slm arkadaşlar ben 4GB Cliximi bütün kitleriyle sipariş ettim 29 aralık akşamında. USPS ten takip ediyorum. Ocak 6 da türkiye ye ulaşmış fakat türkiyeye gelmesinden 8 gün geçmesine rağmen elime ulaşmadı. Bu şekilde alan warmı acaba?? Sizlerinki kaç günde ulaştı size merak ediyorum. şimdiden teşekkürler...........
Bu sure normal ama sakın yanlıs anlama PTT takılmıs olabılır. Pazartesı gunu bır telefon acarsan ıyı olur.
gümrükte takılmış olabilir. belli bir miktar daha para ödemen gerekebilir gümrükte takıldıysa türkiyede nerde gözüküyo
Paket Turkıyeye gırdıkten sonra bırsey yazmaz. Sadece Turkıyede oldugu belırtılır. 1haftayı gecmısse PTT'yı aramakta yarar var.
arkadaşlar video nası oynatıcam ben bu clix'te. mesela netten download ettiğim dizileri sync ettiğimde, clix oynatamıyo. naapmam gerek o dizileri izleyebilmek için?
ireverter diye bir program var. SAnırım videolar için işinizi görür.
amazonda fılan var ama o da gumrukten gecerken bısı olur en ıyısı yurt dısına gıdenlerden getırıtcen en garentılısı gumrukten gecekse 2katı fıyat oluor
benım kafama bisi takıldı bu clıx da filim izlenıo dımı
evet
quote:
Orjinalden alıntı: piXeLus
teşekkürler ama %90 takılıyo kafasına göre bi yerde convert ederken ya. bi de install'un sonlarında birşeyler download etmeye çalışıyo edemiyo bende.
bir de birşey sorucam clix'e sahip arkadaşlara. benimkinde hold'a aldığımda bile sağ tarafına hafif bi şekilde bastırılabiliyo, sol tarafı tamamen sabit kalıyo ama sağda hafif oynaklık var. bu sadece bende böle heralde di mi . daha 5 gün oldu alalı hafiften yavşamaya başladı yahu butonlar
quote:
Orjinalden alıntı: cem2004_34
Hocam cok rısklı benden soylemesı. Isın bırazda sansa baglı. Ben bunu goze alırım dıyorsan yurt dısından al. Yok ben gumruktur gerı yollamaydır felan ugrasmam dersen 100ytl fazla verırsın burdan alırsın.
Mesela ne olabilir problem?Neden olur daha doğrusu.
@sabonis şimdi denedim bende hiç oynamıyolar ... sert mi kullanıyosun ki aleti?? ben kıyamıyorum dokunmaya
quote:
Orjinalden alıntı: sabonis
quote:
teşekkürler ama %90 takılıyo kafasına göre bi yerde convert ederken ya. bi de install'un sonlarında birşeyler download etmeye çalışıyo edemiyo bende.
bir de birşey sorucam clix'e sahip arkadaşlara. benimkinde hold'a aldığımda bile sağ tarafına hafif bi şekilde bastırılabiliyo, sol tarafı tamamen sabit kalıyo ama sağda hafif oynaklık var. bu sadece bende böle heralde di mi . daha 5 gün oldu alalı hafiften yavşamaya başladı yahu butonlar
bende öyle bişey olmuyo.. mesela holddayken de tuşa basınca parca vs. değişiyor mu..?
olur mu ya tam tersi ben de çok narin dokunuyorum anlamadım. gerçi geldiğinde de böle miydi dikkat etmedim. aman neyse böle ufak bişeyin kıl etmesine izin vermemeliyim kendimi yoksa aleti kullanmak işkence olur.
quote:
Orjinalden alıntı: .ImpossibleIsNothing
quote:
Orjinalden alıntı: sabonis
quote:
bende öyle bişey olmuyo.. mesela holddayken de tuşa basınca parca vs. değişiyor mu..?
Beyler bu cihazdada Videoları çevirdiğinizde A/V senkron sorunu oluyor mu? Senkron kayması yani...iRiver H320 kullanıyorum h320 kardeşime bırakıp Clix almayı düşünüyorum ama bunun videolarındada aynı sorun var ise başka markalara yönelmeli...
beyler bu arada iriver'ın yetkili servisi var mı türkiye'de? varsa nerede var bilgilendirirseniz sevinirim.
Var KONT
kont bıraktı diye biliyorum. Bırakmamış bile olsa clix le ilgilenceklerini sanmıyorum. Sonuçta kendileri getirmiyorlar bu cihazı...
Evet arkadaşlar Clixim bugün elime ulaştı cidden süper bişi yaa satıcım gift olarak göndermiş saolsun vergi falanda ödemedim beklediğime değdi ayrıca tüm riskleri almaya değer bi makine bence....