< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
MSI B450-A Pro /// Ryzen5 3600 @4.4Ghz 1.225v ||| Corsair Vengeance RGB RT 2x16GB \\\ Asus ROG Strix RTX 2060 Samsung 850 Evo 250GB-860 Evo 500GB /// Thermaltake Toughpower 750W ||| XPG Invader \\\ Arctic 34 eSports Duo Logitech G502-G610-G640 /// Corsair HS70 ||| Xbox One & 360 Controller \\\ AOC 24G2U
|
MSI B450-A Pro /// Ryzen5 3600 @4.4Ghz 1.225v ||| Corsair Vengeance RGB RT 2x16GB \\\ Asus ROG Strix RTX 2060 Samsung 850 Evo 250GB-860 Evo 500GB /// Thermaltake Toughpower 750W ||| XPG Invader \\\ Arctic 34 eSports Duo Logitech G502-G610-G640 /// Corsair HS70 ||| Xbox One & 360 Controller \\\ AOC 24G2U
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armyoflovers -- 5 Eylül 2022; 21:44:42 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bunun adı "bandwidth throttling" ve bunu artık tüm iss'ler yapıyor. Algoritmalar sizin internet kullanımınızı 7/24 tarıyor ve önceden belirlenmiş bir takım faktörlere göre gerektiğinde musluğu kısıyor. IPTV yasal olmadığı için malesef bu konuda iss'lere herhangi bir talepte bulunamıyorsunuz. Sizin yapabileceğiniz forumda araştırıp rahat biçimde iptv kullanabilen insanların hangi iss'ye abone olduğunu öğrenip o iss'ye geçmek. |
aynı sorun bende de var. maçlar bittiği an yayın düzeliyor mesela. hem pc hem tv'de durum aynı maalesef. ben yıllardır cgn havuzundayım 2 yıl önce böyle olup düzelmişti. şuan tekrar başladı. havuzda olup olmamak değil sorun.. tamamen kısıtlama yapılıyor. çözüm bulan varsa yardımcı olabilir mi? |
||AMD Ryzen 5 7600 @ Corsair H100i Elite Capellix XT Liquid CPU Cooler ||Asus Dual GeForce RTX 4070 OC Edition 12GB GDDR6X||Corsair Vengeance RGB 32gb (2x16) 6000Mhz DDR5 CL30||Msi B650 Tomahawk||Corsair icue 4000X Rgb Mid-Tower ATX Smart Case||LG C3 Oled Evo 48inc||Samsung 980 Pro 2tb Nvme M.2 ssd||Corsair Rm750x 750 Watt 80 Plus Gold Psu|| Corsair K70 Rgb MK2 Cherry MX Gaming Mechanical Keyboard||Corsair M55 Rgb Pro Gaming Mouse||Corsair Void Elite Rgb Gaming Headset with 7.1 Surround Sound|| Fanatec CSL DD 8nm Clubsport Steering Wheel Bmw M3 GT2 V2||Sony Playstation 5 Slim||Samsung Q600C Soundbar||Windows 11 Pro
|
çözüm vpn kullanmak. |
|
...Only God Will Judge Me...
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın, Bu toprak, Bir devin uyuduğu yerdir. Eğil de kulak ver bu mahşerî yığın Fenerbahçe kalbinin attığı yerdir. Bu korkunç,inleyen sesin altında, Gördüğün bu yürek,Migrosta Fenerbahçe uğruna,Zafer yolunda, Gönül verenlerin yattığı yerdir. Bu yürek,her zaman her yerde seninle, Rakibin seni yenerken bile. Darağacında olsa bile Son sözü,son nefesi FENERBAHÇEDİR. Düşün ki dökülen ter,nefes,betin Verdiği bu destek amansız çetin Bir harbin sonunda bütün Fenerlinin ASALET zevkini tattığı yerdir! ![]() |
sorun yaşamıyorsan farklı heyecan arama , ben superonline cektim ama sorunlar yaşamaya başladım . Bağlantın stabil ve memnunsan tenezzül bile etme değiştirmeye. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
200mbs fiber kullanıyorum bende aynı sorunları yaşıyordum. dün akşam statik ip aldım 92 li ip bloğu verdiler bütün sorunlarım düzeldi bütün sitelere rahatlıkla girebiliyorum ip tvler dahil hd kalitede açılıyor artık... |
Wordpress + SEO
|
Her panel vpn izni vermez < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |