Şimdi Ara

iriver clix (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
0
Favori
5.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende bir adet var isteyen pm atsın. forumda ikinci el bolumunden de baska akadasların ilanları var zannedersem onlara da bakın.
  • iriver clix denen alet gerçekten çok güzel tabi bu benim düşüncem
    bazı arkadaşlar 2gb yetmez diyebilir ama eger müzik dinlemek istiyorlarsa denesinler
    bence çok iyi sesi var.
    videoları 15fps ama seyrederken bunu anlamıyorsunuz 1,5 saatlik bir dvix filmi 250mb civarında
    convert edip görüntüde bozukluk olmadan rahatça seyredebiliyorum.

tabi bu makinanın üstün özellikleri var (bana göre) ama
    her makinanın bazı kötü taraflarıda yok degil bunları daha sonra yazıcam burada .
  • www.misticriver.net sitesinde kampanya var!

Clix 4 gb alana deri kılıf ve şarj aleti hediye.
  • merhaba arkadaslar
    ben daha yeni iriver clix edindim 2GB modelinden ..bu aleti korumak icin silikon kılıf falan var ama turkiyede stılıyomu bilmiyorum haberi olan arkadas varsa beni bilgilendirirse cok sevinirim.
    hepoinize selam. yaşasın iriver kardesliği!!!!
  • merhaba wq
    soylediğin kampanya guzel fakat nasıl alışveriş yapabilirizki sanırım yabanncı bir site ve satın aldığımız zaman turkiye ye gelişte extra gumrukte vergi falan almazlarmı?aslında bu genel bir sorun galiba gumruğe takılmadan alan arkadaslar var ama hala nasıl olduğunu cozemedim bir bilgin varsa paylaşırsan sevinirim
  • merhaba talipb sanırım wq ya sorduğum soru senin icinde gecerli senin bir bilgin varsa .......
  • quote:

Orjinalden alıntı: drmlight

merhaba wq
    soylediğin kampanya guzel fakat nasıl alışveriş yapabilirizki sanırım yabanncı bir site ve satın aldığımız zaman turkiye ye gelişte extra gumrukte vergi falan almazlarmı?aslında bu genel bir sorun galiba gumruğe takılmadan alan arkadaslar var ama hala nasıl olduğunu cozemedim bir bilgin varsa paylaşırsan sevinirim

misticriver kutunun üzerine "gift" yazıyo. bu da paketin gümrüğe takılmasını engellemiş oluyo. böylelikle vergiden muaf oluyosun. alışverişi kredi kartınla yapıyosun. alışverişten sonra belirt kutunun üzerine "gift" yazın diye.
  • tamam teşekkurler
  • Ben kılıf sipariş ettim onu bekliyorum kılıf fiyatı gümrük için belirtilen fiyattan düşük olduğu için sorun yaşamam .Ama wg nin dediği gibi paket üzerine gift yazarsalar sorun olmayabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: talipb

Ben kılıf sipariş ettim onu bekliyorum kılıf fiyatı gümrük için belirtilen fiyattan düşük olduğu için sorun yaşamam .Ama wg nin dediği gibi paket üzerine gift yazarsalar sorun olmayabilir

wg değil wq! hiçbir sorun olmaz kılıfta.
  • Evet wq
  • bütün aksesuarlarıyla beraber aldım 4gb'lık versiyonunu. amerikada tanıdığa gitti, inşallah ocak 8'de elimde olucak. güzel bi yazı yazarım inşallah problem çıkmazsa buraya
  • quote:

Orjinalden alıntı: sabonis

bütün aksesuarlarıyla beraber aldım 4gb'lık versiyonunu. amerikada tanıdığa gitti, inşallah ocak 8'de elimde olucak. güzel bi yazı yazarım inşallah problem çıkmazsa buraya

güle güle kullan. alınabilicek en güzel yolla almışsın, no gümrük no cry! Allah kavuştursun.
  • sırf kendisi 200$ ve kol bandı falan 20 dolar falan iken ben 280 dolar verdim dock'u ve 2-3 şeyi daha olacak diye. enayilik ettim mi diye düşünüyorum aslında hehe. açgözlülük oldu biraz galiba.
  • boşver dostum en iisini yapmışsın benimde en geç 8inde geliyo clix im de daha yeni aklıma geldi bse olayı sen ne yaptın?
  • @ sabonis

Clix Türkiye'ye gelseydi 500 ytl den aşağı olmazdı emin ol. kol bandı eğer koşarken kullanmıcaksan gereksiz bir aparat. ama dock için aynı şeyi söyleyemem. görüntüsü çok hoş bir kere, sırf süs diye masaya konur. şaka bir yana, kullanmassan satarsın, çok birşey kaybetmiş olmassın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hatshepsutt

boşver dostum en iisini yapmışsın benimde en geç 8inde geliyo clix im de daha yeni aklıma geldi bse olayı sen ne yaptın?

ney olayı anlamadım?

quote:

Orjinalden alıntı: wq

@ sabonis

Clix Türkiye'ye gelseydi 500 ytl den aşağı olmazdı emin ol. kol bandı eğer koşarken kullanmıcaksan gereksiz bir aparat. ama dock için aynı şeyi söyleyemem. görüntüsü çok hoş bir kere, sırf süs diye masaya konur. şaka bir yana, kullanmassan satarsın, çok birşey kaybetmiş olmassın.

ya işte çok büyük ihtimalle gym'e yazılacam o yüzden kol bandı istedim. dock'u satacak birilerini bulabilir miyim aceba kullanmayacağıma kanaat getirirsem. kaç kişide var ki clix tr'de? =)

gelecek zımbırtılar şunlar
     iriver clix
     iriver clix

iriver clix
     iriver clix

dedim şimdi toptan alayım da sonra ihtiyacım olduğunu düşünürsem bunlardan birine bir daha uğraşılmaz

• clix için tr de kılıf bulunabilir mi ??
  • sanmıyorum da sen şu yukardaki mesajında ne dedin ya kafama takıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabonis -- 1 Ocak 2007; 18:29:55 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.