Şimdi Ara

Irelia Ulti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Irelia'nın ultisi hakkında ne düşünüyorsunuz , çok kullanışsız geliyor bana.

çektiğim set
    çizme(berserker graves) , trinity force , raduins omen , botrk , banshe veil , hydra

önerileriniz bekliyorum itemlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tracy-Mcgrady -- 20 Aralık 2014; 1:10:29 >

• facepalm koymaya üşendim valla
  • Aynen çöp.Keşke onun yerine zıplayıp elindeki ile karşıdakinin kafasını yaran bi skill olsa
  • bana öyle geldi niye dalga geçiyorsunuz
  • Bencede öyle :D
  • Birikmiş minyon sürüsüne atıp can doldururken öyle hissettirmez ama
  • sen kullanamıyorsun demekki
  • Sheen ile uyumlu başka böyle bir skill var mı bilmiyorum.Belki Hecarim Q 'su olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

sen kullanamıyorsun demekki

demek
  • Cogu durumda kullanissiz bir ulti.Fakat skillseti cok iyi oldugundan ulti fazla siritmiyor.
  • Ulti kullanip minyonların canını azaltıp q spam yapmanin tadı neyde var?

1v1 fightlarda sheen'in pasifini kullanmak için de atılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Scholes -- 18 Aralık 2014; 6:37:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok vuruyo be çöp değil. dandik gibi görünüyo ama bi yerden sonra adc nin yarı canını alır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaki minyonun canını azaltıp q ile kovalamanı/kaçmanı sağlıyor(en azından tri force botrk bitene kadar).Üstüne üstlük tri force ile uyumu müthiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her irelia oynadığımda beni tek atmamam icin uyarıyorlar o yuzden kotu yorumlari uzerime alinirim. Konu kilit

• Oynayamayınca champa suç atma bi iki streamlere bak.

• Tracy-Mcgrady kullanıcısına yanıt
    Uclu kuvvetin pasifi ile kullanmiyorsun anlasilan

Tutustur yiyip olmek uzere oldugun bir esnada minyonlara ulti atarak hayatta kalmamissin anlasilan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak81s -- 18 Aralık 2014; 9:43:43 >
  • Arkadaslar yeterince aciklama yapmis. Kullanamadiginiz / kullanmayi bilmediginiz seye hemen çöp demeyin.

• Burada ki yorumlara bakınca bende beceremediğimi anladım

Gerçi genel olarak ben irelia'yı beceremiyorum
  • Aslında çok yanlış düşünüyorsun , o skill set ve item seti için muazzam bir Ulti . O Ultiyi sadece rakibe dümdüz atıyorsan tabiki de sana kullanışsız gelir . Irelia carries u adlı arkadaşı azıcık izle ve creep üzerinde dans izle .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kataffaz -- 18 Aralık 2014; 11:14:06 >
  • Bence skillseti tamamlamak için var olan bi ulti. Çok da iyi çok da güzel oldu taam mı?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.