Şimdi Ara

IRAKLI SEVGİLİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
2.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mayıs ayının başında Facebook üzerinden ıraklı bir kızla tanıştım. Kendisi bağdatta oturuyor ama vize için başvuru yapmış ve Türkiye'ye gelecekmiş.

Hiç Türkçe veya İngilizce bilmiyor o yüzden sadece Google Translate üzerinden mesajlaşma imkanı buluyordum.

Kendisi 22 yaşında ben 28 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı kız başörtülü normalde ama bana makyajlı açık fotoğraflarını da attı. Benden hoşlandığını söyledi ve gerçekten ben de evlenmek istedim onunla.

Türkiye'ye benim yaşadığım şehre gelecekmiş ailecek, biliyorsunuz ıraktan gelip yaşayanlar böyle çok oluyor.

Neyse bayağı ilerledik derken bir gün birden bire beni engelledi. Ne oldu ne bitti anlamadım.

Sonrasında ablasını bir şekilde buldum ve konuştum onunla kendisine benden bahsetmiş, beni gerçekten seviyormuş bu kız ablasının dediğine göre. Abisi çok sert biriymiş ve "TELEFON KULLANDIĞINI" görünce telefonuna el koymuş ve bir araba dayak atmış.

Şimdi bu kız annesiyle beraber evden kaçan büyük kız kardeşinin peşine kuzey ıraka gitmiş erbil civarında arıyormuş. En son ondan o zaman haber almışlar. İnsan kaçakçıları vasıtasıyla Türkiye'ye kaçacağını düşünüyormuş ama başına bir şey gelmesin diye peşine gitmişler. Abisi bunları da dövüyormuş öküzün tekiymiş.

Kız abisi yüzünden sanırım benimle konuşamıyor. Ablasıyla çok konuşamıyorum kendisi 2 hafta önce Facebooka pek bakamadığını söyledi.

Şimdi ne oldu ne bitti bilmiyorum. Aklım bırak diyor ama içimde ufak bir umut da kızın ankarada olduğu ve bana ulaşamadığı yönünde.

Arkadaşlar 2 ay sonra kızla tekrar görüşme fırsatı elde ettim, kız başından geçenleri doğruladı ve ben kızı halen sevdiğimi söyledim. Kız da olumlu baktı beni bu hayattan bu abilerimden kurtar vs. diyor.

Kızın vizesini reddetmişler ama bir sonraki başvuru için vize davet mektubu yollayacağım, o da olmazsa erbile gidip orada nikah kıyacağım bu sayede vizesini kabul edecekler.

GÜNCELLEME 2:

Arkadaşlar bugün kızla uzun uzun konuştum. Bana anlatmadığı olaylar varmış!. Daha neler olabilir bilmiyorum ama şimdiden Yalçın Çakır ve Müge Anlı programlarının toplamı gibi birşey oldu.

Irakta evlilik yaşı o zamanlar 12 olduğu için bu kızı 13 yaşındayken 30 yaşındaki birine parası var diye vermiş evlendirmişler. Babası böyle yapmış.

O adamın parasının olma sebebi ise k.... m... kullanıp sattığı içinmiş. Bu yüzden kıza şiddet de uygulamış falan anlaşamamış boşanmışlar.

Bunun ardından çok olay olmuş babası dayanamayıp felç geçirip ölmüş sonunda.

Toplam 10 kardeşler yarısı kız yarısı erkek. Kız kardeşlerinden birisi de evden kaçmıştı aradan 2 ay geçmesine rağmen hiçbir haber alamamışlar.

Anlayacağınız aksiyon dolu bir aile. Kız bu ortamdan kaçıp kurtulmak istiyor asıl derdi bu işin aslında. Geldiği zaman bana bağımlı olacak terk etme diye bir ihtimali yok. Çünkü evden ayrıldıktan sonra bir daha dönerse öldürürlermiş.

Şartlardan dolayı kızın buraya gelmesi öncelikli olacak, vize davet mektubu yollayacağım artık bir çaresine bakacağım. Kız benim sözümü aldı işin açıkcası, ben de YOKLUKTAN herşeye evet dedim. 🙄😶

GÜNCELLEME 3:

Bu aralar çok fazla konuşma fırsatı elde edemiyorum çünkü ablasının telefonunu almak zorunda benimle konuşması için. O yüzden önemli meseleler noktasında anlaşmaya vardım. Kız gelip benimle yaşamayı kabul etti bu noktada bir anlaşmazlık yok.

İkincisi benim oraya gitmem çok da bir şey değiştirmeyecek o yüzden vize alıp buraya gelmesi için uğraşacağım. Eğer hiç olmazsa TÖMER'den akseptans alıp burada öğrenci vizesiyle kalacak. Bir sonraki vize başvurusu için önümüzde 2 ay gibi bir süre var. Bu benim için uygun.

