Şimdi Ara

iriver clix (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
221
Cevap
0
Favori
5.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kılıf demeye çalıştım abi takma kafana bu arada dock cidden güzel bişe gibi...
  • ya arkadaşlar bende u10 1gb var ama clix 2 gb ile takas yapmak istiorum ilgilenen olursa pm atabilir
  • yaw aslında daha öncede sormuştum ama
    >>> clix için uygun bi kulak dışı kulaklık bilen var mı? tüm param clix_e gideceği için en fazla 50 ytl ayırabiliyorum
  • aha ben de kulaklık alacam 50 civarına max. bi de benim alacağım zorunlu olarak böle hani kulağın arkasından dolaşanlar olur ya onlardan olmalı, abuk bi kulağım olduğu için normal kulaklıklar düşüyo
  • @sabonis bende onlardan alıcam ama mesela

logitech_in fln var güzel görünen kualklığı link_i aşağıda

http://www.gold.com.tr/Product.asp?CATEGORY=44&MARK=LOGITECH

bide creative HQ140 var

http://www.gold.com.tr/product.asp?CATEGORY=44&MARK=CREATIVE

ama ikisi hakkında da hiç yorum görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatshepsutt -- 3 Ocak 2007; 0:52:02 >

• ben bunları demiyorum ya. bildiğin ufak kulaklıklvar var ya. kulağın etrafından dolanıyo sonra bööle üstten aşağı iniyo kulağa. kafanın etrafından dolaşmıyo yani.
  • anladım üstad da bakalım bize bişeler öneren olcek mi? acaba ayrı başlık mı açsak? sen kulağın etrafında dolanan bööle üstten aşağı inen kulaklık sorarsın bende böööle tac gibi takılıyo ya ondan sorarım

yok yok uykum gelmiş benim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: wq

quote:

Orjinalden alıntı: drmlight

merhaba wq
    soylediğin kampanya guzel fakat nasıl alışveriş yapabilirizki sanırım yabanncı bir site ve satın aldığımız zaman turkiye ye gelişte extra gumrukte vergi falan almazlarmı?aslında bu genel bir sorun galiba gumruğe takılmadan alan arkadaslar var ama hala nasıl olduğunu cozemedim bir bilgin varsa paylaşırsan sevinirim

misticriver kutunun üzerine "gift" yazıyo. bu da paketin gümrüğe takılmasını engellemiş oluyo. böylelikle vergiden muaf oluyosun. alışverişi kredi kartınla yapıyosun. alışverişten sonra belirt kutunun üzerine "gift" yazın diye.

üzerine gift yazmalarını nasıl belirteceğiz?alışveriş yaparken öyle bir secenekmi sunuyorlar?

• quote:

Orjinalden alıntı: dimitroyati

quote:

Orjinalden alıntı: wq

quote:

merhaba wq
    soylediğin kampanya guzel fakat nasıl alışveriş yapabilirizki sanırım yabanncı bir site ve satın aldığımız zaman turkiye ye gelişte extra gumrukte vergi falan almazlarmı?aslında bu genel bir sorun galiba gumruğe takılmadan alan arkadaslar var ama hala nasıl olduğunu cozemedim bir bilgin varsa paylaşırsan sevinirim

misticriver kutunun üzerine "gift" yazıyo. bu da paketin gümrüğe takılmasını engellemiş oluyo. böylelikle vergiden muaf oluyosun. alışverişi kredi kartınla yapıyosun. alışverişten sonra belirt kutunun üzerine "gift" yazın diye.

üzerine gift yazmalarını nasıl belirteceğiz?alışveriş yaparken öyle bir secenekmi sunuyorlar?

mail yoluyla talep edebilirsin.

• teşekkürler
  • merhaba arkadaslar su kılıf işi var aklımda şimdi onun için abd den sipariş veririm ama deymez gibi bu iç piyasadan satan olursa veya getirtecek olan varsa talibim haberiniz olsun
  • quote:

merhaba arkadaslar su kılıf işi var aklımda şimdi onun için abd den sipariş veririm ama deymez gibi bu iç piyasadan satan olursa veya getirtecek olan varsa talibim haberiniz olsun

Clix için BSE de mevcut haberin olsun. zarfla geldiği için kargo da ucuz. BSE varken kılıfa gerek kalmıyo zaten, düşmeler hariç.

BSE Koruyucu

• bse ne yav =)
  • iriver clix ime kavuştum en sonunda..! oh be..!

ilk izlenimlerime göre gayet iyi bir mp3 çalar.. daha önce t30 vardı.. ses seviyesini onla kıyaslarsak ciddi olmasa da bir düşüş var diyebilirim...!

edit: iriverter aynı zamanda converter mi oluyor acaba..? bunu videoların boyutunu küçülmekte kullanabilir miyiz..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetaMode -- 5 Ocak 2007; 15:59:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ImpossibleIsNothing

iriver clix ime kavuştum en sonunda..! oh be..!

ilk izlenimlerime göre gayet iyi bir mp3 çalar.. daha önce t30 vardı.. ses seviyesini onla kıyaslarsak ciddi olmasa da bir düşüş var diyebilirim...!

edit: iriverter aynı zamanda converter mi oluyor acaba..? bunu videoların boyutunu küçülmekte kullanabilir miyiz..?

güle güle kullan. iriverter ile videoların boyutunu küçültebilirsin. oranı ise sana kalmış, video quality den seçtiğin değere göre değişir.

• Clix harika duruyor ya şu Ipod u getirtceklerine şundan getirtseler Türkiye'ye anlamamki.!!

Ayrıca yurtdışından alışveriş yapan arkadaşlar daha önce hiç sorun yaşadılarmı acaba ben nedense güvenemiyorum , kargoda gelirken düşer kırılır ezilir ne bilim birşeyler olur diye veya ürün bozuk çıkar elinde patlar. Riske etmek gerekir aslında yarı yarıya ucuz alabiliyorsun Tr de olan ürünleri . Tecrübeli arkadaşlar varsa tşkkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RuthLess_SLayer

Clix harika duruyor ya şu Ipod u getirtceklerine şundan getirtseler Türkiye'ye anlamamki.!!

Ayrıca yurtdışından alışveriş yapan arkadaşlar daha önce hiç sorun yaşadılarmı acaba ben nedense güvenemiyorum , kargoda gelirken düşer kırılır ezilir ne bilim birşeyler olur diye veya ürün bozuk çıkar elinde patlar. Riske etmek gerekir aslında yarı yarıya ucuz alabiliyorsun Tr de olan ürünleri . Tecrübeli arkadaşlar varsa tşkkürler.

kargoda hasara uğramış bir ürün hiç duymadım bugüne kadar. ve dediğin gibi kesinlikle riske etmek gerekir, hele de Clix gibi harika bir alet Türkiye'de yoksa.
  • @sabonis abi yaa senin clix geldi mi? benimki hala gelmedi bayram noel fln derken
  • inşallah tanıdık kişi türkiye'ye uçarken amerika'da unutmadıysa yarın elimde olucak
  • quote:

Orjinalden alıntı: hatshepsutt

@sabonis abi yaa senin clix geldi mi? benimki hala gelmedi bayram noel fln derken

toplam nekadara getirttin clix i yurtdışından?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.