Şimdi Ara

iriver clix (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
221
Cevap
0
Favori
5.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • clix'ime kavuştum. şu anda dolduruyorum pilini 2-3 şarkı dinledim bence ses kalitesi çok iyi. ha zaten benim kulağım öle muhteşem değildir muhtemelen 3 ayrı mp3 playerda dinletseniz şarkıyı anlayamam kalite farkını ayrı

ama şu anda çok memnunum. alet gerçekten çok şirin. inşallah nazar değmez de uzun süre kullanırım.

ayrıca dock'unu satmayı düşünüyorum. isteyen varsa buradan mesaj atsın bana.
  • güle güle kullan arkadaşım...!
  • sen de 5 ocakta kavuşmuşun =) sen de güle güle kullan
  • arkadaşlar bu aleti crea a9, iriver u10, ve cowon u3 ile karşılaştırırsak sonuç ne olur?u10'dan farkı ne?

bir de Türkiye'deki sevisi nerede olduğunu bilen var mı googleda aradım bir şey yazmıyor.

30 mw seste takıldım ya crea bile 23+23 mw.

Bir de bu saydığım aletlerin hangilerine normal dosya yüklenebiliyor, hangilerine yüklenemiyor?(taşınabilir disk olarak kullanılma hadisesi)

ha unutmadan clix'e dosya nasıl yükleniyor?Sürükle-bırak mı yoksa uğraştırıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Djagatai -- 10 Ocak 2007; 17:22:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sabonis

sen de 5 ocakta kavuşmuşun =) sen de güle güle kullan

teşekkürler...!
  • Satıcıya mesaj yazacağım arkadaşlar önemli, lütfen cevap verin.
  • @Djagatai bence kesinlikle clix almalısın :) cowon hakkında bi fikrim yok gerçi ancak crea a9la karşılaştırdığında yaptığın en ii şeyin clix almak olduğunu görüceksin benim clix de bugün elime geçti ve hala hayran hayran bakıyorum... bi kere ekran olarak daha hoş ve sesi bana crea_nın sesinden daha ii gibi geldi... umarım benden daha teknik yorum yapabilcek arkadaşlar vardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: sabonis

aha ben de kulaklık alacam 50 civarına max. bi de benim alacağım zorunlu olarak böle hani kulağın arkasından dolaşanlar olur ya onlardan olmalı, abuk bi kulağım olduğu için normal kulaklıklar düşüyo

koss ksc75...stoklarda bulabilirsen Türkiye de 60 lira civarı...Yurtdışı fiyatı 20 dolar+kargo olması lazım...

quote:

Orjinalden alıntı: hatshepsutt

yaw aslında daha öncede sormuştum ama
    >>> clix için uygun bi kulak dışı kulaklık bilen var mı? tüm param clix_e gideceği için en fazla 50 ytl ayırabiliyorum

sennheiser px100 bütçeni belki biraz aşar ama şiddetle tavsiye edilir...

• ben philips shs 420 aldım kulaklık. 25 milyona. mutluyum valla. öle kulak içi falan uğraşmak istemedim. askılı ooh rahat rahat sesi de çok tatminkar. tavsiye ederim alacaklara
  • quote:

Orjinalden alıntı: hatshepsutt

@Djagatai bence kesinlikle clix almalısın :) cowon hakkında bi fikrim yok gerçi ancak crea a9la karşılaştırdığında yaptığın en ii şeyin clix almak olduğunu görüceksin benim clix de bugün elime geçti ve hala hayran hayran bakıyorum... bi kere ekran olarak daha hoş ve sesi bana crea_nın sesinden daha ii gibi geldi... umarım benden daha teknik yorum yapabilcek arkadaşlar vardır

