Şimdi Ara

iran khadro samand türkiyeye geliyormuş hadi gözümüz aydın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iran da üretilen samand marka araçların türkiyede 16 000 ila 20 000 ytl den satılacağını duydum.ama istanbul da aracı inceleyebileceğimiz bir bayi bulamadım bilen var mı? ama ben bu aracı ilk defa geçen yıl gittiğim iran da görmüştüm ve gerçekten çok beğenmiştim, iran da yolcu olarak bindim bayağı taksi olarak, ve özellikle yol tutuşu ve süspansiyonuna hasta oldum ve türkiye ye döndüğümde ilk iş arabamın amortisörlerini değiştirdim. gayet uygun fiatlı ve kaliteli bir araba.bildiğim kadarıyla irandaki üretici firması iran khadro peugeot teknolojisi ile üretiyor bu araçları ve gerçekten teknolojik araçlar. ha şöylede düşünmeyin yahu iran ne kadar teknolojik ürün üretebilir diye. iran ı görmüş olsanız inanın çoğu üretim dalında bizim ülkemizden bile kaliteli üretim yapıyorlar. bilgilerimi buradan arkadaşlarla paylaşmak istedim.bu fiatlarda ve kalitede bir aracı zor buluruz bir daha bu konuda bilgi edinen arkadaşlarda burada paylaşırsa sevinirim.haydi hayırlı olsun.ben ciddi olarak satın almayı düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.