< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Adam görünüşle değil yaptıklarıyla belli olur...
|
Bu haftasonu inanılmaz dalgalıydı veri akışı |
||AMD Ryzen 5 7600 @ Corsair H100i Elite Capellix XT Liquid CPU Cooler ||Asus Dual GeForce RTX 4070 OC Edition 12GB GDDR6X||Corsair Vengeance RGB 32gb (2x16) 6000Mhz DDR5 CL30||Msi B650 Tomahawk||Corsair icue 4000X Rgb Mid-Tower ATX Smart Case||LG C3 Oled Evo 48inc||Samsung 980 Pro 2tb Nvme M.2 ssd||Corsair Rm750x 750 Watt 80 Plus Gold Psu|| Corsair K70 Rgb MK2 Cherry MX Gaming Mechanical Keyboard||Corsair M55 Rgb Pro Gaming Mouse||Corsair Void Elite Rgb Gaming Headset with 7.1 Surround Sound|| Fanatec CSL DD 8nm Clubsport Steering Wheel Bmw M3 GT2 V2||Sony Playstation 5 Slim||Samsung Q600C Soundbar||Windows 11 Pro
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Boşuna para ödemeyin bence çünkü sabit ip almanın bu konuda çözüm sağlayacağını sanmıyorum. İkisi çok alakasız şeyler. Sorunun kendi network ağınızdan kaynaklanıp kaynaklanmadığını araştırdınız mı? Mesela kablosuz mu bağlanıyorsunuz, kablolu mu? Kablosuz ise bence kablolu bağlantıyı bir deneyin. |
|
hocam en son dns değiştim ama sorunu çözen dns mi tam olarak bilmiyorum.Şuanlık sorun yok gibi görünüyor.Tekrar olursa vpn ile bağlanmayı denerim durumu buraya yazarım. |
30 mb vdsl ile eski evde (vodafone) hiç kasmadan cam gibi izliyordum. Yeni taşımdım tt fiber varmış. Yine vodafone üzerinden tt altyapısı fibere geçtim 100 mb modeme kadar fiber geliyor. Şuan Liverpool-City maçını telefonun mobil internetini tv ye paylaştım öyle izliyebiliyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Çözüm; 1-Abonelik hizmeti aldığınız yeri değiştirmek (diğer firmalarda da aynı sorun ileride çıkabilir) 2-VPN kullanmak (iptv hizmeti aldığınız yer yurtdışı lokasyonundan bağlanmanıza izin vermeyebilir) |
konuyu hortlatıyorum ama tv de google dns ile izleyebiliyorum en azından hız 3mb lerde sabit kalıyor ve çoğu zaman sıkıntı çıkmıyor arkadaşlar! Android box da var onda ve Pc de(genel anlamda), telefonda ise (hiç yaşamadım aynı wifi ile kullanmama rağmen) hiç yaşamıyorum aynı sıkıntıyı. Beni şaşırtan olay bu aslında. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armyoflovers -- 27 Temmuz 2023; 0:23:8 > |