Peki T.C'de tamiratı nasıl olacak?İçine medya dosyasından başka dosya atabiliyor musun?
  • @Djagatai az önce clixe bi sürü şey attım :) hemen anlatiim mesela wmp11 kullanıyo ki zaten içinde bu programın olduğu bi cd de var, burdan resim ve müzikleri atıyo . resim için jpeg film için de (artık iriverter neye dönüştürüyosa) mpeg gerekiyor sanırım... iriverteri kullanmak çok kolay, video dönüşümü uzun sürmüyo..
    u10 başlığı altında bi arkadaş bir sürü flash oyun paylaşmış, onları indirdim ve clixe yükledim, ayrıca txt uzantılı textleri de içine atabiliyosun , ejderha mızrağının ilk beş kitabını koydum ama bunları wmp11 den değil de içini açarak yaptım...
    tc_de tamirinin yapılacağını sanmıyorum ben , ama 1 yıllık garantisi var ... ayrıca her ne kadar minik de görünse , bence oldukça sağlam bi duruşu var, aleti kullandıkça ona olan güvenin artıyo

@***eshquia*** sana katılıyorum ,px100 ler gerçekten muhteşem, ve evet onu almaya karar verdim ama öğrencilik kahrolsun bi kaç ay kendimi toplamam lazım ( mali açıdan )

@sabonis seninde clixin ve yeni kulaklıkların hayırlı olsun kulağında paralansın

• @hatshepsutt
    px100 iyi seçim, umarım en kısa zamanda edinirsin bir tane...

@sabonis
    yeni kulaklıkların hayırlı olsun, ama ksc75 yine de aklında bulunsun, ebay de buldum bir tane 10$+12$kargo toplamda 30 lira civarında...

[link]
  • merhaba arkadaslar ya şu adaptorden şarj aparatı satan varmı ne bu bilgisayar bilgisayar.bıktım
  • Resimdeki ataba marka usb çıkışlıı adaptör işini görür elekrnikçilerde bulabilirsin 15 ytl gibi fiyat var

iriver clix
  • Arkadaşlar elimse iriver clix için bse ve kılıf var satıyorum.

iriver clix

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talipb -- 13 Ocak 2007; 17:21:47 >
  • Alan arkadaşlar ne kadara aldılar?340 ytlye buldum, onlar bu fiyatın çok mu altında bir fiyata getirdiler?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Djagatai

Alan arkadaşlar ne kadara aldılar?340 ytlye buldum, onlar bu fiyatın çok mu altında bir fiyata getirdiler?

Turkıyeden bulduysan norma bır fıyattır ama yurt dısında daha ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmbrbr -- 13 Ocak 2007; 23:36:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem2004_34

quote:

Orjinalden alıntı: Djagatai

Alan arkadaşlar ne kadara aldılar?340 ytlye buldum, onlar bu fiyatın çok mu altında bir fiyata getirdiler?

Turkıyeden bulduysan norma bır fıyattır ama yurt dısında daha ucuz.

Türk, yurtdışından yollayacak.

Burada 160 dolar diyor ya:
    http://www.amazon.com/iRiver-CXW-2G-Digital-Music-Player/dp/B000FGEC94/sr=8-1/qid=1168639338/ref=pd_bbs_sr_1/105-1805302-3989250?ie=UTF8&s=electronics

Off hiç yurtdışından bir şey almadım ki çekiniyorum tecrübe olmayınca..

• Hocam cok rısklı benden soylemesı. Isın bırazda sansa baglı. Ben bunu goze alırım dıyorsan yurt dısından al. Yok ben gumruktur gerı yollamaydır felan ugrasmam dersen 100ytl fazla verırsın burdan alırsın.
  • ben bu forumda pamirrr adlı bi arkadaştan 290 ytl ye aldım ama o da amerikadan getirtti

bu arada ona da çok teşekkür ediyom çünkü sürekli tacizlerime rağmen metanetini korudu ve bana günde iki kez clix_imin nerde olduğu konusunda bilgi verdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatshepsutt -- 13 Ocak 2007; 21:40:39 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.