Güncelleme 4 :

Eylül ayında vize başvurusu yapacak, o zamana kadar noterden vize için teahütname hazırlayıp göndereceğim. 2 aylık süreçte tek sıkıntı kızın ablasının telefonunu alıp benimle iletişime geçmek zorunda kalması, kendi telefonu olmadığı için her zaman iletişime geçemiyor. En fazla günde 1 saat telefon kullanma imkanı bulabiliyor. Bu kısa sürede biraz acele ile ilerlemek lazım, kız benim gibi birini bulduğu için çok şanslı olduğunu söyledi.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RitalinDelisi -- 11 Temmuz 2022; 14:25:41 >

• Geldiği zaman bana bağımlı olacak terk etme diye bir ihtimali yok demişsin güldürdün beni teşekkür ederim seni kandırdıklarını bile anlayamayacak kadar safsın hatta yakın da sana son dakika birşey oldu para gönderseler deseler sen tutup para gönderirsin çünkü şuan sen aklın ile düşünmüyorsun alttaki ile düşünüyorsun ne diyelim şimdiden geçmiş olsun sana kardeşim yakın da kandırıldım dolandırıldım diye konunu görürsem şaşırmam

Yokluktan herkese sokak lambası olman normal :) Tez canlısın aynı zamanda. Tecrübeli biri olarak konuşuyorum. Tanımadığın birine sırf seni sevdi diye bel bağlanmaz.

Sorunlu aile başa bela. Belki kız da sorunlu birisidir bilemezsin. Bir kızı tartmak istiyorsan önce ailesine bakacaksın bunu unutma. Ailesi kişinin aynasıdır. İstisnalar kaideyi bozmaz.

Engelle her yerden gitsin. Öyle geleceğim, geldim, telefonum yok hikaye. Bir insan gerçekten sevdiği birini 2 ay habersiz bırakmaz. Bir şekilde yolunu bulur. Geç o işleri. Bak başına iş alırsın. Bende Ankara'dayım, uğra bahçeliye konuşuruz olmadı :)

• kolay gelsin hocam işiniz zor gerçekten

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • su araplarla uremeyin

• Geçmiş olsun

• dostum, alınma ama tedbir amaçlı diyorum : Dolandırılmayın da... dikkatli ol.

yoksa dediğin gibi ise, şimdiden Allah mesut etsin derim.

• Kızın niyetini iyi ölç, bazıları vatandaşlık için böyle oyunlar yapabiliyor. Onun haricinde Araplar aileye ve kocaya çok önem verir, Allah mutlu etsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya sen delirmişsin bro git tedavi ol

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Erasmustaki türk kızı
    7 ay önce açıldı
    Özbek kızla Evlenilirmi ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lisedeyken yaptığımız kuzey ıraq punk ve rock grubu muhabbeti tadında bir hikaye 10 veriyorum

• Kiz icin 50km yol gitmem daha yakindakiler varken adam Iraka gidiyor

Hikayenin sonu belli, Böbreklere veda et yada 10 kisilik familya icin evinde yer ac

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar konuyu güncelledim.

• gerçekmi?

• Aldım favorilere, inşallah sonu mutlu biter.

• Hepsini okumadım ama en iyi ihtimalle Türkiye de sorunsuzca kalabilmek için senle evlenecektir. Kötü ihtimalleri düşünmek istemiyorum.

• Sonunda kız beni dolandırdı paramıda alıp başka adama kaçtı yazarsa şaşırmayın.

• Geldiği zaman bana bağımlı olacak terk etme diye bir ihtimali yok demişsin güldürdün beni teşekkür ederim seni kandırdıklarını bile anlayamayacak kadar safsın hatta yakın da sana son dakika birşey oldu para gönderseler deseler sen tutup para gönderirsin çünkü şuan sen aklın ile düşünmüyorsun alttaki ile düşünüyorsun ne diyelim şimdiden geçmiş olsun sana kardeşim yakın da kandırıldım dolandırıldım diye konunu görürsem şaşırmam

• ne tatlı konuştun öyle kral. +1

ama işte aşk bu.. olursa hayırlı olsun diyelim.. ne diyelim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HA-DH -- 9 Temmuz 2022; 18:54:2 >
  • Aldatır ruhun duymaz :D. Millet anasına babasına güvenemiyor sen bu ekonomide Iraklı kız kovalıyosun.

• Hocam Irak'ta resmi nikah yaşı 18 bu arada bilgin olsun. Bu dini nikah yapmış olabilir

• euro gönder diyebilir bence dikkat et

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.