Şimdi Ara

irandan n9005 almak mantıklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir arkadaşım Azerbaycan da çalışıyor. İran'a sık gidip geliyorlarmış. ayın 18 de Türkiyeye gelecek telefonu İrandan 600 dolara getirebileceğini söyledi.

irandan telefon almak güvenlimi, burada çalışmama ihtimali var mı? tabi kayıt derdi var bide. son olarak fiyat iyi mi?

• İran'da 4G var mı bilmiyorum, ancak 4G altyapısı yoksa N9005 orada satılmıyor olabilir. Bu durumda orada da N9000Q modeli vardır.

Ayrıca Samsung'un yeni telefonlarında bölgesel sim kilidi var. Çalışmama ihtimali olabilir. Çalışsa bile 120 TL vererek geçerli bir pasaporta kayıt yaptırmadan kullanamazsınız. İyi araştırın paranız çöpe gitmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

İran'da 4G var mı bilmiyorum, ancak 4G altyapısı yoksa N9005 orada satılmıyor olabilir. Bu durumda orada da N9000Q modeli vardır.

Ayrıca Samsung'un yeni telefonlarında bölgesel sim kilidi var. Çalışmama ihtimali olabilir. Çalışsa bile 120 TL vererek geçerli bir pasaporta kayıt yaptırmadan kullanamazsınız. İyi araştırın paranız çöpe gitmesin.

ürün kodunu özellikle 9005 diye sordurdum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevresahibi

bir arkadaşım Azerbaycan da çalışıyor. İran'a sık gidip geliyorlarmış. ayın 18 de Türkiyeye gelecek telefonu İrandan 600 dolara getirebileceğini söyledi.

irandan telefon almak güvenlimi, burada çalışmama ihtimali var mı? tabi kayıt derdi var bide. son olarak fiyat iyi mi?

irandaki telefonları bi kısmı kaçak istanbuldada bu tip yerler var ne kadar güvenilir bu aşikar fakat asia modellerinde kilit yok kutu arkasında türye yazıyor ve ismi yazdığı için 1 yılda uluslar arası garantisi var sim kilidi içinde aldığın mağazaya söyleyince kod verirler girersin sorun kalmaz ama kayıt şart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende note 3 getirtmeyi dusunuyorum koreden bi akrabadan onun kayıt işleri nasıl oluyor benim pasaportum var ama son bir ay içinde girip cıkmadım gelen kişide işletenez kendine getiricek cunku birde bu sim kilidi olayı nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bagimli Adam

quote:

Orijinalden alıntı: cevresahibi

bir arkadaşım Azerbaycan da çalışıyor. İran'a sık gidip geliyorlarmış. ayın 18 de Türkiyeye gelecek telefonu İrandan 600 dolara getirebileceğini söyledi.

irandaki telefonları bi kısmı kaçak istanbuldada bu tip yerler var ne kadar güvenilir bu aşikar fakat asia modellerinde kilit yok kutu arkasında türye yazıyor ve ismi yazdığı için 1 yılda uluslar arası garantisi var sim kilidi içinde aldığın mağazaya söyleyince kod verirler girersin sorun kalmaz ama kayıt şart

hiç aksiyona gerek yok diyorsunuz yani. bilgilendirme için teşekkürler.

• İran pek güvenli değil dubai den getirttirirsen orası güvenli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps5 almak mantıklı mı?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusilker

Bende note 3 getirtmeyi dusunuyorum koreden bi akrabadan onun kayıt işleri nasıl oluyor benim pasaportum var ama son bir ay içinde girip cıkmadım gelen kişide işletenez kendine getiricek cunku birde bu sim kilidi olayı nedir ?

kaçak imei attırabilirsin fakat uğraşmaya değmez türkiyeden alabilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.