Şimdi Ara

İptv izleyememe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
3
Favori
6.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar asabımı bozan bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum. 100mb sınırsız fiber bağlantım var! mesela bir şey indirirken sonuna kadar download hızı alabiliyorum, youtube de bir şey izlerken zınk diye yükleniyor, Netflix(480p) ile ön yükleme ekranı az yavaş olsa da takılmadan izleyebiliyorum ama gel gelelim, Lg tv üzerinden (webos)uygulama ile(kablolu/wifi ikisinde de) iptv yayını açınca bağlantı hızı 8/10 arasında en kötü 5 de kalması gerekirken önce acayip yükseliyor sonra yavaş yavaş düşüp 0 oluyor yayın kesiliyor ve sonrasında yeniden başlıyor yayın ve bu şekilde tekrarlıyor. Modeme müdehale edemiyorum ama tv bağlantı ayarlarından dns değiştirip bağlanınca 1.8/2 mbit arasında gidip geliyor ama yayın kesilmiyor en azından. İp tv den dizi film izleyemiyorum, sürekli yükleniyor arkanı çıkıp duruyor ama aynı dizi film i malum yerlerden indirince sn 10/11mbit ile anında indiriyorum.

    Elimde eski modem vardı fiber modemin şifresini bir şekilde elde edip onunla yaptım bağlantıyı ama yine hız yavaşlıyor ve yayın kesiliyor dns değiştirmezsem. Aynı ip tv arkadaşımda da var o da superonline kullanıyor o hiç takılmıyor diyor. Bir türlü çözemedim neden oluyordur sizce bu?







  • cgnat ip havuzundasınız muhtemelen ,bu yüzden anlatıklarınızı yaşıyorsunuz

  • designr kullanıcısına yanıt
    Evet modem arayüzü deki ip ile internetin verdiği çok farklı, ama şu da var. Ankara'daki arkadaşta chnat havuzunda çünkü iplerimiz neredeyse aynı ama onun modemi eski benim modem yeni nesil wifi 6 modem onda bu dediklerim olmuyor. Bir de sabit ip adresi alanlarda benimle benzer problemleri yaşıyorlar veya bu sefer ping süreleri uzamış bugün forum da okuduğum çoğu başlık benzer şeyleri söylemiş.

    Mesela pc ile ip tv açtığımda neredeyse hiç benzer sorun olmuyor. Telefon ile bağlandığım da da hiç olmuyor 🤣 çözemedim tv deki sıkıntıyı. Bende airties 5650 modem var onun yerine dual bant yeni bi modem alıp denesem diyorum, direkt modemden dns değiştirip filan ama olmazsa boşuna o kadar masraf yapmış olacağım.

    Neyse çok uzattım sağol cevabın için.
  • armyoflovers kullanıcısına yanıt
    Senin yaşadıklarınin aynısını yaşadım ben zamanında, 2 sene önce falan. Apple tv, mi box 4k falan var evde, onlarda iptv dönüyordu. Netflix açıyordum 480p ile başlıyordu 4kya geçemiyor ya da geç geçiyordu. YouTube donmadan izleniyordu ama hızlıca buffer edemiyordu. Twitch bile sikintiliydi. Hepsi cgnatken başıma geliyordu. Cgnattan çıkabilirsen kurtulacaksin
  • designr kullanıcısına yanıt
    Nasıl çıkılıyor o pis havuzda. ☺️ Var mı net ve kesin bir bilgi.

    Modem arayüzündeki ip 100.73.1.....
    Whatsmyip.org daki ip 85.153.23.... şeklinde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armyoflovers -- 5 Eylül 2022; 21:44:42 >
  • Bunun adı "bandwidth throttling" ve bunu artık tüm iss'ler yapıyor. Algoritmalar sizin internet kullanımınızı 7/24 tarıyor ve önceden belirlenmiş bir takım faktörlere göre gerektiğinde musluğu kısıyor. IPTV yasal olmadığı için malesef bu konuda iss'lere herhangi bir talepte bulunamıyorsunuz. Sizin yapabileceğiniz forumda araştırıp rahat biçimde iptv kullanabilen insanların hangi iss'ye abone olduğunu öğrenip o iss'ye geçmek.

  • aynı sorun bende de var.

    maçlar bittiği an yayın düzeliyor mesela. hem pc hem tv'de durum aynı maalesef.

    ben yıllardır cgn havuzundayım 2 yıl önce böyle olup düzelmişti. şuan tekrar başladı. havuzda olup olmamak değil sorun..

    tamamen kısıtlama yapılıyor. çözüm bulan varsa yardımcı olabilir mi?

  • Aynı sorun bendede başladı son 1 haftadır. 

  • çözüm vpn kullanmak.

  • malesef internet throttling diye biliyorum. bende çözüm olarak bugün statik ip ye geçiş yaptım ekstra 30 lira vererek. bakalım bu haftasonu maçlarda göreceğiz durumu

  • Lucifer kullanıcısına yanıt
    Hemşo ben TV'nin dns ini değiştirdi
    208.67.222.222 kullanıyordum dün Google in
    8.8.8.8 dnsine geçtim gs maçında 3./3.5 ile takılmadan izlendi. Diğerinde 1.7 ile 2.5 arası dalgalanıyor. Dün Gs maçını kimse izlemediği için de olabilir 🤣
  • armyoflovers kullanıcısına yanıt
    bunu deneyeyim umarım çare olur. diğer bir konuda ise isslerin maç saatlerinde yurtdışı çıkışlarını kısıtladıklarını okudum, belki bize olan şey de bu.
  • Lucifer kullanıcısına yanıt
    Bir şey yapıyor çakallar ama bilen sadece kendileri! Adamlara kamyonla para veriyoruz bi de nereye gireceğimize karışıyor adamlar!
  • İ. P TV yi kablonet ile sorunsuz izliyorum ama taahhütüm bitiyor ve ücreti eskisi kadar cazip değil. Superonline da da problem oluyorsa varmı arkadaşlar başka tavsiye. Vpn için sağlayıcım izin vermiyor. Hiç rahatı bozmadan kablonete devam mı edeyim
  • Aynı sorun babamda da olmaya başladı son 1 haftadır. Nasıl çözeriz, mi box üzerinden kullanıyor.

  • mateach34 M kullanıcısına yanıt

    sorun yaşamıyorsan farklı heyecan arama , ben superonline cektim ama sorunlar yaşamaya başladım . Bağlantın stabil ve memnunsan tenezzül bile etme değiştirmeye.

  • 200mbs fiber kullanıyorum bende aynı sorunları yaşıyordum. dün akşam statik ip aldım 92 li ip bloğu verdiler bütün sorunlarım düzeldi bütün sitelere rahatlıkla girebiliyorum ip tvler dahil hd kalitede açılıyor artık...

  • Surfshark vpn ile deneyin düzelecektir
  • Ment kullanıcısına yanıt

    Her panel vpn izni vermez

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.