişey ayrıcı bu aletin diğer edevatları var onları neden vermiyolar anlamıyom pil kabini kumandası felam var kutudan çıkan kağıtlarda hakkında bilgi vermişler ama kendilerini vermemişler:'(
  • pil kabı mı demişsin yukarıda? bunun bataryasını çıkarabiliyor muyuz? yani pil kabı dediğin batarya kılıfı gibi birşey mi? ya da yabancı bir forumda bunu bir şekilde pille de çalıştırıyorlardı onunla ilgili birşey mi bu?

birde kumandayı falan sonradan alabiliyorsun sanırım. kont'tan falan alırsın birisi 50 dolar mı 50 ytl mi ne bişi bir fiyat yazmıştı.

yaaa kardeş bu arada walla seni de çok sıktım yaw. daha yeni almışın onun yerine gelip benlen uğraşıyon walla. neyse haftaya alınca söyleyeyim sende benle uğraşırsın o zaman
  • salla hajı bende kendimi bilgilendiriyom işte.bide şu manageri açsam olajak ama yok açılmadı bulamadım mereti.hea bu arada bil dediim şey bi kutu gibi bişey içine dört tane kalem pil takıyosun ve kablosuyla makinaya bağlayabiliyosun hatta yanda kolları var ve h320ye arkadan takılabiliyo.
  • abi peki ne işe yarıyor bu manager tam olarak? yani ben mesela aldığımda hiç program falan kullanmadan atmayı düşnüyordum. mesela yeniler, eskiler, sık dinlenenler gibi klasörler yapsak bunları atsak alete bu şekilde de playlist yapmış gibi olmaz mıyız?

başka ne işe yarıyor bu prog biliyor musun? yazarsan sevinirim.

haaa bide shuffle'da klasör klasör ayırsak bile tüm mp3'leri mi geziyor yoksa aynı klasördekileri mi sadece. bilen varsa yazarsa sevinirim.
  • ya son verdiim linke bakarsan anlarsın orda firmware yi programda atabiliyon cdden kurdum programı ama açmıyo.benim usb girişlerinde bi sorun var sanırım ona bakıyom şinjik http://forum.donanimhaber.com/m_4429124/tm.htm al bak buna anlarsın demek istediiimi
  • simdi arkadaslar.sizden tavsiye almak icin sirf bu foruma üye oldum.mp3 player alacam.Ya iriver h320 ya da sony a-3000 almayi düsünüyorum.Harbi hangisi bilmiyorum.sonynin kulakliklar dandik ama sarj süresi iyi gidiyomus.iriverda da renkli ekran video oynatma radyosu kay1td1 harbi her sey var ama kalas gibi kaba.Sonyde çok klas görünüme sahip.ikisinide söyle bi karsilastirmayla bana tavsiye ederseniz ikisinden birini.Gerci ben,bende hangisi olsa onu tavsiye ederdim ya.Bi de bu upgrade firmware falan isleri çok bas agritiyomu.valla sizin yazdiklarinizi okudum ben yoruldum acikcasi.Hadi bi el ativerin size zahmet...
  • valla hajı bende ilk defa kullanmaya başladım.ve çözmeye çalışıyom.sadece aletin programını nasıl açacaımı çözemedim ama harbiden güsel alet evet biras büyük ama gerçekten iii.(bu arada h320den bahsediom) ama tercih et dersen diğerinin değil kendisini resmini bile görmedim benim fasla bi bilgim yok.baksana anlamıyom bi şeyden.yok firmware miş yok bilmem neymiş falla hiç uğraşmıyom attım mp3leri dinliom şinjik kafa patlatamam akşam akşam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuMb__ -- 5 Ocak 2006 22:05:23 >
  • dostum h320 iyidir ama diğerini yine görmedim. mesela video falan çok iyi diyorlar h320'de. sonra 20 gb hafıza iyi
    görünüme pek bakma zaten sen bunu gösteriş için almıyorsan sorun yoktur.

ayrıca h320'nin de kılıfı var zaten cebinde taşımazsın. bele takılan bi kılıf var. kalite dersen iriver derim sana. yani gerçekten mp3 konusunda harika bir marka. ses kayıt kalitesi falan da dehşet diyeyim sana. ama sony hiç bakmadım o dediğin markaya.

h320'yi inceledim, yabancı reviewlerde falan çok yüksek puanlar almış. eksileri büyüklüğü falan işte.birde ilk başta menü de biraz karışık gelebilir ama ona da alışırsın zaten zamanla.

daha sorun olursa yaz buraya yardımcı olalım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.